Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri | "İşin Kolaydı, Günışığım!"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Doktor Hektör" data-source="post: 6345" data-attributes="member: 66"><p style="text-align: center"><em>Tony Schiavone, William Regal ile planlanan ring içi röportajına başlamak üzereyken MJF'in müziği araya girer ve MJF ringe gelir. Schiavone ringi MJF ve Regal'e bırakır.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(44, 130, 201)"><strong><em>MJF:</em></strong></span> <span style="color: null">Şimdi şöyle olacak. Bir hikaye anlatacağım ve ne kadar uzun olduğu umurumda bile değil, beni dinleyeceksiniz, çünkü farkında olsanız da olmasanız da bana bunu borçlusunuz. Cincinnati, beni dinle. 19 yaşındayken, Create-A-Pro Güreş Akademisi'nde bir yıl boyunca bu iş için eğitim aldıktan sonra, kader günlerimden birinde, eğitmenlerim Pat Buck ve Brian Myers tarafından kenara çekildim ve-- <em>seyirci cheerlar, MJF bunu onaylar</em> evet, onlar iyi adamlar, onlar iyi adamlar. <em>Konumuza dönecek olursak</em> "Evlat, tebrikler, sıkı çalışman karşılığını verdi, sana WWE'de ekstra iş bulduk" dediler. Bazıları için bu çok fazla bir şey gibi gelmeyebilir ama o zamanlar benim için şehirdeki tek şovdu ve bu bir fırsattı ve ihtiyacım olan tek şey bir fırsattı, bu yüzden en iyi kıyafetlerimi topladım, en iyi takım elbisemi giydim ve Barclays Center'a gittim <em>bkz. Not 1</em>, değil mi? Sonra ben ve figüranlar hepimiz bir araya getirildik ve Sir William Regal'den başkası tarafından karşılanmadık ve konuşmadık. Bize şöyle dedin: 'Hepiniz ringe çıkacak ve bu geceki şovdan önce deneme maçları yapacaksınız.' Daha sonra bizi rastgele bir rakiple karşı karşıya getirdin, tek sıra halinde dizildik ve benim maçım ikinci maç olarak ayarlandı. Ve ilk maçta ringe iki genç hayalperest çıktı ve seyirciler şunlardı... Arn Anderson, Dean Malenko, Adam Pearce ve William Regal. Onlar <em>ilk deneme maçındaki güreşçiler </em>daha sonra birbirlerine kilitlendiler ve Dean Malenko zili çaldı ve "çıkın" dedi. Üzerimde baskı vardı, dostum, sonra sıra bana geldi. Ringe çıktığımda tir tir titriyordum ama bir sözleşme için dövüşmediğimi, hayatım için dövüştüğümü biliyordum çünkü bu konuda hata yapmamalıydım Will: PROFESYONEL GÜREŞ BENİM HAYATIM! <em>Regal, MJF'nin hikâyesiyle nereye varacağını düşünürken Cincinnati'deki seyirci cheerlıyor</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">Maç bittikten ve sırılsıklam olduktan sonra, galip gelmiştim ve her biriniz bana sekiz kafam varmış gibi baktınız ve sonra beni gruptan ayırdın ve 'beni takip et' dedin ve beni sadece ikimizin olduğu ayrı bir odaya götürdün ve 'Evlat, kendini bana pazarlaman için üç dakikan var. Hadi!" dedin... ve ben de yaptım! Konuşmam bittiğinde çenen yere düşmüştü, değil mi? Sonra o ağzını kaldırdın ve bana ne dediğini asla unutmayacağım, 'Evlat, bugün sana burada bir iş bulacağım' dedin. <em>MJF hikayedeki dönüşü ayarlamak için derin derin nefes alır</em> Sonra ne oldu, ha? Sonra ne oldu? Ve o anda fark ettim ki: Başarmıştım. Artık tüm hayır diyenler tarafından 1.80 boyunda ADD'li bir Yahudi çocuk olarak görülmeyecektim, hayır hayır, BİR SÜPERSTAR OLACAKTIM! <em>MJF Regal'e derin derin bakarken hayranlar tezahürat yapar</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">Yapmıştım; hayalim gerçekleşmek üzereydi ve sonra çarpık bir sırıtışla "Kaç yaşındasın evlat?" dediniz ve ben de "19 yaşındayım efendim" dedim. Sen de bana bakıp 'Evlat, üzgünüm ama daha çok gençsin' dedin. <em>Taraftarlar yuhalar. bkz. Not 2</em> Kalbim durdu, hayallerim bir anda buhar olup uçtu. <em>seyirciler Regal'a "You fucked up!" diye tezahürat yapmaya başlar</em> Ve bir anda kalbim durdu, ama sonra sen kendi umut versiyonunla beni yeniden hayata döndürdün. Bana dedin ki, 'Evlat, ismimi pek çok kişinin üzerine koymayı sevmiyorum, ama koyduğumda burada iş buluyorlar. Liste küçük ama liste şöyle: Claudio Castagnoli, Bryan Danielson ve Cincinnati'den Jon Moxley. Ve evlat, senden istediğim şu, sende bir şeyler görüyorum, reşit olduğunda sana bizzat kendi adımı koyacağım, ama o zamana kadar eve gitmeni, kıçını yırtarak çalışmanı ve her ay bana bir maç ve bir promo göndermeni istiyorum. Ben de eve gittim, değil mi Will? Ve kıçımı yırttım! Birinci ay bana cevap verdin; 'Maxwell, çok teşekkür ederim, gelişimini gözden geçirmek için sabırsızlanıyorum.' İkinci ay; "Maxwell, çok teşekkür ederim, gelişimini gözden geçirmek için sabırsızlanıyorum." Sonra üçüncü ay geldi, değil mi Will? Her ay sana bir maç ve bir promo göndermemi söylediğinde, üçüncü ay geldi ve sen bana bugüne kadar telefonuma kaydettiğim bir promo gönderdin. Bana bir promo gönderdin-- <em>Regal kendi kendine kıkırdar </em>İstediğin kadar sırıt, seni orospu çocuğu! Bana bir promo gönderdin. O günden beri her gün okuyacağım bir promo gönderdin. Bugün sana canlı olarak okuyayım. İşte bana gönderdiğin e-posta. "Max, ben çok ama çok meşgul bir adamım. Dünyanın dört bir yanından yetenekleri izliyorum ve sadece seni izlemek için dakikalarca oturmak zorunda kaldım' ve bunu tırnak içine almışsın, 'Bana oyunculuk becerilerini göster. Sakın buna cevap verme, ama bu bana nasıl "Ah, biliyorum, hadi Max'i işe alalım" dedirtecek? Güreş dünyasında isim yaparsan fark edilirsin. Bu da üst düzey bir oyuncu olmak demek. Bunu yaptığında, güven bana, bileceğim. Ne yazık ki senin için oyun değişti. WWE sadece dünyadaki en iyi yetenekleri, birinci sınıf sporculara kiralıyor. Onlardan biri olduğunda, belki bana eşyalarını gönderirsin. Saygılarımla, William Regal'. <em>Seyirciler Regal'i yuhalıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">On dokuz yaşındaki bir çocuğa gönderdiğin e-posta bu: HAYALLERI OLAN BIR ÇOCUK VE SEN ONU ÇARÇUR ETTIN! Bana bak! Bana bak! Hayır, hayır, bana bak! Bu gerçek hayat, lanet olsun! O e-postayı okuduğumda... o e-postayı okuduğumda... o e-postayı okuduğumda profesyonel güreşi bırakmak istedim, hayatımı bırakmak istedim, bunu söylerken gözlerimin içine bak, O E-POSTA KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTEMEME NEDEN OLDU! <em>MJF kendini toparlamak için durur.</em> Ve sonra fark ettim ki, eğer bunu yaparsam, sen ve tüm hayır diyenler kazanacaktı ve şimdi buna sahip olamazdım, değil mi Will? Hayır, hayır, şimdi buradayız ve Tanrım, işler tersine döndü. Yıl 2022 ve sen kovulmuş üzgün, solmuş yaşlı bir adamdan başka bir şey değilsin! <em>Regal'in WWE'den ayrılmasına atıfta bulunarak</em> Kim kovuldu? Ve şimdi de bir succubus gibi olduğundan çok daha iyi yeteneklere yapışarak pire basmış bir sıçan gibi şirketime sızdın! Ve benim kim olduğumu biliyor musun? Ben MJF'im! Oh, evet! Ben yirmi altı yaşında bu işin zirvesinde olan bir çocuğum, ben nesilden nesile geçen bir yeteneğim! <em>Seyirciler onaylayarak bağırır.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">Ayrıca eski işverenlerinizin 2024 Bidding War'da <em>2024, MJF'nin AEW ile sözleşmesinin sona erdiği tarihtir</em> kalem oynatmamı sağlamak için birkaç insanın canını almaya hazır olduğu adamım. Bunu söylerken bana iyi ve güzel bakmanı istiyorum Regal, o e-postayı her gün okuyorum, ama omuzlarıma bir yük bindirmek için değil, hayır hayır, ne zaman içten bir kahkahaya ihtiyacım olsa o e-postayı okuyorum. Çünkü benim için sen bu hale geldin Will: Şakadan başka bir şey değilsin. Ve ben kim olmak üzereyim biliyor musun? AEW Dünya Şampiyonu! Çünkü benim adım Maxwell Jacob Friedman ve ben senden daha iyiyim, bunu sen de biliyorsun! <em>MJF mikrofonu ringe atarak yere bırakır ve Regal'a bakmaya devam eder. Taraftarlar az önce yaptığı konuşma için MJF'i cheerlar</em>.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(44, 130, 201)"><strong><em>William Regal:</em></strong></span> <span style="color: null">İşin bitti mi? On dokuz yaşında ve çocuk olmaktan bahsettin. On altı yaşında evden ayrıldım ve bir karnavalda çalışmaya başladım ve bu sektöre girmek için yetişkin adamlarla savaşmak zorunda kaldım. Seni bir kenara atmaya çalışmıyordum Max, sende tam da şu anda gördüğüm şeyi gördüm ve bu beni mutlu ediyor. Büyük, çok büyük bir yıldız olacak birini gördüm. Arkanda bir ışık yakmak istedim. Birincisi, on altı yaşındayken ve on yedi yaşındayken yetişkin adamların yüzünü parçalayamayacağı bir gün ve çağda yaşadığımız için ve yatağa girdiğin her gece ağladığında ve vücudundaki her delikten kan akarken ve bırakmak istediğinde ama buna izin vermediğinde çünkü ben on yedi yaşındayım, 'Hayır, bırakmayacağım, devam edeceğim çünkü profesyonel bir güreşçi olacağım! ' dedim ve eğer seni bu noktaya getiren şey lanet olası bir e-postaysa ve yedi yıl boyunca buna tutunduysan... işin kolaydı, günışığım! <em>Bazı seyirciler Regal'in istediği gibi görmeye başlıyor, tepkiler artık birbirine karışıyor</em>.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">Ve sen de tam olarak bunu yaşadın, her şey çok kolay oldu. Çünkü unutmuş gibi göründüğün bir konuda ustalaştın, sana 'İyi olman gereken şey bu, günışığım, dişlerini her fırçaladığında pratik yapmalısın, mikrofonu eline aldığında insanların seni fark etmesi için ayakta durmalı, konuşmalı ve pratik yapmalısın' dediğim birkaç zamanı birlikte geçirdik. O zaman ne kadar yetenekli olduğunu görebiliyordum! Geçen hafta seni genç Wheeler'a karşı izledim, ne kadar inanılmaz bir yetenek olduğunu görebiliyorum, yirmi altı yaşındasın! Sen doğmadan önce Bay Schiavone'e hakaret ediyordum. İnsanları dövüyordum ama ona asla el kaldırmazdım. Ben "ODV" dedikleri şeyim; yani sıradan bir kötü adam. Bu iplerin arasına giren herkese adil davranırım ama Bay Schiavone gibi birine asla elimi sürmem. Bulunduğun yerde olmanı istedim. İçinde olduğunu biliyordum. Tek sorun, kestirmeden gittiğin için beni hayal kırıklığına uğrattın. Henüz bana bir şey kanıtlayacak bir şey yapmadın. Burada para kazanıyor olman bana bir şey kanıtlamıyor, çok para kazanıyor olman da bana bir şey kanıtlamıyor. Kötü işlerini yaptırmak için insanları tutuyorsun. İnsanları nakavt etmek için yüzük takıyorsun. İnsanları nakavt etmek için bir ringe ihtiyacım yoktu, bunu kullandığımda <em>Regal, onla özdeşleşmiş muştasını çıkarıyor</em>, bunun nedeni sadece onlarla insanlara vurmayı seviyor olmamdı! <em>Seyirciler güler</em> Max, kestirmeden gitme. Gerçek bir kötü adam mı olmak istiyorsun, Şeytan mı olmalısın? O zaman işini doğru yaparak kendine bir isim yap. Önüne çıkan herkesi yen ve rakiplerine ne kadar özgürlük tanıdığın umurumda değil, sadece o yere ulaş, ama eğer istiyorsan... Şeytan ol... Dünyaya hemen şimdi göster, yoksa başka bir kestirme yoldan mı gideceksin ve böylece buraya gelip bir kurban gibi davranıp sızlanıp ağlayacak mısın? <em>Regal sırtını MJF'e dönerek onu arkadan saldırmaya davet eder. MJF Dynamite Diamond Ring'ini takar ama Regal'e saldırmaya cesaret edemez.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">Hâlâ kanıtlaman gereken çok şey var. <em>Regal ringi terk eder ve MJF'i az önce kendisine söylenenleri düşünmeye bırakır.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em>[MEDIA=youtube]alncMQV-Au4[/MEDIA]</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em><strong>NOTLAR:</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em><strong></strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em><strong>Not 1: </strong>Brooklyn, New York'ta birçok WWE şovuna ev sahipliği yapmış ve Brooklyn Nets basketbol takımının evi olarak hizmet veren bir arena. MJF 15 Mart 1996'da doğdu; eğer on dokuz yaşındaysa bu, seçmelerin 2015'te ya da 2016'nın başlarında gerçekleştiği anlamına gelir. Bu nedenle olayın Ağustos ya da Aralık 2016'da gerçekleşmiş olması muhtemeldir.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em>[MEDIA=youtube]ipRNT5-1dZ0[/MEDIA]</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null"><em><strong>Not 2:</strong> Bu dönemde WWE'nin yirmi bir yaşın altındaki sporcuları işe almama politikası olduğu bildirilmiştir.</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doktor Hektör, post: 6345, member: 66"] [CENTER][I]Tony Schiavone, William Regal ile planlanan ring içi röportajına başlamak üzereyken MJF'in müziği araya girer ve MJF ringe gelir. Schiavone ringi MJF ve Regal'e bırakır.[/I] [COLOR=rgb(44, 130, 201)][B][I]MJF:[/I][/B][/COLOR][B][I][COLOR=null] [/COLOR][/I][/B][COLOR=null]Şimdi şöyle olacak. Bir hikaye anlatacağım ve ne kadar uzun olduğu umurumda bile değil, beni dinleyeceksiniz, çünkü farkında olsanız da olmasanız da bana bunu borçlusunuz. Cincinnati, beni dinle. 19 yaşındayken, Create-A-Pro Güreş Akademisi'nde bir yıl boyunca bu iş için eğitim aldıktan sonra, kader günlerimden birinde, eğitmenlerim Pat Buck ve Brian Myers tarafından kenara çekildim ve-- [I]seyirci cheerlar, MJF bunu onaylar[/I] evet, onlar iyi adamlar, onlar iyi adamlar. [I]Konumuza dönecek olursak[/I] "Evlat, tebrikler, sıkı çalışman karşılığını verdi, sana WWE'de ekstra iş bulduk" dediler. Bazıları için bu çok fazla bir şey gibi gelmeyebilir ama o zamanlar benim için şehirdeki tek şovdu ve bu bir fırsattı ve ihtiyacım olan tek şey bir fırsattı, bu yüzden en iyi kıyafetlerimi topladım, en iyi takım elbisemi giydim ve Barclays Center'a gittim [I]bkz. Not 1[/I], değil mi? Sonra ben ve figüranlar hepimiz bir araya getirildik ve Sir William Regal'den başkası tarafından karşılanmadık ve konuşmadık. Bize şöyle dedin: 'Hepiniz ringe çıkacak ve bu geceki şovdan önce deneme maçları yapacaksınız.' Daha sonra bizi rastgele bir rakiple karşı karşıya getirdin, tek sıra halinde dizildik ve benim maçım ikinci maç olarak ayarlandı. Ve ilk maçta ringe iki genç hayalperest çıktı ve seyirciler şunlardı... Arn Anderson, Dean Malenko, Adam Pearce ve William Regal. Onlar [I]ilk deneme maçındaki güreşçiler [/I]daha sonra birbirlerine kilitlendiler ve Dean Malenko zili çaldı ve "çıkın" dedi. Üzerimde baskı vardı, dostum, sonra sıra bana geldi. Ringe çıktığımda tir tir titriyordum ama bir sözleşme için dövüşmediğimi, hayatım için dövüştüğümü biliyordum çünkü bu konuda hata yapmamalıydım Will: PROFESYONEL GÜREŞ BENİM HAYATIM! [I]Regal, MJF'nin hikâyesiyle nereye varacağını düşünürken Cincinnati'deki seyirci cheerlıyor[/I] Maç bittikten ve sırılsıklam olduktan sonra, galip gelmiştim ve her biriniz bana sekiz kafam varmış gibi baktınız ve sonra beni gruptan ayırdın ve 'beni takip et' dedin ve beni sadece ikimizin olduğu ayrı bir odaya götürdün ve 'Evlat, kendini bana pazarlaman için üç dakikan var. Hadi!" dedin... ve ben de yaptım! Konuşmam bittiğinde çenen yere düşmüştü, değil mi? Sonra o ağzını kaldırdın ve bana ne dediğini asla unutmayacağım, 'Evlat, bugün sana burada bir iş bulacağım' dedin. [I]MJF hikayedeki dönüşü ayarlamak için derin derin nefes alır[/I] Sonra ne oldu, ha? Sonra ne oldu? Ve o anda fark ettim ki: Başarmıştım. Artık tüm hayır diyenler tarafından 1.80 boyunda ADD'li bir Yahudi çocuk olarak görülmeyecektim, hayır hayır, BİR SÜPERSTAR OLACAKTIM! [I]MJF Regal'e derin derin bakarken hayranlar tezahürat yapar[/I] Yapmıştım; hayalim gerçekleşmek üzereydi ve sonra çarpık bir sırıtışla "Kaç yaşındasın evlat?" dediniz ve ben de "19 yaşındayım efendim" dedim. Sen de bana bakıp 'Evlat, üzgünüm ama daha çok gençsin' dedin. [I]Taraftarlar yuhalar. bkz. Not 2[/I] Kalbim durdu, hayallerim bir anda buhar olup uçtu. [I]seyirciler Regal'a "You fucked up!" diye tezahürat yapmaya başlar[/I] Ve bir anda kalbim durdu, ama sonra sen kendi umut versiyonunla beni yeniden hayata döndürdün. Bana dedin ki, 'Evlat, ismimi pek çok kişinin üzerine koymayı sevmiyorum, ama koyduğumda burada iş buluyorlar. Liste küçük ama liste şöyle: Claudio Castagnoli, Bryan Danielson ve Cincinnati'den Jon Moxley. Ve evlat, senden istediğim şu, sende bir şeyler görüyorum, reşit olduğunda sana bizzat kendi adımı koyacağım, ama o zamana kadar eve gitmeni, kıçını yırtarak çalışmanı ve her ay bana bir maç ve bir promo göndermeni istiyorum. Ben de eve gittim, değil mi Will? Ve kıçımı yırttım! Birinci ay bana cevap verdin; 'Maxwell, çok teşekkür ederim, gelişimini gözden geçirmek için sabırsızlanıyorum.' İkinci ay; "Maxwell, çok teşekkür ederim, gelişimini gözden geçirmek için sabırsızlanıyorum." Sonra üçüncü ay geldi, değil mi Will? Her ay sana bir maç ve bir promo göndermemi söylediğinde, üçüncü ay geldi ve sen bana bugüne kadar telefonuma kaydettiğim bir promo gönderdin. Bana bir promo gönderdin-- [I]Regal kendi kendine kıkırdar [/I]İstediğin kadar sırıt, seni orospu çocuğu! Bana bir promo gönderdin. O günden beri her gün okuyacağım bir promo gönderdin. Bugün sana canlı olarak okuyayım. İşte bana gönderdiğin e-posta. "Max, ben çok ama çok meşgul bir adamım. Dünyanın dört bir yanından yetenekleri izliyorum ve sadece seni izlemek için dakikalarca oturmak zorunda kaldım' ve bunu tırnak içine almışsın, 'Bana oyunculuk becerilerini göster. Sakın buna cevap verme, ama bu bana nasıl "Ah, biliyorum, hadi Max'i işe alalım" dedirtecek? Güreş dünyasında isim yaparsan fark edilirsin. Bu da üst düzey bir oyuncu olmak demek. Bunu yaptığında, güven bana, bileceğim. Ne yazık ki senin için oyun değişti. WWE sadece dünyadaki en iyi yetenekleri, birinci sınıf sporculara kiralıyor. Onlardan biri olduğunda, belki bana eşyalarını gönderirsin. Saygılarımla, William Regal'. [I]Seyirciler Regal'i yuhalıyor.[/I] On dokuz yaşındaki bir çocuğa gönderdiğin e-posta bu: HAYALLERI OLAN BIR ÇOCUK VE SEN ONU ÇARÇUR ETTIN! Bana bak! Bana bak! Hayır, hayır, bana bak! Bu gerçek hayat, lanet olsun! O e-postayı okuduğumda... o e-postayı okuduğumda... o e-postayı okuduğumda profesyonel güreşi bırakmak istedim, hayatımı bırakmak istedim, bunu söylerken gözlerimin içine bak, O E-POSTA KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTEMEME NEDEN OLDU! [I]MJF kendini toparlamak için durur.[/I] Ve sonra fark ettim ki, eğer bunu yaparsam, sen ve tüm hayır diyenler kazanacaktı ve şimdi buna sahip olamazdım, değil mi Will? Hayır, hayır, şimdi buradayız ve Tanrım, işler tersine döndü. Yıl 2022 ve sen kovulmuş üzgün, solmuş yaşlı bir adamdan başka bir şey değilsin! [I]Regal'in WWE'den ayrılmasına atıfta bulunarak[/I] Kim kovuldu? Ve şimdi de bir succubus gibi olduğundan çok daha iyi yeteneklere yapışarak pire basmış bir sıçan gibi şirketime sızdın! Ve benim kim olduğumu biliyor musun? Ben MJF'im! Oh, evet! Ben yirmi altı yaşında bu işin zirvesinde olan bir çocuğum, ben nesilden nesile geçen bir yeteneğim! [I]Seyirciler onaylayarak bağırır.[/I] Ayrıca eski işverenlerinizin 2024 Bidding War'da [I]2024, MJF'nin AEW ile sözleşmesinin sona erdiği tarihtir[/I] kalem oynatmamı sağlamak için birkaç insanın canını almaya hazır olduğu adamım. Bunu söylerken bana iyi ve güzel bakmanı istiyorum Regal, o e-postayı her gün okuyorum, ama omuzlarıma bir yük bindirmek için değil, hayır hayır, ne zaman içten bir kahkahaya ihtiyacım olsa o e-postayı okuyorum. Çünkü benim için sen bu hale geldin Will: Şakadan başka bir şey değilsin. Ve ben kim olmak üzereyim biliyor musun? AEW Dünya Şampiyonu! Çünkü benim adım Maxwell Jacob Friedman ve ben senden daha iyiyim, bunu sen de biliyorsun! [I]MJF mikrofonu ringe atarak yere bırakır ve Regal'a bakmaya devam eder. Taraftarlar az önce yaptığı konuşma için MJF'i cheerlar[/I].[/COLOR] [COLOR=rgb(44, 130, 201)][B][I]William Regal:[/I][/B][/COLOR][B][I][COLOR=null] [/COLOR][/I][/B][COLOR=null]İşin bitti mi? On dokuz yaşında ve çocuk olmaktan bahsettin. On altı yaşında evden ayrıldım ve bir karnavalda çalışmaya başladım ve bu sektöre girmek için yetişkin adamlarla savaşmak zorunda kaldım. Seni bir kenara atmaya çalışmıyordum Max, sende tam da şu anda gördüğüm şeyi gördüm ve bu beni mutlu ediyor. Büyük, çok büyük bir yıldız olacak birini gördüm. Arkanda bir ışık yakmak istedim. Birincisi, on altı yaşındayken ve on yedi yaşındayken yetişkin adamların yüzünü parçalayamayacağı bir gün ve çağda yaşadığımız için ve yatağa girdiğin her gece ağladığında ve vücudundaki her delikten kan akarken ve bırakmak istediğinde ama buna izin vermediğinde çünkü ben on yedi yaşındayım, 'Hayır, bırakmayacağım, devam edeceğim çünkü profesyonel bir güreşçi olacağım! ' dedim ve eğer seni bu noktaya getiren şey lanet olası bir e-postaysa ve yedi yıl boyunca buna tutunduysan... işin kolaydı, günışığım! [I]Bazı seyirciler Regal'in istediği gibi görmeye başlıyor, tepkiler artık birbirine karışıyor[/I]. Ve sen de tam olarak bunu yaşadın, her şey çok kolay oldu. Çünkü unutmuş gibi göründüğün bir konuda ustalaştın, sana 'İyi olman gereken şey bu, günışığım, dişlerini her fırçaladığında pratik yapmalısın, mikrofonu eline aldığında insanların seni fark etmesi için ayakta durmalı, konuşmalı ve pratik yapmalısın' dediğim birkaç zamanı birlikte geçirdik. O zaman ne kadar yetenekli olduğunu görebiliyordum! Geçen hafta seni genç Wheeler'a karşı izledim, ne kadar inanılmaz bir yetenek olduğunu görebiliyorum, yirmi altı yaşındasın! Sen doğmadan önce Bay Schiavone'e hakaret ediyordum. İnsanları dövüyordum ama ona asla el kaldırmazdım. Ben "ODV" dedikleri şeyim; yani sıradan bir kötü adam. Bu iplerin arasına giren herkese adil davranırım ama Bay Schiavone gibi birine asla elimi sürmem. Bulunduğun yerde olmanı istedim. İçinde olduğunu biliyordum. Tek sorun, kestirmeden gittiğin için beni hayal kırıklığına uğrattın. Henüz bana bir şey kanıtlayacak bir şey yapmadın. Burada para kazanıyor olman bana bir şey kanıtlamıyor, çok para kazanıyor olman da bana bir şey kanıtlamıyor. Kötü işlerini yaptırmak için insanları tutuyorsun. İnsanları nakavt etmek için yüzük takıyorsun. İnsanları nakavt etmek için bir ringe ihtiyacım yoktu, bunu kullandığımda [I]Regal, onla özdeşleşmiş muştasını çıkarıyor[/I], bunun nedeni sadece onlarla insanlara vurmayı seviyor olmamdı! [I]Seyirciler güler[/I] Max, kestirmeden gitme. Gerçek bir kötü adam mı olmak istiyorsun, Şeytan mı olmalısın? O zaman işini doğru yaparak kendine bir isim yap. Önüne çıkan herkesi yen ve rakiplerine ne kadar özgürlük tanıdığın umurumda değil, sadece o yere ulaş, ama eğer istiyorsan... Şeytan ol... Dünyaya hemen şimdi göster, yoksa başka bir kestirme yoldan mı gideceksin ve böylece buraya gelip bir kurban gibi davranıp sızlanıp ağlayacak mısın? [I]Regal sırtını MJF'e dönerek onu arkadan saldırmaya davet eder. MJF Dynamite Diamond Ring'ini takar ama Regal'e saldırmaya cesaret edemez.[/I] Hâlâ kanıtlaman gereken çok şey var. [I]Regal ringi terk eder ve MJF'i az önce kendisine söylenenleri düşünmeye bırakır. [MEDIA=youtube]alncMQV-Au4[/MEDIA] [B]NOTLAR: Not 1: [/B]Brooklyn, New York'ta birçok WWE şovuna ev sahipliği yapmış ve Brooklyn Nets basketbol takımının evi olarak hizmet veren bir arena. MJF 15 Mart 1996'da doğdu; eğer on dokuz yaşındaysa bu, seçmelerin 2015'te ya da 2016'nın başlarında gerçekleştiği anlamına gelir. Bu nedenle olayın Ağustos ya da Aralık 2016'da gerçekleşmiş olması muhtemeldir. [MEDIA=youtube]ipRNT5-1dZ0[/MEDIA] [B]Not 2:[/B] Bu dönemde WWE'nin yirmi bir yaşın altındaki sporcuları işe almama politikası olduğu bildirilmiştir.[/I][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Promo Çeviri | "İşin Kolaydı, Günışığım!"
Menü
Giriş yap
Kayıt ol