SD Spoiler | La Knight Ve The Miz Yüz Yüze

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,741
Beğeni sayısı
1,569
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Bobby Lashley ringe Geliyor

Lashley gittiği her yerde insanların kendisine ve The Street Profits'e neler olduğunu sorduğunu söylüyor. Ardından The Profits'i takdim ediyor ve Angelo Dawkins ile Montez Ford ringe geliyor.

Lashley, The Profits'in karizmatik, atletik ve her zamankinden daha agresif olduğunu söylüyor. Ford, bu gecenin kendileriyle ilgili olmadığını, Lashley'nin kendileri için yaptıklarına şükran duyduklarını söylüyor. Dawkins, Lashley ile bir dostluk kurduklarından beri, onun büyük resmi görmelerine yardımcı olduğunu söylüyor. Ford, Lashley için sadece iki sözleri olduğunu söylüyor: teşekkür ederim.

Lashley, The Profits'in devam eden başarılarıyla kendisine teşekkür edebileceğini söylüyor ve ardından hayranlarına bir mesajı olduğunu söylüyor. Herkesi uyarıyor ve kendisinin ve The Profits'in güç, kontrol ve altın için geldiğini söylüyor.

Kevin Owens & Sami Zayn vs. LWO (w/ Zelina Vega)

Klasik bir Owens & Sami galibiyeti izliyoruz. Önce Sami'nin Helluva Kick'i ardından Owens'ın Stunner'ı ile maç bitiyor.

Maçtan sonra Zayn ve Owens, yarın gece Tartışmasız Tag Team Şampiyonluğu için yapacakları Steel City Street Fight öncesinde Judgment Day'i uyarmak için mikrofonu kapıyor.

Daha sonra sahne arkasında Jimmy Uso ve AJ Styles arasında daha önce Michin ile yaşadığı karşılaşmanın ardından bir çatışma yaşanıyor. Olaylar fiziksel bir hal alıyor ve Solo Sikoa Jimmy'ye yardım etmek için ortaya çıkıyor. Jimmy'ye The Bloodline'dan çıktığını söylediklerinde Jimmy arenadan çıkmadan önce ona hiçbir şey söyleyemeyeceklerini söylüyor.

Aradan sonra sahne arkasında Cathy Kelley ve AJ Styles'ı görüyoruz, Solo Sikoa'ya bir maç için meydan okuyor

The Miz ringde!

Miz, Knight'ın yarın gece kariyerinin en büyük maçında yarışacağını ve bunun bir hakaretten ziyade gerçek olduğunu söylüyor. Knight'ın kendi seviyesinin yakınında bile olmadığını ve onun yarısı kadar bile yıldız olmadığını söylüyor.

Knight'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Knight, kendisi, The Rock ve John Cena da dahil olmak üzere Miz'in yaptığı tüm cosplayleri sıralıyor. Üçünün de Miz'in olmak istediği ama olamadığı kişiler olduğunu söylüyor. Bulunduğu yere gelmek için kendini kanalizasyondan çıkardığını ve bulunduğu yere gelmek için son derece sıkı çalıştığını söylüyor. Knight, Miz'in onun botlarıyla bir gün bile dayanamayacağını ve Miz'in onun seviyesinde olmadığını söylemekte haklı olduğunu çünkü onun üstünde olduğunu söylüyor. Onun seviyesinde olmayan kişinin Miz olduğunu söyler ve Miz öfkelenir. Knight'ın The Hero adlı bir reality şovdan elenen ilk kişi olduğunu ve bir yıldız olduğu için başarılı olduğunu söyler. Knight, Miz'in sahip olduğu her şeyden faydalandığını söyler, ardından kendi şovunun yıldızı bile olmadığını söyler, Miz & Mrs. Miz'e Maryse'e kırık ve hırpalanmış bir koca gönderdiği için selamlarını iletmesini söyler.

Miz, hayranlarının onu sevdiğini ve onunla ilişki kurduğunu çünkü kendilerinin de başarısız olduğunu söylüyor. Sıradanlıkla yetindiklerini ama kendisinin farklı olduğunu çünkü asla pes etmediğini söylüyor. Knight'ın başarılı olmak için bir şansı olduğunu ama şanssız bir şekilde umutları ve hayalleri yıktığını söyler. Knight ona yenildiğinde popülerliğini kaybedeceğini ve eski hayatına geri döneceğini söyler. Knight, Miz'in nasıl yapacağını bilmediği için pes etmediği konusunda haklı olduğunu söyler. Miz'in bugününün çöp olduğunu ve yarın ezildiğinde geleceğinin daha kötü olacağını söyler.

Knight ve Miz kavgaya başlar ve Miz bir Skull Crushing Finale uygular. Miz daha sonra Knight'a geleceğinin bu olduğunu söyler ve girişe kadar gider ancak Knight koşarak ona arkadan vurur ve sağ yumruklar yağdırır. Görevliler ring kenarında Knight'ı tutarken Miz arkaya doğru kaçar.​

agaoglu23

belair
Konular
22
Beğeni sayısı
731
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Lashley ve SP'nin promosu bence iyiydi, ama mikrofon performanslarını beğenmedim ben, daha akıcı ve etkileyici olmalarını beklediğimdendir sanırsam, bir tık hayal kırıklığı olmadı değil. Sondaki KO entrance falan da güzel gözdağı oldu, iyi feud çıkarır bu iki takım.

LWO'nun görevi de malesef tampon oldu, mesaj maçları hariç ne Del Toro ne de Wilde'ın artık bu şirkette bir geçeri kalmadı bence, çok geçmeden NXT'ye geri dönerler diye tahmin ediyorum.

AJ babayı böyle görmek çok mutluluk verici ya, Kross falan ne öyle abi bu adam Roman yokken bu şovun tepesinde olur, olmalı ve olacak da artık sanırsam. OC denen karın ağrısını da yanından salarsa baba tepede diyebiliriz, çok mutlu etti bu gelişme beni.

LA Knight Miz segmentleri, promoları falan o kadar iyi ki, yarınki maç eften püften olsa sanırım ben okey olurum, mikrofon kısmında yılın tepe feudlarından biri oluyor, muazzam.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: