CM Punk WWE'ye Dönmek İstemiş!

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

- CM Punk'a yakın olanlar, Aralık '22 civarında Punk'ın AEW'den ayrılmaya ve WWE'ye dönmeye açık olduğunu iddia ediyor.

- Punk'ın 2023 Royal Rumble'da yer almak istediği duyuldu, ancak WWE'nin Punk'ın geri dönmesini istediğine ya da AEW'nin onu serbest bırakacağına dair bir gösterge yoktu.

- Punk'ın sahip olduğu bildirilen fikirlerden biri, Rumble'da geri dönmesi ve WrestleMania'da kendisini eleyecek kişiye karşı bir maç yapacağı yönündeydi. Bu kişi KEVIN OWENS olabilirdi.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
400
1
Yok la, tüm dünya düşman. Haber kolpa arkadaşlar kapatabiliriz konuyu.
Bana her haber yalansa düşman olana da her haber gerçek kanka. Günde 20 tane CM Ounk haberi paylaşılıyor zaten. Elle tutulur yanı olmayan haberler. Tony konuştu dinledik. Zamanı gelince Punk da konuşur. O vakite kadar ‘CM Punk’a yakın olanlar’ gibi komedileri çok ciddiye almıyorum.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Bana her haber yalansa düşman olana da her haber gerçek kanka. Günde 20 tane CM Ounk haberi paylaşılıyor zaten. Elle tutulur yanı olmayan haberler. Tony konuştu dinledik. Zamanı gelince Punk da konuşur. O vakite kadar ‘CM Punk’a yakın olanlar’ gibi komedileri çok ciddiye almıyorum.
Baba siz CM Punkçılara da haber beğendiremiyoruz yani New York Times keşke haber yazsa da onu paylaşsak mesela da güreş gazetecileri toplasan 10 tane birine bile doğru dediğiniz yok ya.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
400
1
Baba siz CM Punkçılara da haber beğendiremiyoruz yani New York Times keşke haber yazsa da onu paylaşsak mesela da güreş gazetecileri toplasan 10 tane birine bile doğru dediğiniz yok ya.
Ben sizin istediğinize inanmanızın da mı önüne geçer oldum kardaşım ya? Siz şu haberi güvenilir bir kaynak olarak görüyorsanız inanın. Doğru da olabilir. Dönse işime de gelir. Bana mantıklı gelmiyor önceden WWE’ye dönmek istemiş olması. Daha elle tutulur bir haber olsa da zerre sorun etmeden inanırım.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Ben sizin istediğinize inanmanızın da mı önüne geçer oldum kardaşım ya? Siz şu haberi güvenilir bir kaynak olarak görüyorsanız inanın. Doğru da olabilir. Dönse işime de gelir. Bana mantıklı gelmiyor önceden WWE’ye dönmek istemiş olması. Daha elle tutulur bir haber olsa da zerre sorun etmeden inanırım.
Sean Ross Sapp abi yani benim takip ettiğim dönem boyunca yaptığı haberlerin %99u çıkmıştır yani, Bryan Alvarez'e ön yargı olmasını anlıyorum ama SRS'e de laf ediliyor, PWInsider Punk haberi geçse o da reddedilecek.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: