Başakşehir Emre Belözoğlu İle Yolları Ayırdı

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Kötü oldu maalesef. Keşke sözleşmesini uzatmasaydı da Jesus sonrası Fener'e gelseydi. Tarihin en kotu kadrosuna denk geldi resmen Başakşehir'de. Umarım kalburüstü bir takıma gider.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
740
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Kötü oldu maalesef. Keşke sözleşmesini uzatmasaydı da Jesus sonrası Fener'e gelseydi. Tarihin en kotu kadrosuna denk geldi resmen Başakşehir'de. Umarım kalburüstü bir takıma gider.
Ali başkan varken malzemeci olarak bile dönemezdi o Sivas maçı sonrası.

Başakşehir geç bile kaldı, Avcı dönemi başlar 2-3 güne.

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
595
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Oyuncular istemiyordu. Küfür etmelerinden bıkmışlardı en son. İyi de oldu. Arda nasıl bilmiyorum ama dışarıdan bakıldığında eskisi gibi asabi değil gibi görünüyor. Hatta oldukça sakinleşmiş, ak saçlılara dönmüş. Emre'de bu yok. Her zaman agresif her zaman çirkef her zaman profesyonel olmayan davrandı. Keşke kariyeri bitse diyeceğim ama bu futbol ikliminde zor.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ali başkan varken malzemeci olarak bile dönemezdi o Sivas maçı sonrası.

Başakşehir geç bile kaldı, Avcı dönemi başlar 2-3 güne.
O maçın o duruma gelmesi Erol'a yazar bence kral, Ali'nin o yüzden kin tutacağını sanmıyorum ben. Ama Basaksehir'de bence Fener'e gelecek kadar iyi imaj bırakamadı son sene yüzünden.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
740
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
O maçın o duruma gelmesi Erol'a yazar bence kral, Ali'nin o yüzden kin tutacağını sanmıyorum ben. Ama Basaksehir'de bence Fener'e gelecek kadar iyi imaj bırakamadı son sene yüzünden.
Abi o maç sonrası her şeyi dağıttı adam, üç beş duyumum da var benim. İş epey ciddi.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Fazla bile dayandılar bence. Emre Belözoğlu kötü bir hoca değil bence, ama bir takım ile bir hocanın dinamikleri bir süre sonra uyuşmamaya başlayabiliyor; bu uyuşmazlık da ilk aşamada çözülmezse bir daha dönüşü çok zor oluyor. Belözoğlu ile Başakşehir’in yaşadığı da tam olarak böyle bir şeydi. Başakşehir, Abdullah Avcı ile devam eder; Belözoğlu’nun ise sıradaki durağını keşfetmek zor. Belki Championship falan yapabilir, yolu açık olsun.

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Son maçta şampiyonluk verirsin, oyuncularınla anlaşamazsın, topçundan dayak yersin, locada ana avrat söversin... Bu adam galiba teknik direktörlük kavramının anüsü.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: