AEW Collision Spoiler | Dragon vs. Starks, Trios Maçı


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Program Tony Khan'ın CM Punk'ın serbest bırakılmasına değindiği bir video ile başlıyor. Hayatının tehlikede olduğunu hissettiğini söylüyor ve hayranlarından özür diliyor.

Tony Schiavone ringde ve Starks Big Bill ile birlikte çıkıyor. Schiavone, Starks'ın Steamboat'a karşı bir maç, bir strap maçı istediği için aklını kaçırdığını söylüyor. Starks mikrofonu aldı ve yoluna sürekli engeller çıkarıldığını ve her zaman baştan başlamak zorunda kalmaktan "yorulduğunu" söyledi. Starks Steamboat ile hemen şimdi konuşmak istediğini söyledikten sonra Steamboat geliyor. Steamboat'un elinde bir kontrat var ve eski usul yapalım diyor. Starks sözleşmeyi imzalar ama aslında karşılaşacağı kişi Bryan Danielson'dır çünkü o da bir "Dragon"



Kalabalık Danielson'u görünce coşuyor. Steamboat Starks'a "strap maçını" aldığını söylüyor ve Danielson gülümsüyor.

Kamera sahne arkasında Jon Moxley'e dönüyor ve Orange Cassidy ve yarın All Out'ta yapacakları maç hakkında konuşuyor. Cassidy unvanını Moxley'e karşı savunacak. Birçok insanın OC'ye inandığından bahsediyor ve "Bizi hayal kırıklığına uğratma" diyor.

AEW World Trios Championship
The Acclaimed (c.) vs. Daddy Magic, Cool Hand Ang, & Daniel Garcia (with Jake Hager)


Maçın sonunda Billy Gunn ringe girdi ve Menard'a Fame Asser ile vurdu. Caster Mic Drop yaptı ve Menard'ı tuş etti!

Kazananlar ve hâlâ AEW Trios Şampiyonları: The Acclaimed & Gunn




Kuliste, Dark Order ve Ricky Starks'ın ayrı ayrı röportajlarını izliyoruz.

Aussie Open vs. Nick Wayne & Komander

Nick Wayne Coriolis yiyor ve tuş oluyor.

Kazananlar: Aussie Open

Maç sonrası, Schiavone Wayne ile ringde. Wayne için sınırın gökyüzü olduğunu söylüyor. Wayne mikrofonu alır ve Darby Allin'in AR Fox'un kendisine yaptıklarını affetmesine sinirlendiğini söyler. Allin çıkar ve Wayne'in babasını ölmeden önce hiç affedemediğini ve bu yüzden Fox'tan özür dilediğini anlatır. Daha sonra ondan TNT Şampiyonluğu maçında köşesinde olmasını ister. Christian Cage'in müziği çalar ve ringe çıkar. Cage, Wayne'e annesi ve ardından Allin hakkında sataşır. Yarınki maçın bir katliam olacağını söylüyor. Ayrıca Wayne'e Allin'in "kendine acıma projesi" diyor.



"Dynamite" programında Wheeler Yuta ve Claudio Castagnoli arasında yaşananların videosunu izliyoruz. Sahne arkasında Kingston ve Shibata, Yuta ve Castagnoli ile dalga geçiyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: