Aslında zor bir soru... G1 Climax'in daha büyük bir süreci ağustos ayında gerçekleşmiş olsaydı NJPW'yu da denkleme dahil edebilirdim, çünkü G1 gerçekten çok iyi geçti bence bu sene. Hemen her gün izlenebilitesi olan maçlar sundular, önemli olan da bu zaten.
WWE ve AEW'yu ele alacak olursak iki şirketin de yapabildikleri kadar yapamadıkları da hayli fazla. Aralarında geniş bir makas olduğunu düşünmüyorum. RAW şovlarının tekrara düştüğü dönemde Dynamite şovları da main eventte devamlı kadınların yer aldığı ve şovun kalan kısımlarının da MJF-Cole ve BCC segmentleri haricinde standardın altında bir kalite sunmuştu. Fakat Collision ve SD hakkındaki düşüncelerim Dynamite ve RAW'un aksine daha olumlu diyebilirim. CM Punk'ın kovulmadan önceki son runında Collision'da yaptığı işler asla unutulmaz, yeteneği kadar iş ahlakını da konuşturabilseydi birkaç sene sonra tarihe geçmiş olan bir hikayenin temeli olarak anacağımız dönemlerdi. SD'de de tabii ki Jey Uso faktörünün asla es geçilmemesi gerekiyor. PPV'ler açısından baktığımızda ise All In bence Summerslam'e fark attı. Summerslam'in ana olayı dahi hayal kırıklığıydı ve gerçekten kaliteli denebilecek maç sayısı pek fazla değildi. Ama All In'de kaliteli diyebileceğim maç sayısı kesinlikle fazla, main eventiyle de tarihe geçti bence her türlü. All In (+main eventi) faktörüyle bu ay için AEW diyeceğim ben.