Şimdi ringde gözlerimiz. Yeni AEW Trios şampiyonları The Acclaimed ekibi geliyor. Daddy Ass geri dönmüş Billy Gunn'ın dediğine göre. Seyircileri ayağa kaldırıyor bu bilgi. Kendileri kurdele kesme töreni yapıyorlar. Max Caster makası çıkartıyor, Billy Gunn'da bende ki daha büyük onla keselim diyor ve kocaman bir makas çıkarıyor sdklşhjdsfşlkhj. Ardından o makas ile kurdeleyi kesiyorlar. Ardından Bowens alıyor konuşmayı, biz pembe pembe takılıyoruz da bu bizim kemerlerde hiç pembelik yok. Şimdi bunu düzeltelim diyor ve arkada örtü ile kaplı kemerleri açıyorlar. Kemerler pembe ve arka tarafları makas şeklinde sdfhldkfjhlk. Ekip yeni kemerleri ile her zaman ki makaslama hareketini yapıyorlar ve Collision şovunda kemerlerini koruyacaklarını söylüyorlar.
Rampage şovunda gerçekleşecek Battle Royal maçı hakkında bir video izliyoruz. Ardından bu hafta içinde gerçekleşecek tüm şovlarda olacak, açıklanmış maçları tekrar hatırlıyoruz.
Şimdi sırada main event maçımız var. İlk önce meydan okuyan isim Penta El Zero Miedo geliyor yanında Alex Abrahantes ile birlikte. Ardından da AEW International Şampiyonu Orange Cassidy geliyor.
Orange Cassidy (c) vs. Penta El Zero Miedo w/Alex Abrahantes
AEW International Championship
Maçın sonunda Penta kolunu büküyor Orange'in. Ardından Fear Factor'u vuruyor. Tuşa gidiyor ama 2.99'da atıyor. Tam Penta nasıl atar, nasıl kazanamadım diye hakeme dert yanarken Orange bir anda roll up'a alıyor ve hakem üçü vuruyor. Orange Cassidy kemerini korumayı başarıyor. Penta şaşkın, olanlara anlam veremiyor ama elinden de bir şey gelmiyor. Sessiz ve usulca ringi terk ediyor.
Maçtan sonra Cassidy bir mikrofon ve bir sandalye istiyor. Mikrofonu alıyor ve çok yorulduğunu ve çok yaralandığını söylüyor. Her kemer korumasında sırtındaki çanta daha ağırlaşıyormuş. Fakat her seferinde kemerini savunacakmış. Bunu ona yapamazsın, bunları başarmak için çok küçük, sıska, değişik, farklısın diyenlere inat yapacağını söylüyor. Kemer onun için her şey demekmiş. Her seferinde de istediği kadar savunmaya devam edecekmiş. Bu konu hakkında kimsenin bir şey yapamayacağını söylüyor. Moxley'e bir çataldan daha fazlasını getirmesi gerektiğini söylüyor. Çünkü benim adım Orange Cassidy ve benim bir sloganım yok diyerek sözlerini noktalıyor şampiyon. Bunları söyledikten sonra kemeri ile gösteriş yaparken Moxley hızlı adımlarla geliyor ringe, Orange'ın suratını itiyor, ardından Orange'dan tokat ile cevap geliyor kendisine. İkili face to face yaparlarken şovumuzun sonuna geliyoruz.