Promo Çeviri | "Belki de Ring Of Honor'a geri dönmeliyim... (The Pipe Bomb)"

CM Punk: John Cena, sen orada yatarken, umarım olabildiğince rahatsızsındır, beni dinlemeni istiyorum. Bunu sindirmeni istiyorum çünkü üç hafta sonra WWE Şampiyonluğunla ayrılmadan önce, içimi dökmek istediğim pek çok şey var.

Senden nefret etmiyorum, John. Senden hoşlanmadığım bile söylenemez. Senden hoşlanıyorum, arka alandaki çoğu insandan çok daha fazla hoşlanıyorum. Senin en iyi olduğun fikrinden nefret ediyorum - çünkü değilsin. Ben en iyisiyim. Ben dünyanın en iyisiyim. Benden daha iyi olduğun tek bir şey var, o da Vince McMahon'a yalakalık yapmak. Vince'in kıçını öpmekte Hulk Hogan kadar iyisin. Dwayne kadar iyi misin bilmiyorum ama. O oldukça iyi bir yalakadır. Hep öyleydi ve hala öyle. Oops - Dördüncü duvarı yıkıyorum. Kameraya el sallar. Ben dünyanın en iyi güreşçisiyim. Bu şirkete girdiğim ilk günden beri en iyisiyim. Ve o günden beri aşağılanıyor ve nefret ediliyorum çünkü Paul Heyman bende kimsenin kabul etmek istemediği bir şey gördü. Evet doğru, ben bir Paul Heyman guyım. Başka kim Paul Heyman guydı biliyor musunuz? Brock Lesnar. O da tıpkı benim gibi ayrıldı ama Brock'la aramdaki en büyük fark benim WWE Şampiyonluğu ile ayrılacak olmam.

Vincent K. McMahon'un hayali vaatlerinden o kadar çok aldım ki, sonunda bunların sadece hayal ürünü olduğunu anladım. Tamamen hayal ürünü. Gerçek olan tek şey benim. Ve neredeyse altı yıldır her gün, bu mikrofonda, bu ringde, hatta yorumculukta bile en iyisi olduğumu dünyadaki herkese kanıtladım. Kimse bana dokunamaz. Ve yine de, bunu ne kadar kanıtlarsam kanıtlayayım, sevimli küçük koleksiyon bardaklarınızda bulunmuyorum, şovun kapağında yokum, çok az tanıtılıyorum, filmlerde yer almıyorum, USA Network'teki herhangi bir berbat programda kesinlikle yokum, WrestleMania'nın posterinde yokum, şovun başında gösterilen introda da yokum. Conan O'Brien'da değilim, Jimmy Fallon'da değilim, ama işin gerçeği, hepsinde olmalıyım. Ve inanın bana, bu benim umrumda bile değil, ama "Dwayne" in şimdiden gelecek yıl WrestleMania'nın main eventinde olması ve benim olmamam beni hasta ediyor!

Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Şu anda bana tezahürat yapan sizler, gitmemde en az diğerleri kadar pay sahibisiniz, çünkü şu anda o koleksiyon bardaklarından yudumlayanlar sizlersiniz, kapağında yüzümün olmadığı o şovları satın alanlar sizlersiniz ve sonra sabahın beşinde havaalanında, gerçek bir iş bulamayacak kadar tembel olduğunuz için bir imza alıp eBay'de satabilmek için onu zorla yüzüme sokmaya çalışıyorsunuz.

WWE şampiyonluğuyla 17 Temmuz'da ayrılıyorum ve kim bilir, belki de şampiyonluğumu New Japan Pro Wrestling'de korurum. Belki de Ring Of Honor'a geri dönerim. Punk kameraya tekrar el sallar Hey, Colt Cabana, nasılsın? Gitmemin nedeni sizlersiniz çünkü ben gittikten sonra da bu şirkete para akıtmaya devam edeceksiniz - ben sadece çarkın bir halkasıyım - çark dönmeye devam edecek ve bunu biliyorum. Ama Vince McMahon kendisine rağmen para kazanmaya devam edecek. O milyarder olması gereken bir milyoner. Neden milyarder değil biliyor musunuz? Çünkü etrafını John Laurinaitis gibi ona duymak istediği her şeyi söyleyecek saçma sapan yalakalarla çevreliyor. Vince McMahon öldükten sonra belki bu şirketin daha iyi olacağını düşünmek isterdim ama gerçek şu ki, şirket onun aptal kızı, aptal damadı ve aptal ailesinin geri kalanı tarafından ele geçirilecek.

Size Vince McMahon hakkında kişisel bir hikaye anlatayım. Biliyorsunuz, biz bu bully kampanyasını-- Mikrofon kapatılır, Punk birkaç kez mikrofonun tepesine vurur ve ardından mikrofonsuz bağırır Ben susturuldum!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: