RPG Daha İyisi Olsaydı Orayı Seçerdim

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,913
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
matt-riddle-asfd.png

MAYHEM'de yaptıkları ile tüm dikkatleri çeken Matt Riddle'ı yatağında yatarken oç oç gülerken yakalıyoruz.

"Mayhem'de yaşananlardan sonra bana binlerce binlerce mesaj geldi. 'Abi hani Payback de Mayhem de umurunda değildi' diye. Olm ortada bir savaş var elbette bir safta olacağız siz benimle t*şşak mı geçiyorsunuz? Ben Payback tarafındayım taraf olmazsan adamı dümdüz s*kerler aklın almaz. Ayrıca savaş doğanın bir kanunu bu kanununa uyacaksın. Safını iyi seçeceksin. Camacho gibi adamlarla aynı safta olmayacaksın. Camacho gibi adamların önünde iki seçenek vardır bro anlayabiliyor musun? Ya güreşçi olup birilerinin altına yatacaklar ya da Meksika sınırında kaçakçılık yapacaklar (oç oç sırıtıyor)... Yanlış anlamayın benim Hispaniklerle sorunum yok. Örneğin Humberto gibi bir kardeşim var. Bu çocuk tag team şampiyonu olmuş kendi potansiyelini açmış gelişime açık birisi. Bu adam kendisini geliştirmiş. Sözlerimi dinliyor ve ona dediklerimi uyguluyor. Chavo Guerrero'nun yaptıklarını kesinlikle hak etmedi. Fakat ben biliyorum ki Humberto Chavo gibi 'tarihin ENNN kötü şampiyonu" olarak anılmış bir adamın ihanetiyle çok şey kaybetmez. Hatta görün bakın bu ihanet onu daha güçlü yapacak. Çünkü o Chavo gibi açgözlü değil, içerisinde nefret barındırmıyor. O tamamen berrak bir insan. Zihni açık. Tıpkı benim gibi. Her neyse Humberto bro seni seviyorum o Chavo ikimizin de y*raağıı yiyecek sen merak etme. Ne diyorduk Camacho... Bu adama acıyorum lan. Hiçbir zaman benim yaşadığım hayatı yaşayamayacak. Bir bana bakın bir de ona bakın."

Riddle ayağa kalkıyor ve aynanın karşısına geçiyor.

ekqyvdscs5m91.png

"Görüyor musunuz bende bu var işte! 1.88 boy ve six packlerim var. Camacho ise Breaking Bad dizisindeki uyuşturucu kaçakçısı kartellere benziyor. Bu adam istese de "ben" olamayacak birisi. Bu hayata sadece birilerine hizmet etmek için gelmiş. Tabii ki o hengamede beni gözüne kestirip bana saldırması çok doğal. Fakat onu yeneceğim. Göreceksiniz. Onu bu şirketten Mayhem'deki diğer p*ç kurularıyla birlikte sileceğim."

EWDinuPWsAAjUXA.jpg

Riddle kamerayı kendisine çeviriyor ve oç oç sırıtmaya başlıyor. Ardından da yayını kapatıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: