Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Japonya'da joshi sektörüne hükmeden bir Stardom, hemen ardından gelen bir Tokyo Joshi var. Ve bu şirketler bile Amerika'da çok bilinmiyor. Amerika'ya yayılmayı denemek, gayet mantıklı geliyor bana.
Japonya'da joshi sektörüne hükmeden bir Stardom, hemen ardından gelen bir Tokyo Joshi var. Ve bu şirketler bile Amerika'da çok bilinmiyor. Amerika'ya yayılmayı denemek, gayet mantıklı geliyor bana.
Kadroda joshi indielerinden popüler isimler var bayağı. Açıkçası Amerika için iyi bir şey. AEW hiçbir zaman Stardom ile ortak iş yapmaya yanaşmadı (ki komik, zamanında WWE ile Stardom bile ortak iş yaptı), ara sıra da TJPW'den güreşçileri getirip tokatlıyorlar. EVE dışında joshi ağırlayan pek de şirket yok. Bu sene sadece bir iki girişim oldu, o kadarıyla kaldı. Reklamı yapabilirlerse, Amerika içinde kendi klasmanlarında, rakipleri yok zaten.
Bunu demelerinin nedenlerinden birisi de, freelancer olarak çalışacak, başka güreşçi bulamamalarından dolayı diye düşünüyorum. Hiçbir puroresu şirketi, eğer olanakları varsa, gaijin getirmeye hayır demez.
Bunu demelerinin nedenlerinden birisi de, freelancer olarak çalışacak, başka güreşçi bulamamalarından dolayı diye düşünüyorum. Hiçbir puroresu şirketi, eğer olanakları varsa, gaijin getirmeye hayır demez.