Adam Cole, sakin ama oldukça ciddi bir yüz ifadesiyle ringe doğru ilerliyor. Ringe girdikten sonra mikrofonu alıyor ve bir süre seyirciyi izliyor. Ardından konuşmaya başlıyor.
Adam Cole: "Ne haftaydı ama!" (Yüzünde minik, alaycı bir tebessüm beliriyor.) Önce Superstars şovunda güzel bir başlangıç, hemen üstüne Mayhem'de main event BAY BAY! Ha? Kulağa mükemmel geliyor değil mi?...değil. Main event olduğum gece, kesinlikle kazanacağım bir rakibe karşı verdiğim savaş, bir avuç amatör, bir avuç beceriksiz tarafından yarıda kesildi. Bakın, benim amacımı az çok herkes biliyordu bence, değil mi? Ben buraya özel olarak, birine kafayı takarak gelmedim. Tek bir amacım vardı ve o da hepimizin, arka alandaki bütün güreşçilerin ortak amaç edinmesi gereken şey: güreşmek. Ancak hayır. Bu sikik sektörde bunu bulabilmek imkansız oldu. Bu ringe çıkıp, geçen geceki şaklabanlar gibi palyaçoluk yapmak herkese yetiyor. Artık güreşmek isteyene 'buldun, bir de kılsızını mı arıyorsun?' diyorlar."
Cole, gitgide sesi yükselen seyircinin sesini, dalga geçercesine gülümseyerek bastırıyor.
Adam Cole: "HİÇ BAŞLAMAYIN! Sizin bu konuda bana hak vermeye hakkınız yok! Çünkü, kusura bakmayın ama bu amatörleri, bu şaklabanları bu noktaya getiren sadece yönetimler değil, aynı zamanda sizlersiniz!(Oldukça ciddi bir tavırla devam ediyor) Bu şirkete adımımı attığım an dünyanın, geleceğin en önemli güreş oluşumuna dahil olduğumun farkına vardı ama bu şirkette acilen kesilip atılması gereken bir kangren var. Evet, maçını bölen ahmaklardan bahsediyorum, topluca beni kıstıran, otoparkta karşılaştığımızda yüzüme gülümseyip bakışlarını kaçıran o ahmaklardan bahsediyorum! Ben bu şirkete sadece güreşmek için geldim ve küçük oyunlarınızın, bunun önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Kimseyle bir dostluğum yok ama açık şekilde şunu söyleyebilirim ki, eğer bu şirket ikiye bölünmeye bu kadar meyilliyse, kurtuluşu PAYBACK tayfada aramak zorundasınız! Çünkü en azından o grup, bir avuç iş bilmez yerine güreşçilerden oluşuyor! Bu kangreni kesip atmak için bulunmam gerek yer belli. Bunu ne onlar için, ne sizin için, ne de bu şirket için yapacağım. Yanlış anlamayın, size değer veriyorum ama bu iş bir gecede kişiselleşti benim için. Bunu kendim için, aşık olduğum bu sanatı sağlıklı bir atmosferde icra edebilmek için yapacağım!
Adam Cole mikrofonu fırlatıyor, dizlerini kırıyor, saçlarını yüzünün önüne düşürüyor ve bir süre bekledikten sora parmaklarıyla gökleri işaret ederek kalkıyor. Seyirciyle hep bir ağızdan:
ADAM COLE BAY BAY!
Ringden ayrılıyor ve müziği eşliğinde arka alana ilerliyor.