- Konular
- 2
- Beğeni sayısı
- 30
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Booker T
RINNN RINNN RINNNN DOUĞĞĞĞRRRTT DOUUUĞĞĞĞRT DOOOUUUURĞĞĞTTT BUGATTİ CHİRONLA BOOKER T GELİYOR
HAHAHAHAHAHAHAHA diyip niye gülüyom lan ben diyor ve konuşmaya başlıyor.
Kalisto bana bak lan! Adam olacaksın olum! Köyden döndüm! Klavyem artık çalışıyo. G*tünden kan almaya geliyorum şerrrro herif! Sen kim köpek lan! Kim köpek benim yaşadığım hayatı yaşıyon i*ne herif! O maskeyi çıkartıcam üstüne s*çıcam sonra sana geri takıcam! Şova debutu attık ama işimiz daha bitmedi. Taklidimizi yapan itleri ait oldukları barınaklara bırakıcaz inşallah. Seni dışarıda biyerde görsem zaten tüfekle öldürcem. O yüzden geçen arka alanda tüfekle gezerken çöp kutusuna saklandın biliom. Ama merak etme seni şovda yakalıcam resmi bi maçta doğduğuna pişman etcem. Senin o maskeni açıcam olum açıcam o maskeni. Kıracam kafatasını sonra ringe gebercen lan ringdeeee! Ya da gebermicen bakırköyden doktorlar getirtcem seni oraya kapattırıcam. Ordan kaçmaya çalışırda buralara geri dönersen seni bida dövcem. Sonra bida sonra bida. Döve döve yollicam her seferinde. Benden kaçışın yok oluuuuuuuuuummmmmm. Yolda seni helebi görim seni bugattimle kovalıcam dünyanın en hızlı arabası. Verecem aragazı bi yandan da popona tüfekle sıkacam. Mermi g*tüne gircek g*tüm g*tüm aaaaaaaaaaa dicen. Bekle oglm geliyom lan geliyooooooommmmmm!
Diyo sonra gidiyo