RPG İstenilen Cevaplar

Mamy D Way

🍓
Konular
33
Beğeni sayısı
446
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole

Jeff_Hardy_Bio_-_37ebc027d0af9203fd5739121f47a19b.jpg

No More Words! Jeff Hardy uzun zaman sonra ringe konuşmak için geliyor!

maxresdefault.jpg

Ringe yürürken azıcık dengesiz yürüdüğü görülür.

"Kurmuş olduğum hayat düzenine karşı gelip şiddete sığınacak birisi değilim. Bunun için gayret göstereceğim, kendimi düşünerek aldığım bir karar değil bu. Ailemi düşünmek zorundayım ve ben bu yola da böyle başlamıştım zaten. Onca kötü alışkanlık, tutarsız davranışlar ve karamsar düşünceleri geride bırakmıştım. Kusursuz bir insan olmak istemiyordum, sadece daha temiz sayfalar ile yeni bir yorum katmak istiyordum. Güreş için bayrağı devralacak kişi ben olmalıydım ama ben en ufak bir başarısızlıkta sizler için resmetmeye çalıştığım düşünceyi çöpe atmıştım. Mental olarak ve sağlık olarak geriye gittim ve alkol almanın bana iyi geleceğini düşündüm, her zaman olduğu gibi sorunlardan kaçmak istediğimi söyleyerek de kendimi kandırdım."

İnsanlar anlık şaşırsa da Jeff konuşmayı sürdürür. Konuşurkenki ses tonundaki farklılık arena sebebi ile anlaşılmaz.

"Bir rövanş maçı veya özel şov için sağlığım çoktan yetersiz duruma gelmişti, şova ayık bir kafa ile çıkacağım bile bir garantisi yoktu. Rövanş hakkımı kullanabilirdim, herkese karşı gelip kendimi tekrar kanıtlayıp şampiyonluğumu yaşamaya devam edebilirdim. Sizler ve kendim için bunu yapmalıydım en azından."

"Sağlık açısından bir maçı tamamlamam zor bir hale gelince haklı olarak özel şovda bana bir rövanş hakkı bile sunulmadı. Sevdiğim insanlar ve ailem beni o şovda görmeyi beklerken ben arenanın yakın taraflarında alkol ile kafamı dağıtmaya çalışıyordum. Kendime saygısızlık gösterecek dereceye gelmiştim, bu işi başaramayacaktım belki de. Artık her şey için ya çok geçti ya da ben fazla korkaklık yapıyordum. Beni kısıtlayan sözcüklerden kurtulup hikayeyi kendim yazmalıydım. Anlatmak istediğim eseri anlamanız için tüm ortamı hazırlamalıydım."

b1f562cdf901428c-1200x675.jpg

"Hiçbir zaman önemli bir insan olmaya çalışmadım, işimdeki performansım nedeni ile insanların gözünde önemli bir insan ilan edildim. Bana her zaman bir sorumluluk verilmeye veya etikler sunulmaya çalışıldı. Örnek olmam gerektiği defalarca söylendi. Dışarıda istediğim gibi eğlenemedigim bir hayat bana zorla sunuldu ve ben bunu reddettiğim için yıllarca önemli bedeller ödedim. Şimdi ise şikayet ettiğim bir düzen için uyum sağlamaya çalışır hale geldim, pişmanlık olduğunu kendime inandırmaya çalışıp duruyorum ve gerçekten pişman olup olmadığımdan bile emin olmadığım anlar oluyor. Yaptığım en ufak bir sosyal hata sırf insanların gözünde olmam gereken profil yüzünden abartıldı ve ismim lekelenip durdu. Bana uyuşturucu bağımlısı diyen insanların hepsinin lise geçmişinde arkadaşları ile kafayı çektiğini ve yaşları ilerlemiş olsa bile arkadaşları ile bodrum katında kafa çekmeyi bir "etkinlik" olarak adlandırdıklarından eminim. Ama ben onlar için böyle bir insan olamazdım, ben; günahsızlıkları ve sıkıcı bir hayatı yaşaması için seçilen bir günahkardım. Bir gece kulübünde istediğim gibi eğlenemedigim bir hayata karşılık olarak kazanmayı ve mentalimi kaybetmek uğruna kafesin tepesinden atlamayı tercih ettim. Hali hazırda ayakta olan ve bana arkamdan "keş" diyecek insanların alkış tutması için."

Jeff Hardy hayranları üzülse de onu desteklemeye devam eder ve teşekkür ederler. O sırada Jeff güvenlik görevlilerinden su ister.

"Bağımlılıkları veya geçmişte yaptıklarımı savunmuyorum. Bütün bunlara rağmen sizler için yaptıklarımın görmezden gelinmesine karşılık olarak bunları düşünüyorum. Sizin yüzünüzden Şiddet ile kafayı bozmuş hasta bir bireyin fikirlerini değerlendirmek zorunda kaldım."

Azıcık duraksar, ne diyeceğini unutmuş bir ifade vardır.

"Bedenimi feda ederek insanları eğlendirebilirim, profesyonel açıdan baktığınızda bu size keyif veren bir şey olmalı ve ben bundan keyif alıyorum. Bir başkasının fiziksel acılar çekmesi için anlamsız bir şiddet uygulamak bana göre değil ve bunun işimiz ile de bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu işi sizler için yapmaktan pişman değilim ancak mayhem güreşçileri için göstermiş olduğum tepkiye rağmen bana saygısızlık yapılmasından ötürü tekrar aynı şoku yaşamak istemiyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın, sizleri önemsediğim için bazı şeyleri söylemek zorundaydım"

1016838.jpg

İnsanlar Jeff'in uzun uzun konuşmasından ve konudan konuya atlamasından yorulmasına rağmen konuşmaya devam eder.

"Bana aşılamaya çalıştığın fikri anlamaya çalıştım page, ne kadar beni rahatsız ediyor olsan da senin sunduğun çözüm önerisini düşünüp değerlendirdim. Haftalar öncesinden bir şeyleri doğru yapmanın bedelini ödediğimden bahsederken farklı bir kapı açılmasını görmezden gelemezdim. Neye dönüştürmek istediğini anlamak zorundaydım veya beni neden dönüştürmek istediğini. Ne kadar ileri gidersen git açtığın kapıdan içeri girmeyeceğim. Çünkü kendime ve aileme vermiş olduğum bir söz var. Ve merak etme, güreşten uzak kalacak kadar alkol kullanmayı tercih etmiyorum. Köşeme geçtim ve beni bekleyen her şeye karşı hazırlıklıyım. Önerdiğin şiddet yöntemini reddediyorum, bu yaştan sonra insanların kemiklerine ve cildine kalıcı yaralar bırakmayı anlamsız buluyorum."

Jeff anlık dengesini kaybeder gibi olur. O sırada istediği su görevli tarafından gelir, görevli kokudan rahatsız olduğunu belli etmez. Jeff suyu içer içmez konuşmaya devam eder ama süresi çoktan dolduğu için bir süredir reklamlar varken konuşuyordur.

Jeff ne diyeceğini unutur ve arka cebinden bir kağıt çıkarır, ona biraz baktıktan sonra konuşmaya devam eder.

"Şiddet hiçbir zaman bir tedavi değildir. Aksine bir hastalıktır aslında. Bağımlılık; sana iyi geldiğini zannettiğin kötü alışkanlıktır. Bunun bir güreş stili olduğunu iddia edip duracağını biliyorum, insanların bir kısmının bunlardan hoşlandığını da bana istediğin kadar anlatabilirsin ama sen bunu insanlar için değil, kendi fizyolojik ihtiyaçların sebebi ile yapıyorsun. Kendin için kurbanlar seçiyorsun ve onları manipüle edip en zayıf oldukları anda saldırmayı tercih ediyorsun. Beni istediğin kişi yapamayacaksın ve sunmuş olduğun çözüme karşı çıkarak kendimi tekrardan inşa edeceğim. Doğruları yaptığım için ağır bedeller ödediğim bu şirkette sayfalarımı yırtıp atmayacağım ve yazmaya devam edip hikayemin sonunu başladığım gibi bitireceğim. "

"Buna inan ya da inanma, irademi eleştir veya eleştirme hiç bir önemi yok. İnsanların vereceği tepkileri bilmeme rağmen her dönem olmak istediğim kişi olmayı başardım ve bunu başaracağımı bilerek adımlarımı attım."

"Tekrar aşağıya düşmekten korkmuyorum."

Adobe_Post_20210926_1222390.5132854688703656-1024x576.jpg

(Jeff ringden çıkmakta zorluk çeker)

Jeff söylediği bazı kötü eleştirilere rağmen destek görür. Jeff elleriyle af diler gibi seyircilere eğildikten sonra No More Words eşliğinde seyricilere imza dağıtır. Kameramanlar süreden ötürü zorluk çektiği için tekrar yayına girip girmeme arasinda tereddüt eder.

Jeff uzun süredir konuşarak arenada olduğu için ve başka güreşçilerin de zamanını çaldığı için güvenlik görevlisi koluna kibarca girip çıkmasına yardım eder. Jeff'in kokusu ve konuşurken ki rahatlığı insanların gözünden kaçmaz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: