Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PWG Araplara Satıldı!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Arthur Morgan" data-source="post: 83325" data-attributes="member: 75"><p style="text-align: center"><strong>Açılış Basın Toplantısı - 2 Ağustos 2023 - Guerrilla's Den</strong></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">[SPOILER][MEDIA=youtube]_cJp6FLR7ao[/MEDIA][/SPOILER]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">Kılıçlarla dans eden arapların arasından dans ede ede Ridwaan geliyor. Kürsüye çıkıyor. </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">[SPOILER][MEDIA=youtube]68xRsrBCQoM[/MEDIA][/SPOILER]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span class="uw_large_emoji">Ardından araplar kılıçlarını havaya kaldırıyor. Şirketin en büyük yıldızı! Profesyonel Güreş'in en büyük yıldızı olacak diye prları yapılan Will Ospreay kapşonlusuyla arapların kılıçlarının altından geçe geçe geliyor. Ardından merdivenden tırmanıyor ve ters takla atıyor. Sonrasında taunt atıyor. Kapşonunu açıp Ridwaan'ın yanına oturuyor. </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan: </strong>Bugün burada bazı şeyleri açığa kavuşturmak için bulunuyoruz. Tamamen dürüstçe cevap vermeye çalışacağız. Sorularınızı alabiliriz kardeşlerim. Rahatça sorun.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir: </strong>Kısa ve net soracağım. Rakip şirket olarak gördüklerinizin, hatta sizin Ospreay'e verdiğiniz para'nın 10da 1ine kurulan şirketlerin bile bir kadın divizyonu var. Peki neden bu şirkette kadınlar divizyonu yok?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan: </strong>Öyle olması gerektiği için. Siz kadınların birbirini pataklamasından hoşnut musunuz? Çünkü ben değilim. Kadınlar çiçektir. Kadınlar Allah'ın bir lütfudur. Kadınlar it dövüşünün ortasına atılmamalıdır. Kadın güreşi saçmalıktan başka bir şey değildir!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seyirciler Boolamaya başlar. Bir süre boolandıktan sonra Ridwaan ters ters etrafı süzer. Daha sonrasında başka bir muhabir soru sorar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir:</strong> Sorum Will Ospreay'le ilgili. Will Ospreay'e neden o kadar para verdiniz?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan:</strong> Birincisi o kainatın en büyük profesyonel güreşçisi olduğu için. İkincisi para benim cebimden çıktığı için. Başka soru?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boolamalar yükselir. Bir süre sonra muhabirlerden bir başkası atlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir:</strong> Sorum Will Ospreay'e. Japonya'da bir popülariteniz vardı. Sonrasında WWE ve AEW iddiaları konuşuluyordu. Oralardan kariyer yapmak yerine neden Sayın Ridwaan Al-Muhammad'in teklifini kabul ettiniz?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ospreay:</strong> Çünkü o beni dünyanın en çok kazanan güreşçisi yaptı. Benim için New Japan'in toplam değeri kadar, belki de daha fazla bir para ödedi. Biri size altın kaplama bir ev ve kainatın en büyük güreşçisi olmanız vaadini verse siz ne yapardınız?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boolamalar tam gaz devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan:</strong> Daha fazla boolarsanız sesinizi kısarım! Kafir p*zevenkler!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boolamalar daha da yükseliyor. Ridwaan sabır duaları okuyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan:</strong> Ihm.. ıhm.. başka sorusu olan.</p> <p style="text-align: center">Bir tane muhabir atlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir: </strong>PWG Şampiyonu Daniel Garcia. O hala resmi olarak şampiyon gözüküyor. Kemerin akıbeti ne olacak? Daniel Garcia kemerini savunacak mı?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan: </strong>Garcia yetenekli bir güreşçi. Ve evet savunacak. Will Ospreay'e karşı. 22 Ağustos'ta Clash Of Guerrillas'ın ilk bölümünde. Gelmeyi unutmasın yoksa Ospreay başka bir güreşçiye karşı maça çıkacak. Son bir soru daha alabilirim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir: </strong>Bir enkaz devraldınız. Rakipleriniz bu sektörde popülaritesi zirve şirketler..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan: </strong>Ama onların bizim kadar parası yok.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Muhabir:</strong> Aslında efendim Khan..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Ridwaan: </strong>Sabahtan beri elalemin şirketini, şirketlerini bana ve güreşçime sorup duruyorsunuz! Azıcık önünüze bakın! Hiçbir şirket hakkında konuşmak istemiyorum. Kendi şirketime odaklanmak istiyorum! Yakında zaten herkes bizi konuşacak! Toplantı bitmiştir! Seyirciler ve basın muhabirleri için toplantı sonrası yiyecek içecek servislerimiz olacaktır. Faydalanmak isteyen bir yere ayrılmasın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boolar eşliğinde Ospreayle beraber toplantıyı terk ederler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arthur Morgan, post: 83325, member: 75"] [CENTER][B]Açılış Basın Toplantısı - 2 Ağustos 2023 - Guerrilla's Den[/B] [UWSL][SPOILER][MEDIA=youtube]_cJp6FLR7ao[/MEDIA][/SPOILER][/UWSL] [UWSL]Kılıçlarla dans eden arapların arasından dans ede ede Ridwaan geliyor. Kürsüye çıkıyor. [/UWSL] [UWSL][SPOILER][MEDIA=youtube]68xRsrBCQoM[/MEDIA][/SPOILER][/UWSL] [UWSL]Ardından araplar kılıçlarını havaya kaldırıyor. Şirketin en büyük yıldızı! Profesyonel Güreş'in en büyük yıldızı olacak diye prları yapılan Will Ospreay kapşonlusuyla arapların kılıçlarının altından geçe geçe geliyor. Ardından merdivenden tırmanıyor ve ters takla atıyor. Sonrasında taunt atıyor. Kapşonunu açıp Ridwaan'ın yanına oturuyor. [/UWSL] [B]Ridwaan: [/B]Bugün burada bazı şeyleri açığa kavuşturmak için bulunuyoruz. Tamamen dürüstçe cevap vermeye çalışacağız. Sorularınızı alabiliriz kardeşlerim. Rahatça sorun. [B]Muhabir: [/B]Kısa ve net soracağım. Rakip şirket olarak gördüklerinizin, hatta sizin Ospreay'e verdiğiniz para'nın 10da 1ine kurulan şirketlerin bile bir kadın divizyonu var. Peki neden bu şirkette kadınlar divizyonu yok? [B]Ridwaan: [/B]Öyle olması gerektiği için. Siz kadınların birbirini pataklamasından hoşnut musunuz? Çünkü ben değilim. Kadınlar çiçektir. Kadınlar Allah'ın bir lütfudur. Kadınlar it dövüşünün ortasına atılmamalıdır. Kadın güreşi saçmalıktan başka bir şey değildir! Seyirciler Boolamaya başlar. Bir süre boolandıktan sonra Ridwaan ters ters etrafı süzer. Daha sonrasında başka bir muhabir soru sorar. [B]Muhabir:[/B] Sorum Will Ospreay'le ilgili. Will Ospreay'e neden o kadar para verdiniz? [B]Ridwaan:[/B] Birincisi o kainatın en büyük profesyonel güreşçisi olduğu için. İkincisi para benim cebimden çıktığı için. Başka soru? Boolamalar yükselir. Bir süre sonra muhabirlerden bir başkası atlar. [B]Muhabir:[/B] Sorum Will Ospreay'e. Japonya'da bir popülariteniz vardı. Sonrasında WWE ve AEW iddiaları konuşuluyordu. Oralardan kariyer yapmak yerine neden Sayın Ridwaan Al-Muhammad'in teklifini kabul ettiniz? [B]Ospreay:[/B] Çünkü o beni dünyanın en çok kazanan güreşçisi yaptı. Benim için New Japan'in toplam değeri kadar, belki de daha fazla bir para ödedi. Biri size altın kaplama bir ev ve kainatın en büyük güreşçisi olmanız vaadini verse siz ne yapardınız? Boolamalar tam gaz devam ediyor. [B]Ridwaan:[/B] Daha fazla boolarsanız sesinizi kısarım! Kafir p*zevenkler! Boolamalar daha da yükseliyor. Ridwaan sabır duaları okuyor. [B]Ridwaan:[/B] Ihm.. ıhm.. başka sorusu olan. Bir tane muhabir atlıyor. [B]Muhabir: [/B]PWG Şampiyonu Daniel Garcia. O hala resmi olarak şampiyon gözüküyor. Kemerin akıbeti ne olacak? Daniel Garcia kemerini savunacak mı? [B]Ridwaan: [/B]Garcia yetenekli bir güreşçi. Ve evet savunacak. Will Ospreay'e karşı. 22 Ağustos'ta Clash Of Guerrillas'ın ilk bölümünde. Gelmeyi unutmasın yoksa Ospreay başka bir güreşçiye karşı maça çıkacak. Son bir soru daha alabilirim. [B]Muhabir: [/B]Bir enkaz devraldınız. Rakipleriniz bu sektörde popülaritesi zirve şirketler.. [B]Ridwaan: [/B]Ama onların bizim kadar parası yok. [B]Muhabir:[/B] Aslında efendim Khan.. [B]Ridwaan: [/B]Sabahtan beri elalemin şirketini, şirketlerini bana ve güreşçime sorup duruyorsunuz! Azıcık önünüze bakın! Hiçbir şirket hakkında konuşmak istemiyorum. Kendi şirketime odaklanmak istiyorum! Yakında zaten herkes bizi konuşacak! Toplantı bitmiştir! Seyirciler ve basın muhabirleri için toplantı sonrası yiyecek içecek servislerimiz olacaktır. Faydalanmak isteyen bir yere ayrılmasın. Boolar eşliğinde Ospreayle beraber toplantıyı terk ederler.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PWG Araplara Satıldı!!
Menü
Giriş yap
Kayıt ol