- Konular
- 143
- Beğeni sayısı
- 1,512
- PG Nakit
- 1,115
- RPG Karakteri
- "starboy" Wes Lee
- Favori Güreşçi
- CM Punk
"siyah ve altın. benim hikayemin en basit özeti. ohio sokaklarında büyümüş bir zencinin yokluktan, altın çocuk olarak nitelendirildiği günlere uzanışı. kolay olmadı. bu hikayenin en önemli dönemecine salı günü girdin wes. 28 yıldır, doğduğun ilk günden beri burada spot ışıklarının altında durmak için çabaladın. bugün tüm çabalarının karşılığını alıyorsun, güreş tarihinin en büyük oluşumunda herkesin -yöneticilerinden tut arenanın en ücra noktasındaki seyirciye kadar- altın çocuğusun. ancak yetmez."
"bu yola girdiğimde hedefim zirveyi görmeyi başaramamış bir altın çocuk olmak değildi. güreş dünyasının en büyük yıldızlarıyla ismimin yan yana geçmesi, insanların aklına profesyonel güreş dendiğinde benim gelmemdi. bu altını parlatmak, insanların gözüne sokmaktı ve işte salı gecesi ben bunu başardım. görünüşte bire bir fakat ring içinde ikiye bir olan mücadelede şirketin en gözde iki ismine karşı üstün geldim, her anlamda. maçın ilk dakikasından, gösterilerinin son dakikasına kadar. maçın başında seyircilerin hepsi ismimi bağırırken gösterinin sonunda da zorla yanlarına aldıkları hatunlar bakışlarıyla ismimi haykırıyordu. hayalini kurdukları, kendilerini ve karşılarındaki kadınları yapmayı zorladıkları hayatı hiçbir çaba göstermeden yaşıyorum. bu da altın çocukla siz eziklerin arasındaki evrenin yarattığı en büyük fark."
"benim siz hayatsızların peşinden koştuğunuz gibi bir hayal dünyam yok. sizinle benim aramdaki fark hayal edemeyeceğiniz kadar fazla. sizin talebiniz benim reddettiğim hayat. ben ideali için çabalayan bir zenciyim, sizin gibi lüks villalarda doğup büyümedim. babam sayesinde buralara gelmedim. ben babama rağmen buraya geldim ve bu benim tek şansım. bunu en iyi şekilde değerlendirmek için de gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum, bu arenalarda yatıp kalkıyorum. siz birbirinizle rekabet içindesiniz, seks için, para için veya az önce ringe gelip zar zor ayrılan şarlatan gibi uyuşturucu için. benim içinse tek gerçek hedef. bu şirketin sitesine girdiğinizde benim resmimle, benim kemerimle, benim gerçeklerimle karşılaşmaları. pgw'nin bir numaralı yüzü olmak."
"sizin için hayat lüks bir asansördü. düğmesine bastınız ve istediğiniz kata çıktınız. ben ise bodrum katından beri bu merdivenleri terimle yıkayarak tırmanıyorum. ve sizinle benim aramdaki fark. siz otuzuncu kattaki pencerede olmayı yeterli görüyorsunuz. ben.. çatı katındaki billboard'ı arıyorum."