Collision Ratingleri Neden Düşüyor?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,678
PG Nakit
400
1
815952_c12eb370e4d843059d8a27e4e0dd8ca4~mv2.jpg

Şunu bi' tartışalım ya. Neden düşüyor bu ratingler? Neler yapılması lazım?​

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
En büyük nedeni Cumartesi günü yayınlanması.
Sonuna dek katılıyorum. Ekstra olarak şu şovu sadece Miro, CM Punk, FTR, Andrade El Idolo, Samoa Joe, Bullet Club gibi çarların üstünde yapmasınlar, daha farklı isimler görmek yarar sağlar.

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Konular
10
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
İlk şova herkes bir açıp bakıyor doğal olarak, sonrasında sayıların doğal halini görmeye başladık. Cumartesi günü bir güreş şovu yayınlamanın sıkıntılı olacağını başından söylüyorlardı, muhtemelen onunla ilgili.

Bunun yanında şov öyle ya da böyle "CM Punk'ın şovu" ve Punk için geçen seneki heyecanın çeyreğini bile hissetmek zor. Taşıyıcı kolonun üzerinde böyle bir görüş hakim olunca bu durum sayılara da yansıyor olabilir.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
15 gün öncesinin konusunu diriltmek mi... Gap gidiyor beyler şekli bir girişelim şöyle. Cumartesi akşamları Tony Khan bile güreş izlemek için evde kalmıyordur yüksek ihtimalle. Bunun bir 2. şov olduğunu unutmamak gerek. Benim gördüğüm kadarıyla şov, barındırdığı güreşçilerle birlikte Dynamite'dan farklı bir hava yakaladı ve iyi gidiyor. Öte yandan, sanırım Meltzer haber yapmıştı ve bana da çok mantıklı gelmişti: TNT'nin cumartesi günü akşamına koyacağı başka hiçbir şeyin AEW kadar reyting alma ihtimali zaten yok. E AEW da zaten soyunma odasındaki problemleri çözmek yerine böyle bir yol bulmaktan memnun. Alan razı, veren razı durumuna dönüyor biraz da. E izleyici de şimdilik razı gibi, o yüzden ben pek bir sorun göremiyorum ortada. AEW'nun bu noktadaki en büyük eksisi 2021 sonrası kitlesini genişletememek oldu. Orada da WWE'nin iyi gidişiyle birlikte alternatif arayan insan sayısının azalması etkili bence. Ha zaten WWE'den bağımsız olarak, AEW da kitlesini genişletebilecek bir kalitede zaten değil ama en büyük etken hala WWE doğal olarak. 1 milyon olayının biraz psikolojik bir sınır olmasını anlıyorum ama 900K kötü de 1M iyiymiş gibi odaklanmanın da manası yok.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: