RPG O Benim Kocam!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,107
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis ve John Morrison, özel bir hastanenin koridorlarında gergin gergin yürürler. Durmadan sağı solu tararlar.

???: Hey, bekle!

Sesin sahibine dönerler. Morrison, onu tanıyıp tanımadığını anlamak için Venis'e bakar. Kadın, ameliyattan yeni çıkmış; her yeri kan revan içinde... Bacaklarının arasından göbek bağı sarkıyor.

Doğurmuş Kadın: Biliyordum! Biliyordum! Beni unutmadığını, çocuğunu babasız bırakmayacağını... Ah, seni çok özledim.

Venis'e kal geliyor resmen. Kadın sarılıp sarsıyor onu. Her yerine kan bulaştırıyor.

Val Venis: Seni- Seni tanımıyorum.

Doğurmuş Kadın: Ah, hayır. Tanıyorsun. Bu yüzden buradasın. Çok iyi bir baba olacaksın... Gel, gör minik aslanını. Öyle tatlı, öyle şeker ki... Penisini de senden almış.

Val Venis: Bugün ne?

Doğurmuş Kadın: 8 Eylül.

Val Venis: 9 ay 10 gün geriye git... 29-30 Aralık 2022 falan...

Düşünür.

Val Venis: Hayır, hayır! Bu yalan. Ben o tarihlerde Virginia'daydım. Eski bir dostumu ziyaret için...

???: Bak, oğlum. İşte baban!

Venis, Morrison ve Yeni Doğurmuş Kadın, hep beraber koridorun diğer tarafındaki sese döner. Bu- Bu Asyalı orta yaşlı güzel bir kadın. Yanındakiyse...

wes_lee2--0ef052cfe86504eb6422d59862de4521.png

WES LEE! BU WES LEE!!

Asyalı kadın Wes Lee'yle el ele tutuşarak yanlarına gelir.

Asyalı Kadın: Bak oğlum, artık onu tanımanın vakti geldi.

Val Venis: Tanrı aşkına sen Çinlisin?

Asyalı Kadın: Ne münasebet? Ben Koreliyim.

Val Venis: Gerizekalı kadın! Dışarıdan zenci gibi mi görünüyorum?

Artık Koreli Kadın: Sana zencisin diyen oldu mu?

Val Venis bıkkın bir ifadeyle arkasını dönüp kan revan içindeki kadının dudaklarına yapışır.

Val Venis: NE? SENİ Mİ S*KEYİM? TAMAM!

???: Durun! Siz s*kişemezsiniz!

Herkes sesin kaynağına döner. Elinde bebeğiyle hamile bir kadın onlara yaklaşmaktadır.

Val Venis: Niye?

Hamile kadın, kucağındaki bebeği kundaktan çıkarır. Bebek doğuştan kaslı ve terlidir. Belinde bir doğum lekesi vardır... Intercontinental Championship'in tıpatıp aynısı.

Doğurmuş Kadın: HAYIR, O BENİM KOCAM! ÇOCUĞUMUZUN DOĞACAĞINI DUYUP GELDİ!

Artık Koreli Kadın: HAYIR, O BENİM KOCAM! ÇOCUĞUMUZ DA BURADA! BİR BAKIN, NASIL DA BENZİYORLAR!

Hamile Kadın: O BENİM KOCAM! ÇOCUĞUMUZUN BELİNDE KITALARARASI ŞAMPİYONLUĞU VAR. BABASININ GENLERİNİ TAŞIYOR! PENİSİ ŞİMDİDEN 19 CM.

RABARBA: O BENİM KOCAM! HAYIR, O BENİM KOCAM! O BENİM KOCAM DEDİM SİZE! HAYIR APTAL KADIN! BIRAK!

HAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Venis ani bir manevrayla bu kaosun ortasından koşarak uzaklaşırken gözünü açıyor. Kapkaranlık yatak odası, beyaz duvara yansıyan ayın ışığı ve alnından dökülen terler... Derin bir nefes alıp duşa giriyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: