Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟗 "𝘋𝘰𝘤𝘵𝘰𝘳"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 82183" data-attributes="member: 91"><p>Analiz part iki. Hızlıca girelim.</p><p></p><p>Öncelikle Chavo'nun yanlamasına patladım, Ospreay'e ise sonuna kadar destek çıktım. Kevin Kelly'nin tepkisine de patladık bu arada. Humberto ekstaziyi atıp gelmiş galiba, patlıyor yani. Headbutt literal şok geçirtti. Aussie Open sonunda contender haklarını kullanmış. DZ galibiyetine yükseldik, onlarda bu yükselişte zaten. Böyle devam Superstars aslanları, şirketin en iyi ikilisi. Fatu aile mangalına da duygulandık, Rikishi bence bu savaşı istemiyor. Jey adımı şimdi atmasa da en kritik anda bence ailesinin yanında bulunacak, bu hikayeyi de takip edeceğiz. Matt Riddle'ın girişinde denen cümle kadronun yarısına oturur inanılmaz. Nigel'ın oğluşum demesine de patladık. MATT RIDDLE AŞLWFKMÖAWLFÖAWLDÖKLWAKÖFŞLWAÖKMFŞLAWWAKLJMFKWAŞMJ İNANILMAZ BİR KARAKTER. ŞİRKETTEKİ FAVORİM BU SAATTEN SONRA. ŞİRKETTE BİR TEK LUCIFER MICHAELSON COPYCAT EKSİKMİŞ CİDDEN HER ŞEY TAM OTURDU ŞU AN. Dream'in halüsinasyonlarının nereye varacağını çok merak ediyorum, bana olabilir çünkü. Kendini toparlamasını bekliyor olacağım. Ekipten naçizane ricam bir şovda Ryback'in cips yeme gifini kullanıp meme üretir misiniz lütfen. </p><p></p><p>[SPOILER="gif"][URL unfurl="true"]https://tenor.com/tr/view/ryback-eating-chips-gif-23646213[/URL][/SPOILER] </p><p></p><p>Dream'in toparlanması için ilk adım galiba maç sonunda atılmış. Demin ki şovda Dominik henüz ciddi gelmiyor demiştim, ilk adımı atmış. Bakalım bekliyoruz hala etkilenmedik. Sonraki segment uzun zamandır okuduğum en iyi şeylerden cidden, Val Venis'in Creepypasta'sı inanılmaz bir içerik olabilir abi bunun düşünülmesi lazım. Bir de Cassie'nin ''sapık mısın'' diye sorması, şaka mı? Rüyaydı zaten, anca orada olur. Sami Zayn acilen kendine bir yol çizmeli, anca yan çiziyor çünkü. Kendrick Lamar görünümüne etkilendik cidden, beklemiyorduk. Ama şaşırmadık da. Psikoloji öğrencisi olarak Cena'nın anlattığı şeyleri biliyorum da Cena bunları nereden biliyor onu çıkaramadım. Ama yalan yok promosu çok fenaydı, önce diğerlerinin bunu bilmediğini bildiği için çocuğa anlatır gibi anlatması ve sonra kendi derdini paylaşması.. Etkileyiciydi hani. Demin Venis'in segmenti için son zamanlarda okuduğum en iyi şeylerden demiştim, en iyisi de şovun sonunda yaşananlar cidden. Tek tek detaylara girsem bitmez ama her bir detayıyla aşırı etkilendiğimi söyleyebilirim, cidden içine çekti yani. Her iki tarafında kendilerince haklı davalarının olması, karışıklık buradan çıkıyor zaten. Ortada haksız yok. Mayhem çok güzel kenetleniyor bu arada, Payback bu konuda çok geride şu an. Kornetto bir şeyler yapmalı. ADR'nin de kendini başka bir ailevi durumun içinde bulması, Mayhem gümbür gümbür geliyor cidden. Bir Payback parçası olarak işimiz zor diyebilirim, ama bizde geride kalmayız eminim. Elimizde potansiyelli çok hikaye var. Emeğinize sağlık, bu şovu okumaktan da aynı şekilde keyif aldım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 82183, member: 91"] Analiz part iki. Hızlıca girelim. Öncelikle Chavo'nun yanlamasına patladım, Ospreay'e ise sonuna kadar destek çıktım. Kevin Kelly'nin tepkisine de patladık bu arada. Humberto ekstaziyi atıp gelmiş galiba, patlıyor yani. Headbutt literal şok geçirtti. Aussie Open sonunda contender haklarını kullanmış. DZ galibiyetine yükseldik, onlarda bu yükselişte zaten. Böyle devam Superstars aslanları, şirketin en iyi ikilisi. Fatu aile mangalına da duygulandık, Rikishi bence bu savaşı istemiyor. Jey adımı şimdi atmasa da en kritik anda bence ailesinin yanında bulunacak, bu hikayeyi de takip edeceğiz. Matt Riddle'ın girişinde denen cümle kadronun yarısına oturur inanılmaz. Nigel'ın oğluşum demesine de patladık. MATT RIDDLE AŞLWFKMÖAWLFÖAWLDÖKLWAKÖFŞLWAÖKMFŞLAWWAKLJMFKWAŞMJ İNANILMAZ BİR KARAKTER. ŞİRKETTEKİ FAVORİM BU SAATTEN SONRA. ŞİRKETTE BİR TEK LUCIFER MICHAELSON COPYCAT EKSİKMİŞ CİDDEN HER ŞEY TAM OTURDU ŞU AN. Dream'in halüsinasyonlarının nereye varacağını çok merak ediyorum, bana olabilir çünkü. Kendini toparlamasını bekliyor olacağım. Ekipten naçizane ricam bir şovda Ryback'in cips yeme gifini kullanıp meme üretir misiniz lütfen. [SPOILER="gif"][URL unfurl="true"]https://tenor.com/tr/view/ryback-eating-chips-gif-23646213[/URL][/SPOILER] Dream'in toparlanması için ilk adım galiba maç sonunda atılmış. Demin ki şovda Dominik henüz ciddi gelmiyor demiştim, ilk adımı atmış. Bakalım bekliyoruz hala etkilenmedik. Sonraki segment uzun zamandır okuduğum en iyi şeylerden cidden, Val Venis'in Creepypasta'sı inanılmaz bir içerik olabilir abi bunun düşünülmesi lazım. Bir de Cassie'nin ''sapık mısın'' diye sorması, şaka mı? Rüyaydı zaten, anca orada olur. Sami Zayn acilen kendine bir yol çizmeli, anca yan çiziyor çünkü. Kendrick Lamar görünümüne etkilendik cidden, beklemiyorduk. Ama şaşırmadık da. Psikoloji öğrencisi olarak Cena'nın anlattığı şeyleri biliyorum da Cena bunları nereden biliyor onu çıkaramadım. Ama yalan yok promosu çok fenaydı, önce diğerlerinin bunu bilmediğini bildiği için çocuğa anlatır gibi anlatması ve sonra kendi derdini paylaşması.. Etkileyiciydi hani. Demin Venis'in segmenti için son zamanlarda okuduğum en iyi şeylerden demiştim, en iyisi de şovun sonunda yaşananlar cidden. Tek tek detaylara girsem bitmez ama her bir detayıyla aşırı etkilendiğimi söyleyebilirim, cidden içine çekti yani. Her iki tarafında kendilerince haklı davalarının olması, karışıklık buradan çıkıyor zaten. Ortada haksız yok. Mayhem çok güzel kenetleniyor bu arada, Payback bu konuda çok geride şu an. Kornetto bir şeyler yapmalı. ADR'nin de kendini başka bir ailevi durumun içinde bulması, Mayhem gümbür gümbür geliyor cidden. Bir Payback parçası olarak işimiz zor diyebilirim, ama bizde geride kalmayız eminim. Elimizde potansiyelli çok hikaye var. Emeğinize sağlık, bu şovu okumaktan da aynı şekilde keyif aldım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟗 "𝘋𝘰𝘤𝘵𝘰𝘳"
Menü