RPG Riddle Geldi Bebeğim!

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

BROOOO!

Entrance%2B1.gif

Olay adam! Superstars'da aldığı t*şşşaklı galibiyetin ardından Matt Riddle girişte görünüyor elinde mikrofon var. Kendisi konuşmaya başlıyor.

"KANSAS! RIDDLE GELDİ BEBEĞİM! Bir gün hepimiz benim fanım olacaksınız!"

Riddle Oçe gülüşünü yapıyor ardından seyircilerle selamlaşarak ringe geliyor. Seyircilere "benim fanım olacaksın" "özellikle sen benim fanım olacaksın" gibi laflar atıyor. Ardından ringe giriyor.

AVvXsEj7FGa0Cvfblf_au8Gw3Wnd1uqPw4m8j7QRO5cK15WwZoZk8OKRKDfni85M-ZWBjyy1S5Sr__VJo457KNJ46zYQccfyYnEONmU5Qb4QmZxkQ4-YjHU4inHDdX-2bjMWyZxQVNGd5pD0O9UC527Iiu5rkvLQIXDQx0X7zU5BDO0ijBr0nbGY65jZ8gyCBA=s320
AVvXsEiutDgBahjUNWGhprX623S9dHvYCTWc9DnfVaeZR1eIlkGJ7CTiSFSLCAnn8HSpZt92Ltx9Ed7l5funEb0MrcpV0xtENb6s2XwiVRayRpW8aaifuhibupxStF7Bc748jcoFt5IbTGCUc0rGna70SJxAhA5HIZJ5Gf5GQRIX49JjQKZ0SmFD6mJggxGwfg=s320

Riddle ringe zıplıyor ve bir OÇ gibi poz vermeye başlıyor. Ardından mikrofon alıp konuşmasını devam ediyor.

matt-riddle-bro.gif

"BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Kansas City Riddle geldi bebeğim! Bir gün hepiniz benim fanım olacaksınız! Ben dünya starı olacağım. Superstars ile başlayan bu kıvılcım bir yangına dönecek. Yanacaksınız hem de cayır cayır yanacaksınız! Özellikle kadınlar sizi her şov ıslatacağım! Beyler kadınlarınıza sahip çıkın yoksa anlarsınız ya (piç bir gülüş atıyor) hani bakın benim six packlerim var. Bu endama bu vücuda hayran olmamak dışında bir çareniz var mı? Bana bunu izah edin Matt Riddle'a hayran olmamak dışında elinizden ne gelebilir k? Senelerdir "MJF şöyle adam MJF şöyle güreşiyor MJF müthiş." dediniz durdunuz. Onu putlaştırdınız! Ona (yukarısını gösterir) şirk koştunuz. -MJF seninle problemim yok adamım sen elinden geleni yaptın- Peki ona ne oldu? Brolandı! Onu Broladım! Altımda ezdim yendim onu putunuzu yıktım. Supertars'da kazanmayı gerçekten istedim hem de yürekten istedim. Ancak bir şeyleri yürekten istediğiniz zaman o şey gerçekleşir. Sizinle benim aramdaki fark da bu. Siz bir şeyleri istemiyorsunuz gerçek anlamda istemiyorsunuz ve bir şeyleri başarmış insanları ise kıskanıyorsunuz. Beni kıskanıyorsunuz. Özellikle birçok erkeğin olmak istediği yerdeyim. Buna biz "God Level" diyoruz. İşte öyle bir taaşşşak! Eğer gerçekten bir şeyler istemiş olsaydınız bugün bu ringde sizde six packlerinizle birlikte olup "God Level"ın ne demek olduğunu tüm dünyaya gösterirdiniz. Dünya star olma şansını elde edebilirdiniz. Ancak istemiyorsunuz. Çünkü kendinize güvenmiyorsunuz. birer eziksiniz. Ve ezikliğinizin acısını ise benim gibi bir adamdan çıkartmak istiyorsunuz. Bana "o**** çocuğu" diyorsunuz. Evet ben bir o**** çocuğuyum. Bunu kabul ediyorum. (piç piç sırıtır) Sizin bana hakaret etme hakkınızı da elinizden böyle alırlar işte. Bir gün ama hepiniz benim fanım olduğunuz gerçeğini kabul edeceksiniz. O güne kadar ise çok eğleneceğiz. Korkmayın karılarınızı falan almam beyler ha. (piç piç sırıtır) Ancak onlar bana yanaşırsa işler değişebilir."

Riddle piç piç kahkaha atmaya başlıyor. Seyirciler ise Riddle'a küfürler ediyor. Riddle ise gözlerini kapatıyor ve kollarını açıp seyircilerin bütün ettiği hakaretleri kabul ediyor.

"Siz kudurmaya devam edin. Bunlar gerçekler ya bir şeyleri değiştirmek için atak yapın ya da beni izleyin ki size başarılarımın zekatını vereyim ezik sünepeler."

Seyircilerin hakaretleri şiddetleniyor. Riddle ise sırıtmaya devam ediyor.

"Hadi hep bir ağızdan söyleyin Matt Riddle bir o*** çocuğu! Hadi söyleyin! Size bir o*** çocuğunun dünya starı olma hikayesini izleteceğim! Bugün bana küfür edenler yarın profil fotoğraflarına benim resmimi koyup fanlıktan da öte müridim olacak! İşte bendeki de öyle bir taşşşak. Ben gücümü Yaradan'dan alıyorum çünkü ben oyum! O yüzden sizin bu hakaretleriniz bana vız gelir tırıs gider."

Riddle mikforonu yere atıyor ve küfür ve hakaretler eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor. Riddle arka alana giderken kollarını açıyor ve edilen hakaretleri adeta kabul ediyormuş gibi görünüyor. En sonunda ise gözden kayboluyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: