Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
"The Elite Bu Şirketin Temsil Ettiği Her Şey"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Nature Boy" data-source="post: 71355" data-attributes="member: 24"><p>1- Ön planda değiller çünkü sene 2018 değil. İnsanların ilgisini çekmiyorlar, modaları geçti.</p><p>2- Haberlerde unnamed Warner bros yetkilisi şeklinde vermişlerdi. Bu bir aktarımdır, eleştiri o noktada değil. Daha beter olaylar yaşandı bu şirkette ve verdiğim örnek Dominos’un sponsorluk anlaşmasını iptal etmesi ile sonuçlandı. Kanala para kaybettiren bir şeye tetiklenmeyen yöneticiler buna nasıl tetiklenmiş ben ona hala hayret ediyorum(!) İşin esprisi bir yana o haberleri piyasa süren kaynak da WON idi. Bariz şekilde Bucks’ın çekemezliğinden kaynaklandığını educated guess ile çıkarmak zor olmasa gerek. Keza aynı şekilde FTR’ın kemer topladığı dönemde herkes FTR vs Bucks maçı beklerken Bucks kemerleri başkasına salıp işi soğutmuştu. Sonrasında da FTR diğer kemerleri kaybedene kadar kemerleri de alamadı. Yani bu adamlar iyilik meleğiymiş gibi martaval okuma hoca. Kim ne yapıyorsa üç beş farklı kaynak görünce belli oluyor.</p><p>3 - Aynı soyunma odasına girmemek midir bütün mesele? Senelerdir küs olduğu birisi ile aynı yeri paylaşmamak istemiş olabilir. Ancak ROH satın alınınca TK adamı orada hoca yapınca AEW’dan kovuldu haberi yapmak düpedüz ahlaksızlıktı.</p><p>4 - Bu işte senden önce bulunan insanların tavsiyesine çok biliyorsun diyip orada burada caka satarsan, planlanan segmentte senaryonun dışına çıkıp şirketi sana karşı koruyacağım vs diyip işi şahsileştirmesi saygısızlıktır. İzleyici de o dönem bir şey anlamayıp Hangman heel turn atıyor zannetmişti. Maçta Hangman’in kasıtlı olarak Punk’ın ağzına vurduğu Knife Edge Chop’a hiç değinmiyorum bile.</p><p>5 - Sonradan arkasından iş çevirenler dışında kimseye bir şey söylemedi. Davet Allin, Ricky Starks, Powerhouse Hobbs, Hook, Brian Pillman Jr. Hiçbirisi hakkında kötü bir şey duymadık.</p><p>6 - Ben yanlış ifade ettiysem düzelteyim, Punk’ı seven insanlar susmayı tercih etti. Üçüncü partinin yaptığı iç soruşturma (sonuçları paylaşılacak denmişti ama hala görmedik) devam ederken konuşmak da yakışı kalmazdı. Konuşan adamların hepsi Punk’ın kovulmasına kesin gözü ile bakıyordu. Döndüğünde onlar sesini kesmek zorunda kaldı.</p><p>Elite’in başta istediğinden şüphem yok ancak Punk’ın yaptığı iş, bunların ne kadar amatör olduğunu gösterdi. Bu işler ilk başladığı zamanlarda Bucks go away heati alıyordu seyirciden.</p><p>7 - Yıldız işi öznedir, ciddiye alan adamla muhabbeti keserim. Meltzerin 5 yıldız ve üzeri verdiği maçların büyük çoğunluğunda eğlenmiyorum. Ancak Punk her maçına ilgi çekmeyi başaran başarılı bir güreşçi ki seveni de sevmeyeni de hala konuşuyor bunca yıldan sonra.</p><p>8 - Sen gerçekten iyilik meleği(!) Omega’nın, huyunu suyunu bilmediği köpeği arkadaşları dayak yerken kurtarmaya çalıştığını ve o sırada Ace Steel’ın gidip adamın kolunun içini ısırdığına inanıyor musun. 10 yaşımdaki kardeşim bile bu kadar saf değil.</p><p>9 - AEW, TK tam booker görevini üstlendiği günden bu yana aşağı gidiyor. Bu da pandemi döneminin başlarına tekabül ediyor. Cody’nin diğer herkesin yanında eğreti kalması da, ana akımda asla çalışmayacak dejenere deathmatch janrasının çoğalması da bu döneme tekabül ediyor. Punk’ın dönüşü ile birlikte şirketin 1M dolar PPV hasılatına ulaştığı gerçeği de var. İşler batması All Out 2022’ye giden süreçte bir adama cinnet geçirtilmesi sürecinde ile oldu. Ben gayet aklı selimim de sen fazla Punk haterısın.</p><p></p><p>Bir not olarak da düşeyim; Ben bu olaylar başlayana kadar Punk’ı bu kadar sevmezdim. Ancak bu çapulculara hakkını yedirmedi, karı siyaseti yapacağınıza kapıma gelin konuşalım demesiyle kalbimi kazandı. Kişilerden bağımsız, kendini olduğundan büyük gören, izlemeyi sevdiğim şeyi katleden insanlara tahammülüm yok. Bunun karşısında Punk değil bir başkası bu kadar dik dursun, onu da severim, savunurum.</p><p></p><p>Bu yazdıklarımdan da tatmin olmadıysan anlaşamamakta anlaşıp konuyu daha önceki konulardaki Punk’ın etkisi üzerinde döndürdüğümüz muhabbetlerdeki gibi kısır bir şekilde uzatmayalım. Bayıyor fena halde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nature Boy, post: 71355, member: 24"] 1- Ön planda değiller çünkü sene 2018 değil. İnsanların ilgisini çekmiyorlar, modaları geçti. 2- Haberlerde unnamed Warner bros yetkilisi şeklinde vermişlerdi. Bu bir aktarımdır, eleştiri o noktada değil. Daha beter olaylar yaşandı bu şirkette ve verdiğim örnek Dominos’un sponsorluk anlaşmasını iptal etmesi ile sonuçlandı. Kanala para kaybettiren bir şeye tetiklenmeyen yöneticiler buna nasıl tetiklenmiş ben ona hala hayret ediyorum(!) İşin esprisi bir yana o haberleri piyasa süren kaynak da WON idi. Bariz şekilde Bucks’ın çekemezliğinden kaynaklandığını educated guess ile çıkarmak zor olmasa gerek. Keza aynı şekilde FTR’ın kemer topladığı dönemde herkes FTR vs Bucks maçı beklerken Bucks kemerleri başkasına salıp işi soğutmuştu. Sonrasında da FTR diğer kemerleri kaybedene kadar kemerleri de alamadı. Yani bu adamlar iyilik meleğiymiş gibi martaval okuma hoca. Kim ne yapıyorsa üç beş farklı kaynak görünce belli oluyor. 3 - Aynı soyunma odasına girmemek midir bütün mesele? Senelerdir küs olduğu birisi ile aynı yeri paylaşmamak istemiş olabilir. Ancak ROH satın alınınca TK adamı orada hoca yapınca AEW’dan kovuldu haberi yapmak düpedüz ahlaksızlıktı. 4 - Bu işte senden önce bulunan insanların tavsiyesine çok biliyorsun diyip orada burada caka satarsan, planlanan segmentte senaryonun dışına çıkıp şirketi sana karşı koruyacağım vs diyip işi şahsileştirmesi saygısızlıktır. İzleyici de o dönem bir şey anlamayıp Hangman heel turn atıyor zannetmişti. Maçta Hangman’in kasıtlı olarak Punk’ın ağzına vurduğu Knife Edge Chop’a hiç değinmiyorum bile. 5 - Sonradan arkasından iş çevirenler dışında kimseye bir şey söylemedi. Davet Allin, Ricky Starks, Powerhouse Hobbs, Hook, Brian Pillman Jr. Hiçbirisi hakkında kötü bir şey duymadık. 6 - Ben yanlış ifade ettiysem düzelteyim, Punk’ı seven insanlar susmayı tercih etti. Üçüncü partinin yaptığı iç soruşturma (sonuçları paylaşılacak denmişti ama hala görmedik) devam ederken konuşmak da yakışı kalmazdı. Konuşan adamların hepsi Punk’ın kovulmasına kesin gözü ile bakıyordu. Döndüğünde onlar sesini kesmek zorunda kaldı. Elite’in başta istediğinden şüphem yok ancak Punk’ın yaptığı iş, bunların ne kadar amatör olduğunu gösterdi. Bu işler ilk başladığı zamanlarda Bucks go away heati alıyordu seyirciden. 7 - Yıldız işi öznedir, ciddiye alan adamla muhabbeti keserim. Meltzerin 5 yıldız ve üzeri verdiği maçların büyük çoğunluğunda eğlenmiyorum. Ancak Punk her maçına ilgi çekmeyi başaran başarılı bir güreşçi ki seveni de sevmeyeni de hala konuşuyor bunca yıldan sonra. 8 - Sen gerçekten iyilik meleği(!) Omega’nın, huyunu suyunu bilmediği köpeği arkadaşları dayak yerken kurtarmaya çalıştığını ve o sırada Ace Steel’ın gidip adamın kolunun içini ısırdığına inanıyor musun. 10 yaşımdaki kardeşim bile bu kadar saf değil. 9 - AEW, TK tam booker görevini üstlendiği günden bu yana aşağı gidiyor. Bu da pandemi döneminin başlarına tekabül ediyor. Cody’nin diğer herkesin yanında eğreti kalması da, ana akımda asla çalışmayacak dejenere deathmatch janrasının çoğalması da bu döneme tekabül ediyor. Punk’ın dönüşü ile birlikte şirketin 1M dolar PPV hasılatına ulaştığı gerçeği de var. İşler batması All Out 2022’ye giden süreçte bir adama cinnet geçirtilmesi sürecinde ile oldu. Ben gayet aklı selimim de sen fazla Punk haterısın. Bir not olarak da düşeyim; Ben bu olaylar başlayana kadar Punk’ı bu kadar sevmezdim. Ancak bu çapulculara hakkını yedirmedi, karı siyaseti yapacağınıza kapıma gelin konuşalım demesiyle kalbimi kazandı. Kişilerden bağımsız, kendini olduğundan büyük gören, izlemeyi sevdiğim şeyi katleden insanlara tahammülüm yok. Bunun karşısında Punk değil bir başkası bu kadar dik dursun, onu da severim, savunurum. Bu yazdıklarımdan da tatmin olmadıysan anlaşamamakta anlaşıp konuyu daha önceki konulardaki Punk’ın etkisi üzerinde döndürdüğümüz muhabbetlerdeki gibi kısır bir şekilde uzatmayalım. Bayıyor fena halde. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
"The Elite Bu Şirketin Temsil Ettiği Her Şey"
Menü
Giriş yap