Promo Çeviri | "Yalan Söylediğimde Söyleyin Bana"

CM Punk boynuna bağladığı güreş botlarıyla girişini yapar, ringe kırmızı bir çanta taşır. Punk konuşmadan önce mikrofonun üzerindeki AEW logosunu çıkarır. Chicago kalabalığı Punk ringde dururken tezahürat yapıyor.

Duydunuz mu bilmiyorum ama iyi davranmaktan artık yoruldum. Seyirci coşar. 10 aydır triseps tendonum yırtık, kemiğimden koptu. Ama hâlâ buradayım ve burada olduğum sürece de bu profesyonel güreş... işi. Yetişkinlerin işi. Bu asla bir popülerlik yarışması olmadı! Hepimiz biliyoruz ki bunu uzun zaman önce kaybetmiş olabilirim. Bu gece gelecek hakkında biraz konuşacağız, ama önce geçmişim hakkında biraz konuşmak istiyorum. Ki geçmişimin pek de şaibeli olduğunu düşünmüyorum.

Eğer 15 yaşındaki bana Budokan'da kapalı gişe oynayacağını, Madison Square Garden'da kapalı gişe oynayacağını, Chicago'da çatısı olan her binada defalarca kapalı gişe oynayacağını söyleseydiniz... Küçük Punker'ın sana inanacağından emin değilim. Çünkü burada siz çılgın piçlerin önünde duran benim yaşadıklarımı yaşamadı. Kibar olmaktan bıktım! Yalan söylediğimde söyleyin. Tüm bunları yaptım ve sizin gibi akıllı, tutkulu profesyonel güreş hayranlarının sırtına binerek buraya geldim! Ve Tanrım, hayatım boyunca profesyonel güreşte olduğum kadar hiçbir yere uyum sağlayamadım. Bunun için seni seviyorum, beni sevdiğiniz için sizi seviyorum! Ve beni seviyorsunuz çünkü ben asla ödün vermedim. Tüm kariyerim boyunca özür dilemedim. Ben benim! Ve tüm bunları siz olmadan yapamazdım. Ama görünen o ki, beni sevmenizle aynı sebeplerden ötürü benden nefret edenler de var. Ve dinleyin, benim büyüklüğümün insanları rahatsız etmesini anlıyorum. Sadece varlığımın bile insanları rahatsız etmesini çok iyi anlıyorum. Çünkü ben gerçeğin ta kendisiyim ve gerçek acı vericidir. Seyirciler "Fuck the Elite!" diye tezahürat yapar.

Punk seyirciye bakar.
Buradaki pankartta "CM Punk benim kahramanım!" yazıyor. Bana öyle diyebilirsiniz. Buradaki pankartta 'Pepsi Phil' Bkz. Not 2 yazıyor, bana öyle diyebilirsiniz. Bu pankartta "CM Junk" yazıyor. Bana öyle diyebilirsiniz. Beni yuhalayın, alkışlayın, sevin, nefret edin, hepiniz bunu yapın! Çünkü haklı olduğumu biliyorsunuz. Bana ne isterseniz diyebilirsiniz. David Zaslav bana ne diyor biliyor musunuz? One Bill Phil Bkz Not 3. Çünkü ben sahte paralarla dolu bir sektördeki tek gerçek, orijinal ürünüm. Seyirciler Punk için tezahürat yapar. Kral geri döndü, bebeğim. Ve içimi dökmem gereken bir sürü şey var. Bir sorum var, Chicago, sonra seni rahat bırakacağım. Neden değişeyim ki? Joe Strummer Bkz. Not 4 beni bunun için eğitti! Her zaman doğruyu söyleyeceğim. Her zaman kendim olacağım. Asla ödün vermeyeceğim! Bir de kendilerine bir özür borçlu olduklarını düşünen insanlar var. Seyirciler yuhalar. Yaşlandım ve akıllandım, bazen büyük adam olmak daha iyidir. Eğer bugün burada olduğunuzu ve size bir özür borçlu olduğumu düşünüyorsanız, işte özür: Senden daha yumuşak olan tek insanlar sevdiğin güreşçiler olduğu için özür dilerim. Yalan söylediğimde söyleyin bana!

Punk çantayı alır. Beni son gördüğünüzde triseps etim aşağı sarkıyordu. Bu çantadakini başımın üstünde tuttum. Ve ben olduğum için hak etmedim. Hak ettiğim için benim. Ve benim değil çünkü MJF'nin alaycı tonuyla en iyi dog collar maçını yaptım. Benim çünkü dog collar maçını kazandım. Yalan söylediğimde söyleyin bana. Biri beni tuş edene ya da bana boyun eğdirene kadar bu bana ait. Aranızda inandığınız tanrıya, bunları bu ringe bırakıp bir daha görülmemek üzere gün batımına doğru yürümem için dua edenler vardır. Ama bu şirkette bu botları doldurabilecek biri çıkana kadar, onlar benim ayaklarıma ait! Yalan söylediğimde bana söyleyin!

NOTLAR:

Not 1:
Bu promo, CM Punk'ın All Out 2022'den bu yana AEW'daki ilk görünüşüydü ve şovun ardından Punk bir media scrum sırasında The Elite ve Colt Cabana hakkında atıp tutmuştu. Bu durum Punk, Ace Steel, Kenny Omega ve Young Bucks arasında gerçek hayattan bir kavgaya yol açtı. Bu dönüş promo'sunda Elite'e, özellikle de Young Bucks'a birkaç gönderme var.

Not 2: 'Pepsi Phil' CM Punk'ın omzundaki Pepsi logosu dövmesine göndermedir.

Not 3: David Zaslav Warner Bros Discovery'nin İcra Kurulu Başkanıdır ve iki şirketin birleşmesinden büyük ölçüde sorumludur. 'One Bill Phil' Turner yayın istasyonlarındaki AEW TV hakları için yapıldığı iddia edilen bir milyar dolarlık anlaşmaya atıfta bulunuyor.

Not 4: Joe Strummer, ünlü punk rock grubu The Clash'in baş vokalisti ve gitaristi olarak ün kazanmış bir müzisyen ve siyasi aktivistti.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: