Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Giulia: Mone, Storm, Purrazzo, Yamashita ve Sareee ile Karşılaşmak İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 72688" data-attributes="member: 22"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1698573500620149152[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Giulia: "Mercedes Moné, Toni Storm, Deonna Purrazzo ve Rina Yamashita ile karşılaşmak istiyorum. Ayrıca Sareee ile de karşılaşmak istiyorum."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">NJPW Strong Women's Championship kemerini "dünyanın 1 numaralı kemeri yapacağını" ilan eden Giulia'yı gelecekte ne bekliyor?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bu kemeri savunmaya devam etmek ve herkese güç vermek istiyorum."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ağustos ayında, ABD'deki ilk unvan maçında kemerini korumayı başardığını; "Biraz gergindim ama giriş şarkım başlar başlamaz arka alana kadar çığlık gibi gelen tezahüratları duyabiliyordum. Dünyanın dört bir yanında insanların Giulia'yı beklediğini hissettim," diye hatırlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Giulia bu kemeri dünyanın en iyi kemeri haline getirecek. Bunun için dövüşmek isteyen pek çok kadın var," demiş gözleri parlayarak. Maçtan sonra bir sonraki rakip ortaya çıkmadı, ancak şampiyonun aklında rakipler var.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Mercedes Moné, Toni Storm, Deonna Purrazzo ve Rina Yamashita ile karşılaşmak istiyorum. Ayrıca STARDOM kemeriyle ilgilendiğini söyleyen Sareee ile de dövüşmek istiyorum."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">ABD'de WWE'den ayrılan ve Mayıs ayında Japonya'ya dönen Sareee, Mayu Iwatani'nin IWGP Kadınlar Unvanına gözüne kestirdiğini ifade etmişti. Ancak Ice Ribbon günlerinde - Haziran 2019'da - Sareee'ye tekli bir maç kaybeden Giulia; "IWGP kemerini istediğini söyledi ama bu umurumda değil. O Strong kemeri için mükemmel bir güreşçi. SEAdLINNNG kemerini kazanmış gibi görünüyor ama bundan memnun mu?" dedi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ayrıca Giulia, Yamashita'ya hayranlığını ifade etti. Geçtiğimiz Eylül ayında bir hardcore tag team maçında beraber bir takım olma şansları oldu; "Bunu orada bitirmek istemiyorum. Ayrıca, yurtdışında deathmatchlerde aktif gibi görünüyor ve STRONG bir Amerikan kemeri, bu yüzden iyi bir rakip olacağını düşünüyorum" dedi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bu kadınları dışarı çıkaracağım (STARDOM bünyesinde olmayan güreşçiler ile kapışacağını kastediyor) ve kemerin değerini arttırmak için onu savunacağım. Bunun için her yere giderim, dünyanın öbür ucuna bile!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 72688, member: 22"] [CENTER][MEDIA=twitter]1698573500620149152[/MEDIA] Giulia: "Mercedes Moné, Toni Storm, Deonna Purrazzo ve Rina Yamashita ile karşılaşmak istiyorum. Ayrıca Sareee ile de karşılaşmak istiyorum." NJPW Strong Women's Championship kemerini "dünyanın 1 numaralı kemeri yapacağını" ilan eden Giulia'yı gelecekte ne bekliyor? "Bu kemeri savunmaya devam etmek ve herkese güç vermek istiyorum." Ağustos ayında, ABD'deki ilk unvan maçında kemerini korumayı başardığını; "Biraz gergindim ama giriş şarkım başlar başlamaz arka alana kadar çığlık gibi gelen tezahüratları duyabiliyordum. Dünyanın dört bir yanında insanların Giulia'yı beklediğini hissettim," diye hatırlıyor. "Giulia bu kemeri dünyanın en iyi kemeri haline getirecek. Bunun için dövüşmek isteyen pek çok kadın var," demiş gözleri parlayarak. Maçtan sonra bir sonraki rakip ortaya çıkmadı, ancak şampiyonun aklında rakipler var. "Mercedes Moné, Toni Storm, Deonna Purrazzo ve Rina Yamashita ile karşılaşmak istiyorum. Ayrıca STARDOM kemeriyle ilgilendiğini söyleyen Sareee ile de dövüşmek istiyorum." ABD'de WWE'den ayrılan ve Mayıs ayında Japonya'ya dönen Sareee, Mayu Iwatani'nin IWGP Kadınlar Unvanına gözüne kestirdiğini ifade etmişti. Ancak Ice Ribbon günlerinde - Haziran 2019'da - Sareee'ye tekli bir maç kaybeden Giulia; "IWGP kemerini istediğini söyledi ama bu umurumda değil. O Strong kemeri için mükemmel bir güreşçi. SEAdLINNNG kemerini kazanmış gibi görünüyor ama bundan memnun mu?" dedi. Ayrıca Giulia, Yamashita'ya hayranlığını ifade etti. Geçtiğimiz Eylül ayında bir hardcore tag team maçında beraber bir takım olma şansları oldu; "Bunu orada bitirmek istemiyorum. Ayrıca, yurtdışında deathmatchlerde aktif gibi görünüyor ve STRONG bir Amerikan kemeri, bu yüzden iyi bir rakip olacağını düşünüyorum" dedi. "Bu kadınları dışarı çıkaracağım (STARDOM bünyesinde olmayan güreşçiler ile kapışacağını kastediyor) ve kemerin değerini arttırmak için onu savunacağım. Bunun için her yere giderim, dünyanın öbür ucuna bile!"[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Giulia: Mone, Storm, Purrazzo, Yamashita ve Sareee ile Karşılaşmak İstiyorum
Menü
Giriş yap