Mark Henry CM Punk'ın Gönderilmesine Tepki Gösterdi

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Mark Henry AEW'nin CM Punk'ı kovması hakkında kinayeli bir şekilde konuştu. Punk'ı göndermekle her şeyin güllük gülistanlık olmayacağını belirtti.

"Artık özgürce buradan ayrılabilirsin ve kimsenin daha fazla şikayeti olmayacak. Artık şirkette daha fazla şikâyet olmamalı. Sorun ortadan kalktı. Sözde sorun. Her şey iyi ve cici olmalı, tek boynuzlu at çişi ve gökkuşağı battaniyeleri olmalı. Şimdi olması gereken bu. Nasıl olacağını merak ediyorum. Sorun çözüldü (!)."

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Reis çok doğru söylemiş. Ben bu adamın hayranı, seveni olsam, bir Mark Henry Seveni olsam bu adamın söylediklerini ciddiye alırım ve problemi başka yerde ararım.
Ben babanın görüşünü de sayarım, zaten adam dediğinde haklı Punk gidince sorunlar bitecek demek değil çünkü AEW'da Punk dışında birçok kişinin de birbiriyle arası bozuk, babam arkadaşının kovulmasına üzülmüş ve doğru bir noktaya parmak basmış.

Konular
18
Beğeni sayısı
180
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Tepkiler artacaktır. FTR hala sessiz. Andrade ilk vedayı edenlerden. Collision'da geldiğinden beri harcanan Jay White ve Juice Robinson kendini buldu. Şirkette ayrılacak denen Miro ve Andrade tekrardan şirkete kazandırıldı hatta LFI vs HoF feudunun temelleri atıldı. Andrade düzenli maça çıktı. Bullet Club vs CMFTR feudu ile ana olaylarda harika maçlar izledik. Ricky Starks heel olarak CM Punk'ın ana rakiplerinden birisi oldu. TNT kemeri Christian Cage'in himayesi altına geçti. Joe top heel olarak şirkette daha önce göstermediği performansı gösterdi. Her hafta dengeli ve izlenebilir şov sunuldu. Darby Allin ve Sting geçiştirme bir maçta değil ana olayda boy gösterdi. Swerve, Christian ve Jay White aynı takımda olurken karşılarında CM Punk'ın olduğu maç var. Real World Champion hikayesinin büyük potansiyelinden bahsetmiyorum bile. Bakın Punk şu kısacık vakitte bize neler izletti. Buna rağmen kovulması büyük saçmalık değil de nedir. Tony Khan topuğuna sıktı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: