Chris Jericho CM Punk'la All In'de Ne Konuştu?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"Onunla (CM Punk) kısa bir süre All In'de konuştum. Tepeden bir frankensteiner yapacaktım ve bunu bazen yaptığını biliyorum. O yüzden bunu yapıp yapmayacağını merak ediyordum. Bu yüzden gidip onunla biraz konuştum ve yapıp yapmayacağını sordum. Yapmayacaktı. Sonra ona GTS'i de yapacağımı söyledim ve bir an için yapacağımı düşündü ve tabii ki şaka yapıyordum."

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,407
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Olaylar durulduğuna göre Jericho çıkıp yalan anektod uydurabilir. Orta yaş krizi bu adamı çok değiştirdi, çok!
Buradan ne çıkartmamız gerekiyor peki?????
Taylan’ın dediği belki mizahi olabilir onu tam anlayamadım ama buradan çıkarılması gereken Jericho’nun “bizim Punk ile sorunumuz yok haberiniz ola, hatta daha geçen All In’de şakalaştık falan” mesajını vermesi bence. Bu adam eski kurt, kendisine dair Punk ile arasındaki ilişkiye dair çıkabilecek ayyukaları tahmin edip önüne geçmek istediğini düşünüyorum.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,846
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Taylan’ın dediği belki mizahi olabilir onu tam anlayamadım ama buradan çıkarılması gereken Jericho’nun “bizim Punk ile sorunumuz yok haberiniz ola, hatta daha geçen All In’de şakalaştık falan” mesajını vermesi bence. Bu adam eski kurt, kendisine dair Punk ile arasındaki ilişkiye dair çıkabilecek ayyukaları tahmin edip önüne geçmek istediğini düşünüyorum.
Yok bana hikaye çok boş geldi. Tope rope frankensteiner ile ilgili Punk'a gelmesini anladım da, ne bileyim hikaye bana çok tırt geldi ya. Ne bileyim, inanamadım açıkçası. Ama araları iyiyse, sıkıntı yok. Keşke bunu Punk hala şirketin içindeyken de söyleseydi.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Taylan’ın dediği belki mizahi olabilir onu tam anlayamadım
All Out olayları sonrasında sular durulduğunda yine piyasaya çıkıp kendisini bir yerlerden kendisini odak noktasına yaklaştırmaya çalışmıştı.

Bu ve bunun gibi abuk sabuk hareketleri NJPW işlerini yaptığı dönemde fazlasıyla arttı. Hep böyle dangalak olduğunu düşünmek istemediğimden, iyi hatırlamak adına, tüm bu durumlarını orta yaş krizine bağladım kendimce. Yoksa eskiden yaptığı güzel işleri de sevemeyeceğim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: