AEW Collision Spoiler | Dennis Rodman Alanda, Main Event


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Reklam arasından sonra, Saraya ve Soho All In ve yarınki Soho vs Statlander maçı hakkında konuşuyor.



Ringde yine Schiavone var ve Dennis Rodman'ı anons ediyor. Schiavone ona "Rodzilla" diyor ve AEW'de ne işi olduğunu soruyor. Jeff Jarrett'ın müziği duyuluyor ve tüm çete ringe geliyor. Jarrett mikrofon başına geçiyor ve hem kendisinin hem de Rodman'ın çok eskilere dayandığını söylüyor. Jarrett Rodman'la elbise giydiği için dalga geçiyor. Sonra birlikte NWO olmaktan bahsetmeye başlar. Rodman'ın ailesine katılmasını istiyor. Sonjay Dutt Rodman'ı sinirlendiriyor ve Rodman ona saldırıyor.

Acclaimmed ve Gunn geliyor. Bowens maça çıkmaları gerektiğini söyler, ancak Gunn tekrar güreşmek için çok yaşlı olduğunu söyler. Yarın All Out'da trios unvanlarını ortaya koyuyorlar ve Rodman onların köşesinde olacak.

The Outcasts vs. Britt Baker, Kris Statlander, & Hikaru Shida

Hakemin dikkati dağınıkken, Saraya Baker'ın gözlerine boya püskürttü ve Ruby Baker'ı tuş etti.

Kazananlar: The Outcasts



Powerhouse Hobbs vs. GPA

Hobbs, GPA'yı bir spinebuster ile yere serdi ve ardından tuş etti.

Kazanan: Powerhouse Hobbs

"The Redeemer" Miro ringe geliyor. Hobbs ve Miro ringde ve sonra da ring etrafında kavga etti! Yarın All Out'ta karşılaşacaklar.



Main Event Zamanı!

Dax Harwood vs. "Switchblade" Jay White

Dax ringden çıktığında Jay White ona arenanın zeminine bir Sling Blade yapıyor! Ringe geri dönen Jay White, Dax'e Blade Runner yapıp maçı kazanıyor.

Kazanan: Jay White

Maçtan sonra Bullet Club Gold, Cash Wheeler'ın etrafını sardı! Young Bucks ringe koştu ve Bullet Club Gold'u kovaladı! Young Bucks FTR'ye ellerini uzattı ama FTR uzaklaştı.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: