Punk'ın Kovulma Sebebi Kesin Olarak Açıklandı

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Sports Illustrated CM Punk'ın görevine geçen hafta Londra'da AEW All In'de Jack Perry ile kuliste yaşadığı tartışma nedeniyle son verilmediğini bildirdi. Kovulması, Tony Khan'ın All In'de Punk'ın maça yeniden odaklanmasını sağlama girişimi sırasında Punk tarafından fiziksel olarak tehdit edildiğini hissetmesinin ardından geldi.

Önceki olayların aksine Khan, Punk ile etkili bir şekilde iletişim kuramadı ya da onu ikna edemedi ve Khan'ın iddiasını destekleyen görgü tanığı ifadeleri Punk'ın AEW'ye dönme şansını daha da sona erdirdi.​

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,047
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Vince'e şaka yollu dokunan Titus O'Neal'a uzaklaştırma verildiğini biliyoruz, Patron'u hırpalayan adamın kovulması abes kaçmıyordur herhalde artık bakalım en dar açıdan nasıl savunulacak. 5 yıldır TK otorite sağlayamadı deniliyordu buyrun beyler otorite bazen iki dudağın arasından çıkan kelimeye bakar.

agaoglu23

belair
Konular
22
Beğeni sayısı
731
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Böyle otorite olmaz ya, şova bak. Senin arka alanında her kafadan farklı ses çıkartmayacaksın, asıl otorite bu Tony ağa.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Vince'e şaka yollu dokunan Titus O'Neal'a uzaklaştırma verildiğini biliyoruz, Patron'u hırpalayan adamın kovulması abes kaçmıyordur herhalde artık bakalım en dar açıdan nasıl savunulacak. 5 yıldır TK otorite sağlayamadı deniliyordu buyrun beyler otorite bazen iki dudağın arasından çıkan kelimeye bakar.
Önce monitör düşmüştü kafasına, şimdi maça çıkması için yatıştırırken tehdit etti oldu.

Ben bu filmin aynısını All Out 2022’den sonra gördüm. Olayların sıcağı sıcağına yapılan haberlerin hiçbirisinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Punk tarafının söyleyeceklerini, aktaracaklarını duymadan hüküm verenler yine yanılacak.

İşin doğrusunu ben de merak ediyorum ama bildiğim tek şey bu işin böyle 2 3 günde kapanacak bir gündem olmadığı. Daha çok konuşuruz. Birkaç sene sonra da Dark Side of the Ring’de bölümü olur.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,047
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Önce monitör düşmüştü kafasına, şimdi maça çıkması için yatıştırırken tehdit etti oldu.

Ben bu filmin aynısını All Out 2022’den sonra gördüm. Olayların sıcağı sıcağına yapılan haberlerin hiçbirisinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Punk tarafının söyleyeceklerini, aktaracaklarını duymadan hüküm verenler yine yanılacak.

İşin doğrusunu ben de merak ediyorum ama bildiğim tek şey bu işin böyle 2 3 günde kapanacak bir gündem olmadığı. Daha çok konuşuruz. Birkaç sene sonra da Dark Side of the Ring’de bölümü olur.
Punk tarafından açıklamayı ben de bekliyorum tabii ama açıklamaların olayı aydınlatmaktan ziyade son punch şekli demeçlerden oluşacağını düşünüyorum, hoş kendisine karşı bir itham da söz konusu. Açıklamadan sonra daha net konuşuruz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: