Filenin Sultanları Finalde!

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,464
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
En son mağluplardı bitti yine bu iş dedim takibi bıraktım. Eve gelince finaldeyiz bildirimi görünce dumura uğradık valla helal olsun.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Acayip bi performans, tam bizim Milli Takımlar tarihine yakışır bi geri dönüş. Vargas'ı kazandıran öncelikle sn. YILDIRIM ALİ KOÇ'tan ve TVF başkanı Mehmet Akif Üstündağ beye buradan şükranlarımı sunuyorum.

İnan Özdemir'in bir sözü vardır: "Kral'a ateş edeceksen, öldüğünden emin ol."

Olumsuz kısımları da eklemeden geçmeyelim. Bu ülkenin umarım alt jenerasyonlardan gelen sağlam pasörleri vardır. Elif çok iyi toparladı ama Cansu maalesef felaket bir performans.

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
83
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Vargas Türk sporunun winnerlık düzeyini iki tık artırmış gibi görünüyor. Bizde olmayan tipte acayip bir mental var. Saygılar.

Boğaç yazmış zaten, ciddi bir pasör sıkıntısı çekiliyor. Cansu maç boyunca çok kötü top attı, Elif sonda toparlamasaydı ciddi bir pasör rezaletiyle veda ediyor olurduk.

Hocanın bazı hamleleri çok gecikti gibi göründü. İtalya gibi bir takım karşısında Cansu ve Hande'ye bence haddinden fazla sabır gösterdi. Ama en olumlu hamlesi Ebrar'ı kenara aldığında sürekli onunla iletişim kurmasıydı. Bu da biraz Ebrar kazanma taktiği.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: