RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟖 "𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮 𝘏𝘢𝘵ı𝘳𝘢𝘴ı"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Chairman

Emekli Üye
Konular
74
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
MAYHEM8.png

MAYHEM #8
5 Eylül 2023 Salı, 21:00
Prudential Center
Newark, New Jersey

ARTIK PAYBACK VE MAYHEM AYRIMI YOK! İKİSİNİ ORTAK KÜMEDE BİRLEŞTİREN ŞEY, SAVAŞ!

Nigel sonsuza dek spiker masasına... mı?
"Sen benim dölümdün."
John Morrison w/ Val Venis vs. Wes Lee
"Aramız bozuk, kanımız değil." -MAYHEM
¿Qué le espera el Patrón

- EXCLUSIVE -
William_Regal.0.0.jpg

William Regal: Şirketin bütün girişlerini güvence altına alın, bu gece bir rezillik daha istemiyorum. Eğer Payback'ten bir isim bile, bu kapıdan içeri girerse, kovulursunuz!

???: O zaman herkesi kovman gerekiyor William.

William Regal arka alandaki isimlere emirler yağdırırken, arkasından bir isim geliyor. Bu isim Jim Cornette'den başkası değil.

William Regal: Ne istiyorsun Cornette? Goldberg'in, Freestyle'da yaptığı rezillikten sonra, daha ne yapıp sabote edeceksin Mayhem'i?

Jim-Cornette-Fortune-2021-age-taille-poids-femme-enfants.jpg

Jim Cornette: Regal, beni engelleyebileceğin hiçbir şey yok. Trump'ın kontrata eklediği ufak madde yüzünden, Survivor Series'de, Payback ve Mayhem karşı karşıya gelecek. Ama o geceden sonra, Mayhem'den geriye hiçbir şey kalmayacak. Senin kıçına tekmeyi basacağım.

William Regal: Sadece konuşuyorsan Cornette. Ama boş konuşuyorsun.

Jim Cornette: Öyle mi dersin Regal! Sana şunu da söyleyeyim. Payback yeteneklerinin her biri, Mayhem'de de olacak. Mayhem güreşçilerinin her biri, Payback'te de olacak. Bunu engellemek için yapabileceğin bir şey yok. Chavo burada olabilir, Daniels burada olabilir, Velveteen burada olabilir, WALTER burada olabilir, Goldberg burada olabilir. Artık bir ayrım yok Regal. Sıfır. İstersem Goldberg'i bir anda ana kemer maçına dahil ederim, istersem Ospreay'in kemerini Payback'te bir orduya karşı savunmasını sağlarım.

4.JPG

William Regal: Buraya gelip, kafana göre terör estiremezsin. Mayhem bütün oyunu değiştirdi. Şu anda insanların favorisi. Bunu sabote etmek için, elinden geleni yapıyorsun. Goldberg'i maça karıştırdın. Bravo. Yine de insanlar, World Heavyweight Championship'e daha çok değer veriyor. Beni deli ediyorsun Cornette. Brandimde senin yüzünü her gördüğümde, hayattan iğreniyorum. Ama senin canına okuyacağım. Senin ve Payback'in canına okuyacağım. Bir daha beni ve güreşçilerimi tehdit etmeyi dene sıkıyorsa. Sonra olacakları iyi izle. Son sözüm budur Cornette. Ayağını denk al!

William Regal sinirli bir şekilde başka bir yöne doğru ilerlerken, Cornette şaşkın bir şekilde ona bakıyor sadece. Böylece görüntüler sonlanıyor...​

mayhem.png

Pyrolar patlıyor ve MAYHEM #8 başlıyor!

nig.jpg

Kameralar açılıyor ve spiker masasına geçiyoruz.

Kevin Kelly: Nigel... Sanırım bu masada olmanın iyi yanlarından biri de bu.

Nigel McGuinness: Haklısın. Ringe kadar yürümek pek yormuyor.

1.jpg

Nigel'ın müziği duyuluyor ve kulaklığını bırakıp ringe geçiyor. Mikrofonu da elinde hazır durumda. Bir süre etrafı izledikten sonra konuşmaya başlıyor.

3.jpg

Nigel McGuinness: Eğer bir güreş şirketinde spiker olmak istiyorsanız aldığınız eğitimlerde size ilk olarak güreşçilerin konuşmalarının üstüne binmemenizi, onlar konuşurken susmanızı söylerler. Tam olarak şu anda Kevin'in yaptığı gibi. Ve ikinci olarak, kısa ve öz konuşmayı öğretirler. Ben de masada olan bir adam olduğumdan bunu yapacağım.

2.jpg

Nigel McGuinness: Goldberg'in Ospreay ile olan World Heavyweight şampiyonluğu maçımızı bölmesinden dolayı bu maçın tekrarlanmasını istiyorum.

Kevin Kelly: Keşke herkes bu kadar açık olsa!

Nigel McGuinness: Bunu bir ağlama, sızlanma olarak gören olursa da pek umrumda değil. İstediğim şey net. William ile olan maçımız Goldberg tarafından amaçsızca bölündü ve ben... Ben Goldberg denilen orospu çocuğu yüzünden bu fırsattan olmayacağım.

gm1.jpg

Daha önce hiç duymadığımız bir giriş müziği bu. Bu... BU SUPERSTARS GM! Burada ne işi var?

gm.jpg

Superstars GM: Aslına bakarsan Nigel... Sana hak veriyorum! Ama önce burada olma sebebimden bahsedeyim çünkü normalde benim kendi bir brandim var. Bu gece burada olmamın sebebi şirketin büyüklerinin kafalarının ağrıması sonucu Mayhem'in yetkilerini bir süre bana vermesi. Dolayısıyla şov içlerinde benimle meşgul olacaksınız.

GMMMMM.jpg

Superstars GM: Şimdi... Nigel sen sözü uzatmayıp direkt olarak istediğin şeyi söyledin. Ben de kararımı açıklayacağım. Bu gece sen, ve sürpriz rakip. Fakat bu bir title shot için değil. Bu maçın olayı Nigel, eğer kaybedersen sonsuza dek spiker masasına döneceksin.

4.jpg

Nigel McGuinness: Hey! Bunun amacı da ne böyle? Aldığın kararın ne denli mantıksız olduğunu görmüyor musun?

Superstars GM: Burada mantıklı olan bir şey oluyor mu ki, bunu sorguluyorsun Nigel? Şu anda arkadan Goldberg çıkıp bana bir spear vurabilir. Mayhem'deyiz. Nerede olduğunun farkına var. Daha doğrusu, o ringde olmayı hak ediyor musun her şeyden önce bunu kanıtla. Başarılar Nigel!

GM kahkaha atarak oradan ayrılmak üzereyken...

Nigel McGuinness: Hey! Hey!

GM duymamazlıktan geliyor.

Nigel McGuinness: GM!

GM arkasını dönüyor.

Nigel McGuinness: Senin bir ismin yok mu?

GMMMMMMMM.jpg

Superstars GM arkasını döndükten sonra Nigel'e öylece gülüyor ve sorusunu cevapsız bırakıp oradan ayrılıyor. Nigel sabrı taşmışçasına bir mimik yapıyor ve en sonunda spiker masasındaki arkadaşı Kevin'e dönüyor. Çaresizce ona bakıyor.

Kevin Kelly: Ne garip bir adam ama! Sahiden ismi ne? Herkes GM diye sesleniyor ama kimse gerçek adını bilmiyor.

kg21ZlzF_o.png

,

image.png

Yota Tsuji geliyor. Serisinin kırılmasının verdiği ciddiyet yüzünden okunabiliyor.

1.jpg
2.jpg

Daha önce hiç duymadığımız bir giriş müziği duyuluyor ve girişte birisi gözüküyor... Bu Patron! Alexa ise her zamanki gibi şık tarzıyla onun yanında ilerliyor. Bu arenada Patron'a olumlu tezahüratlar var. Ringe giriyor ve Yota'yı bir süre süzüyor. Ardından ona bakıp gülmeye başlıyor. Yota'nın serisini kırmak için onunla bir maça çıkmak istemişti zamanında fakat Yota ilk önce Cena'yı sonra onu yenmişti. Çünkü hem Cena hem Patron, birbirlerinin maçlarına karışmışlardı. Patron şimdi kenara hazır olduğunu işaret veriyor. Yota'da başıyla onaylıyor hakemi ve maç başlıyor!

Yota Tsuji vs. Alberto El Patron

İkili elbow and collar tye up'a girişiyor. Tsuji arkasına geçiyor. Arkasından kitliyor. Patron bundan kurtuluyor ve Snapmare şeklinde yatırıp aniden kolundan kavrıyor. Tsuji hızla kalkıyor. Patron'a yumruklar atıyor fakat Patron kolunu çeviriyor ve sağlam bir tekme vuruyor. Tsuji buna karşılık köşeye çekiliyor ve bir dirsek vuruyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Patron hızla bir Tilt A Whirl Backbreaker ardından kolundan kavrıyor ve üst üste diz darbeleriyle koluna hasar vermeye devam ediyor. Sonrasında diziyle Tsuji'nin koluna bastırıyor. Ardından bırakıyor ve fujiwara armbarla sıkmaya devam ediyor. Tsuji yavaştan kalkıyor üst üste yumruklar savuruyor. Patron hızla bir tekme atıyor ve CROSS ARMBREAKER!

image.png

Fakat Tsuji bundan kurtuluyor. Patron'u iplere doğru itiyor. Patron'a gelişine bir dropkick atıyor. Sonrasında hasarlı kolunu sallıyor. İplerden sekiyor ve Vuelo de Aguila ile Patron'un üstüne uçuyor! Patron kalkmaya çalışırken bu hareketten sonra yere yığılıyor! Tsuji kolunu tutarak kalkıyor. Ardından Patron'u kaldırıyor. Fakat Patron bir anda kolundan tutarak Tsuji'yi çelik merdivenlere doğru fırlatıyor. Tsuji hasarlı kolunu çelik merdivenlere çarpıyor! Tsuji yerde acı içinde kıvranıyor. Patron, Tsuji'nin kolundan tutuyor ve çelik merdivene koyuyor. Sağlam bir stomp çakıyor! Tsuji kolunu tutarak acı içinde kıvranıyor! Patron, Tsuji'yi ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Tsuji kolunu tutarak kalkıyor. Patron, Tsuji'nin kolundan tutup çeviriyor ve kolunu köşeye doğru vuruyor! Ardından ring dışına çıkıyor ve Yota'nın koluna ring dışından bir Armbar bağlıyor! Tsuji acı içinde bağırıyor. Hakem uyarısıyla bırakıp ringe giriyor.

image.png

Patron ringe giriyor. Hızla Tsuji'ye koşarken Tsuji aniden bir SUPERKICK! Patron sersemliyor. Tsuji ardından sağlam bir Lariatı oturtuyor! İkisi de yerde kalkıyor. Tsuji iplere sürünüyor. Sağlam koluyla ipi tutarak kalkıyor. Sonrasında kalkmaya çalışan Patron'u bir knee strike'ı oturtuyor! Yerde hunharca girişiyor! Headbuttlar üst üste! Peşinden yumruklamaya devam ediyor! Psikopatça yumruklar savuruyor! Sonrasında iplerden sekiyor. Patron kalkmaya çalışırken birde big bootu oturtuyor! Öfkeyle bağırdıktan sonra TUŞ DENEMESİ 1.. 2..

image.png

KICKOUT! Tsuji tutuyor ve Boston Crab'e almak istiyor fakat Patron kafasına tekme ata ata kurtuluyor! Fakat Tsuji bırakmak üzereyken tersine çeviriyor ve bir CAMEL CLUTCH! Patron PES Mİ EDECEK!? PATRON DAYANMAYA ÇALIŞIYOR! Patron, TSUJI'NİN KOLUNDAKİ HASARIN VERDİĞİ AVANTAJLA KİLİDİ AÇMAYI BAŞARIYOR! ALTINDAN GEÇİYOR VE BACAKLARINDAN YERE ÇEKİYOR. ORADAN ÇEVİRİYOR VE CROSS ARMBREAKER! TSUJI PES Mİ EDECEK!? TSUJI DAYANMAYA ÇALIŞIYOR! TSUJI ACIDAN BAĞIRIYOR! TSUJI ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR!

image.png

TSUJI DAYANIYOR! TSUJI DAYANIYOR! TSUJI KALKIYOR! PATRON'UN TEPESİNE ÇIKIYOR! HUNHARCA YUMRUKLAR SAVURUYOR! ALLAH NE VERDİYSE YUMRUKLUYOR! PATRON YERDE ACI İÇİNDE! TSUJI, GENE BLASTER İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR! PATRON AYAKLANIYOR. GENE BLASTER! HAYIR PATRON KURTULUYOR! TSUJI'NİN KAFASINA BİR TEKME! ARDINDAN DİZİNE BİR SUPERKICK! SONRASINDA KAFASINA BİR SUPERKICK SALLIYOR! HAYIR! YOTA EĞİLİYOR VE İPLERDEN SEKİYOR GENE BLASTER! BU SEFER YAPTI! BU SEFER YAPTI! FAKAT İKİSİ DE YERDE KALIYOR! YOTA ACIYLA PATRON'UN ÜSTÜNE SÜRÜNÜYOR! TUŞ! 1.. 2..

image.png

KICKOUT! PATRON ATIYOR! PATRON ATIYOR! Yota acı içinde bir süre kolunu tuttuktan sonra ayaklanıyor. Ardından Patron'u Top Rope'a koyuyor. Top Rope'a çıkıyor ve SPANISH FLY! Acı içinde kolunu tutuyor! Sonrasında sürünerek köşeye geçiyor. Öfkeyle bağırıyor! Patron sallanarak kalkıyor. TSUJI HAZIRLANDI VE BİR GENE BLASTER DAHA! FAKAT PATRON HAKEMİN TİŞÖRTÜNDEN TUTUYOR VE TSUJI'NİN ÜSTÜNE FIRLATIYOR! TSUJI HAKEME ÇAKIYOR! PATRON PİS PİS GÜLEREK BEYİN TAUNTU ATIYOR. HEMEN ALEXA'YA DÖNÜYOR!

5.jpg

ALEXA'YA BİR SANDALYE VERMESİNİ SÖYLÜYOR. O SIRADA TSUJI KOLUNU TUTARAK ACI İÇİNDE KALKMAYA ÇALIŞIYOR! PATRON SANDALYEYİ SIRTINA GEÇİRİYOR! ÜST ÜSTE CHAIRSHOTLARLA DEVAM EDİYOR! KOLUNA KAFASINA VE SIRTINA!

image.png

ARDINDAN SANDALYEYİ FIRLATIYOR VE HAKEMİ DÜRTÜYOR! SONRASINA ÇEVİRİP TUŞA GİDİYOR!

image.png

1...................2..................

3!

Kazanan: Alberto El Patron

3.jpg

El Patron kazanıyor! Yota Tsuji, John Morrison ile olan maçından sonra ikinci mağlubiyetini almış oluyor. El Patron kameraya tauntunu yaptıktan sonra ringin dışındaki Alexa'nın uzattığ havluyu alıyor ve terini siliyor. Ardından yine Alexa'nın köşeye koyduğu mikrofonu alıp bir konuşma yapıyor.

Alberto El Patron: Biraz dinle Yota. Yarım yamalak dil becerilerine rağmen beni anlayacağından eminim. Bu maçı isteme sebebim sana kanıtlamaktı. Aslında, sen benim seviyemde bir adam değilsin ama burada az çok etiket olmana sebebiyet veren bir serin vardı. Ben onu senden almak istediğimde John yerine ilk olarak bu ringe benimle çıksaydın olacak olan şey buydu. John derken John Morrison'dan değil, Doctor olandan bahsediyorum... Gerçi o artık burada olur mu pek mümkün gözükmüyor. Biliyor musun, onu fena halde dağıttım Yota. Ve şu anda nerede bilmiyorum bile. Ama onunla işim bitti ve şimdi kafamda yeni şeyler var. Çok şeyler. Ve kafamdakileri zamanla buraya yansıtacağım. Her neyse, kendine iyi bak Yota. Umarım bu sefer bir yenilgi serisi içine girmezsin. Hayat böyledir. Bazen her şey tersine döner.

Patron mikrofonu attıktan sonra Alexa'nın yanına iniyor ve doğruca arka alana yürüyor.

kg21ZlzF_o.png

Reklamlar bitiyor, bu sefer ringde değiliz. Burası neresi? Arka alandayız! Burası PGW Arka Alanı! Üstünde yırtık pırtık kıyafetler olan birisini karşımızda görüyoruz. Kameramız bu kişiyi sadece önden görüntülüyor fakat yüzünü göremiyoruz. Ten rengine bakarak siyahi birisi olduğunu anlayabiliyoruz karşımızdaki kişinin. Üstü yıpranmış, aksayarak yürüyor. Pek iyi durumda olmadığını anlamak o kadar da zor değil. İnsanların tuhaf bakışlarına aldırmadan sadece arka alanda ilerliyor. Bu kişinin kim olduğunu ne zaman göreceğiz, hiç belli değil. Bu kişi en sonunda duraksıyor, yanında bir oda var. O odanın kapısını açıyor!

31BdPNcrZ5L.jpg

İçeriden aşırı, çok şiddetli bir mor ışık vuruyor! Kameramız yüksek ışıktan ötürü bir eliyle gözünü kapatıp, diğer eliyle hızla kapıyı kapatan o ismin yüzünü şimdi görüntülüyor. Biz de nihayet iyi durumda olmayan bu ismin kim olduğunu anlayabiliyoruz. Bu Velveteen! Velveteen karşımızda! Bu Velveteen'den başkası değil! Kendisini rahat hissedebileceği bir yer arıyor ve oradan uzaklaşıyor. Bu esnada kameramız,Velveteen'in kontrol ettiği odayı görüntülüyor. Bu oda bir depo, içerisi kapkaranlık. Mor ışık da yok, mor ışık açacak birisi de. Velveteen'e tekrar dönüyoruz, başka bir odanın kapısını açıyor. Bir kez daha aynı tarz bir mor ışığa maruz kalıyor! Derhal kapısını kapatıyor o odanın, hızla ilerlemeye devam ediyor. O oda da kapkaranlık, ama bu nasıl olur? İnsanlar ona ne olduğunu anlayabilmiş değiller, garipser şekilde bu tuhaf adamın hareketlerini izliyorlar.

Velveteen bir odanın önünde daha duraksıyor. Burası haftalar önce kafasında bira şişesi kırarak kafasının kanlar içerisinde kaldığı oda. Bu odanın kapısını kırarak zor durumdaki Velveteen kurtarılmıştı. Yeni bir kapı takılmış. Velveteen oraya geri dönecek gibi gözüküyor. O odada yaşadığı durum ve devamında yaşadığı her şeyin ardından, o odaya geri dönecek. Odaya yeni takılmış olan kapıyı acıyor ve mor ışık! İnanılır gibi değil! Velveteen derin bir nefes aldıktan sonra kendisini içeri atıyor. Etrafı yoklayarak odanın içindeki duvarı buluyor. Sırtını duvara yasladıktan sonra yere oturuyor. Kameramız karşısına sadece Velveteen'in yüzünü alıyor. Velveteen gözünü kapatıyor! Velveteen etkisinden kurtulamadığı, kaynağı belirsiz mor ışığa karşı gözlerini kapatarak çare buluyor. ''Mor''un etkisinden gözlerini kapatarak kurtulabiliyor. Konuşmaya başlıyor nihayet.

Velveteen: İnan bana şu anda neyi denediğini çok iyi biliyorum. Beni etkine alarak yıldırabileceğini zannettin, değil mi? Bu yaptığın ucuz numaranın ardından, çıktığım bu yoldan döneceğimi ve hiçbir şey olmamış gibi oraya dönmemi beklemen aptalca. Yaşadığım her şeye rağmen oraya dönmemi bekliyorsun? Bunca şeyden bihabermiş gibi gözükme, yaşadığım onca sıkıntıya kayıtsız kalarak bana üstesinden hiçbir zaman gelemeyeceğim izler bıraktın. Şimdi ise bir kez daha bir araya gelmek istiyorsun. Hayır, hayır, hayır... Sen ciddi olamazsın. (sinirinden çılgına dönüyor adeta, ses tellerini patlatırmışçasına bağırıyor.) Beni bir kobay olarak kullandıktan sonra... Beni bir kobay gibi kullanıp attıktan sonra tekrardan sana güvenmemi mi istiyorsun? Ben geçmişimle yüzleşmek zorunda kaldığımda beni terk edip gittin, 25 yaşındaki o genci yapayalnız bıraktın. Şimdi onun (parmağıyla kendisini işaret ediyor) hayatında eksik olan onlarca şey var. Duygularım, hislerim, sevdiklerime bağlılığım, yeteneğim, kariyerim, itibarım ve renklerim... Hepsini o parmaklıkların arkasında bıraktım! Anlıyor musun? Anlıyor musun seni o*ospu çocuğu?! Her şeyin eskisi gibi olacağına inanabiliyor musun? İnsanların bana bakışlarını değiştirebilecek misin? Bu karalamalardan beni kurtarabilir misin? (öfkeleniyor.) Yapamazsın! Beni sadece kullandın! Beni bir kobay olarak kullandın! Beni kobay olarak kullandın!

Velveteen'in yüzünde acı bir ifade var. Ağlamamak için kendisini sıkıyor. Titreyen sesiyle konuşmasını sürdürüyor.

Velveteen-Dream.jpg

Velveteen: Çaldın! Çaldın! Benden her şeyimi aldın. (kendisini işaret ediyor) PGW bu adam için bir psikiyatrik rehabilitasyon gibiydi adeta. PGW bu adam için tek çıkış yoluydu! WALTER, Seth Rollins, Christopher Daniels, Jack Swagger... Tam onları yendiğimden emin olduğum anda, tam da düzlüğü gördüğümden emin olduğum anda... Her seferinde beni manipüle ettin, ayağıma çelme taktın. Sen bana her zaman yüktün Velveteen! İleri gitmeme engel olan ve hatta beni geri çeken sendin. Ruhumu bu bedenin içine sıkıştırdın! Ben deli değilim! Ben deli değilim! (kafasını ellerinin arasına alıyor ve sıkıştırıyor.) İçerlerde bir yerlerde olduğunu çok iyi biliyorum. Gözlerimi açtığımda karşıma çıkacak mısın? Bana kendini gösterebilecek kadar özgür hissediyor musun yoksa zayıf bulduğun bu adamın zihnine yuva mı yaptın. İpler artık benim elimde Velveteen! Farkında mısın bilmem ama içeride sıkışıp kalan sensin. Her geçen gün üzerimdeki hakimiyetinin ne kadar zayıfladığını görüyor musun? Çünkü seni yeniyorum! Gözlerim şu anda kapalı, bunun nedenini merak ediyor olmalısın. Yüzleşiyoruz! Şu anda içinde bulunduğumuz karanlıkta yalnızca ikimiz varız. Biz bizeyiz. Sen ve ben...

Yutkunuyor, biraz dinleniyor. Sonrasında kaldığı yerden devam ediyor gözleri kapalı şekilde.

Velveteen: Bunca şey için üzgünüm. Yaşanan onca şey için üzgünüm. Hayatımda kayıp 3 yıl var ve bunun sorumlusu sensin! Her şeye rağmen bir ümit şansını deneyecek kadar küstahsın! Kendimi aştım. Üzerimdeki o kadar pislikten zorla da olsa sıyrılmayı başardım. Her şeye rağmen beden ölümüme yol açmadım. Bunların hepsini ben yaptım. Acı çektim, zorluk çektim, şirketlerin kapılarında nöbet tuttum. Tekrar fit olana kadar aylarca çalıştım. Tek motivasyonum bu endüstrinin tekrardan ''Altın Çocuk''u olmaktı. Israr etmekle uğraştığım ihtiyarların ter kokularına tahammül etmek çok zordu ama bunu yaptım. Bunu en zirvede olabilmek için yaptım. Oldukça başarılı bir görüntü verdim. Eşleri, benzerleri olmayan o parçaları (kemerleri) elde etmeye çok yaklaştım. Şimdi ise tam olarak oradayım. Tam olarak zirvedeyim ve onlar için mücadele ediyorum. Şimdi boğazımı sıkarak boğulmamı sağlamaya çalışan sarmaşıklarından kurtulmamı izle ve nasıl iyileştiğimi gözlemle. Çünkü seni alt ettim. Sen artık yoksun! The Velveteen yoluna devam ediyor! Velveteen öldü! O öldü! Artık o yok! The Velveteen yoluna yalnız devam edecek. İşte tam burası, The Velveteen'in dönüm noktası. DREAM OVER!

Velveteen konuşmasını sonlandırıyor ve gözlerini açıyor. İçerisinde bulunduğu odanın mor ışıkla kaplı bir oda olmadığını, karanlık bir oda olduğunu fark ediyor. Sırtını dayadığı duvara elini koyarak ayağa kalktıktan sonra etrafı yoklayarak kapı kolunu bulmaya çalışıyor. Uzun bir zamanın geçmesiyle birlikte kapıyı açmayı başarıyor ve kapıyı sertçe çarparak orayı terk ediyor. Bu arada kameramız boş olan odayı çekiyor, bu oda sahiden de kapkaranlık. Kameralarımız Velveteen'in oradan uzaklaşmasını çekerken, bir replay karşımıza geliyor. Bu replayde Velveteen'in son girdiği odadan önceki hareketleri var. İlk girdiği oda, orada gerçekten de karanlık vardı. İkinci oda, orası da sahiden karanlıktı. Üstelik Velveteen'e vuran hiçbir ışık yoktu! Bunlar bir çeşit halüsinasyondu, kurmacaydı. Bu adam tertemiz kafayı sıyırmış. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor...

kg21ZlzF_o.png

John_Morrison_bio.png

S.E.X! THE SEX GİRİŞTE! John Morrison geliyor. Hava akıntısı alttan püfür püfür geliyor. Jomo kendine has hareketini slow motion ile yapıyor. Saçları havada gayrinizami şekilde savruluyor. Girişi gösteriyor. Vel Venis çıkıp geliyor. Seyircilerin sesleri birkaç kat daha artıyor. Val Venis parmaklarıyla yeri göstererek bir şeyler sayıklıyor ve Jomo'nun yanına geliyor. Kendine has dansını yaparken alttan gelen hava, Venis'in havlusunu uçuruyor. Venis, dal kemer ortada kalıyor. Havlusunu oracıkta sarmalayıp ilk gördüğü kadına fırlatıyor. Kadın havluyu burnuna çekerken ikili ringe ilerliyor. Önce Jomo giriyor. Köşeye çıkıp aynı girişte yaptığı hareketleri yapıyor ve ringe atlıyor. Işık veriliyor.

venis_7.PNG

Venis kemeriyle dans ediyor. Sağ ve sol. Kemer sabit duramıyor. Venis, KONTROL edemiyor. Jomo, kemeri sallanırken yakalıyor. Yakaladığı gibi cilalamaya başlıyor. Kemeri, Venis'in şortundan çekip Venis'in omzuna koyuyor. Venis ringin dışına çıkıyor.

venis_15.PNG

Kadın seyircileri aşıp ringin yakınına geliyor. Venis diye çığlık atıyor. Venis oraya gidiyor. Kadın dudaklarını büzerek havluyu Venis'e veriyor. Venis havluyu alıp giderken kadın havluyu bırakmıyor. Çekiyor. Venis de havluyu sertçe çekiyor ve kadının elinden alıyor. Kadının morali bozuluyor. Venis arkasını dönüyor. Gülerek kadının yanına geliyor ve HAVLUYU KADININ BOYNUNA SARMALIYOR VE KENDİNE ÇEKİYOR. FRENCH KISS. Ufak bir YİYİŞME yaşanıyor. Yalayıp yutuyor resmen.

wes_lee.jpg

ALTIN ÇOCUK! YENİ TRANSFER WES LEE BURADA! PGW'de ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Seyircilerden karışık tepkiler var. Venis'in öpüşmesini yarıda kesiyor. Zıplaya zıplaya ringe geliyor. İplerin üstünden de zıplayıp Morrison'un burnunun dibine giriyor. Morrison, onu itiyor. Wes Lee sırıtarak arkasını dönüyor ve koşarak ringin köşesine çıkıyor. Tauntunu yaptıktan sonra köşesine çekiliyor. Hakem de kontrolü sağladıktan sonra maçı başlatıyor.

John Morrison (w/ Val Venis) vs. Wes Lee

Morrison ve Wes Lee birbirlerine bakarak ringin etrafında bir tur atıyorlar. Yavaş yavaş yaklaşıyorlar. Morrison elini kaldırdığı esnada Wes Lee'den bir tekme geliyor. Jomo'yu iplere fırlatıyor ama Jomo sekmiyor ipten tutunuyor. Wes Lee dropkick için zıplıyor ve yere düşüyor. Jomo running knee deniyor ama Lee eğiliyor. Jomo'yu kasığından yakaladığı gibi roll upa çekiyor. 1..2... Jomo atıyor. İkili aynı anda ayağa kalkıp hamle yapmadan birbirlerine bakıyorlar. Tekrardan kesişiyorlar. John hamle yapıyor, Lee de boş durmadan öne fırlıyor ama Jomo geri çekiliyor. Lee'yi boynundan yakalıyor. Kollarının arasına alıp kilide başvuruyor. Lee çok geçmeden onu itiyor. Jomo iplerden sekip geliyor. Lee'den running Meteora geliyor ve tuşa gidiyor 1..2...

Morrison atıyor. Lee headlocka alıyor. Morrison debelenip kurtulur gibi olsa da Lee sıkıyor. Headlock'yu bırakıp chickenwing yapıyor. Jomo, plank yapar gibi kalkıyor. Dönüyor, Lee aşağı tarafta kalıyor. Jomo kalkıyor ve Vertebreaker'a kaldırıyor. Lee ayağı ile Jomo'nun göğsüne vuruyor. Jomo bırakıyor. Arkasını döndüğü gibi Lee'den Rolling Axe Kick yiyor. Jomo köşeye uçuyor. Lee koşuyor. Step Up Enzuigiri vuruyor. Jomo'yu kollarının arasına alıyor. BRAINBUSTER! Tekrar kaldırıyor. FALCON ARROW! Lee tuşa gidiyor. 1...2...

wes_lee_2.PNG

Jomo bir kez daha atıyor. Lee işin uzadığını düşüyor ve ringin köşesine çıkıyor. THE FINAL FLASH mi geliyor derken Venis ring ipine piçliğine dokunuyor ama sallamıyor. Lee, Venis'e bakarken Jomo ayaklanıyor ve ring ipini çekiyor. Lee dalgasının üstüne düşüyor. Jomo iplerden tutunarak geliyor ve Enzuigiri vuruyor. Şimdi köşeye çıkıyor. Lee'yi kaldırıyor Spanish Fly için ama Lee dirseğiyle vuruyor. Jomo bir basamak aşağı kayıyor. Lee seyircilere bakıyor. Venis kendisine doğru gelmeden köşeden SUNSET FLIP POWERBOMB yapıyor. Tuşa gidiyor. 1...2... Jomo atıyor. Lee hemen kalkıyor. Koşarak Jumping CORKSCREW ROUNDHOUSE KICK vuruyor. Jomo'ya yeri öptürüyor. Bir kez daha tuşa gidiyor. 1...2...

Jomo bir kez daha atıyor. Lee bu duruma şaşırıyor. Hulk Hogan mısın diye bağırıyor. Ringi yumruklayıp bir kez daha köşeye gidiyor. Köşeye çıkacağı sırada Val Venis'in demir merdivende durduğunu görüyor. O köşeye çıkmıyor. Diğer köşeye doğru gidiyor. Venis bu kez de oraya doğru koşuyor. Wes Lee söverek ringe dönüyor. Döndüğü anda SPRINGBOARD ROUNDHOUSE KICK! Wes Lee havada takla atıyor. Jomo tuşa gidiyor. 1....2... Lee atıyor. Jomo, Lee'yi ringin köşesine çekiyor. END OF THE WORLD! Olmuyor. Wes Lee, ayağını kaldırıp Jomo'nun kafasına vuruyor. Jomo ağzını tutarak ringin ortasına geliyor. Lee koşuyor. BACK HANDSPRING PELE KICK! Jomo madara oluyor.

wes_lee_3.PNG

HAVADA YAKALIYOR LEE'Yİ. Kafasına tekme gelse de tuttuğu için şiddeti az oluyor. Lee'yi 69'da tutuyor. Tutarken köşeye doğru koşuyor ve Lee'nin sırtını köşeye çarptırıyor. Şimdi ringe dönüyor. WHEELBARROW SUPLEX! Tuşa gidiyor. 1..2... Lee atıyor. Jomo iplere koşuyor. SPRINGBOARD MOONSAULT! Bir kez daha tuşa gidiyor. Lee yine atıyor. Jomo nefes nefese kalıyor. Val Venis dibine geliyor. Dirseğini ringin kenarına koyup seyircilere dönüyor ve Jomo'yu da seyircilere bakmasını söylüyor. Güzel parçalar gösteriyor ona. Jomo'nun keyfi keka yerine geliyor ve DİMDİK ayağa kalkıyor. Ringe döndüğü gibi SUPERKICK! Jomo köşeden sekip ringin ortasına geliyor. Bu sırada da Lee bir kez daha koşuyor. BACK HANDSPRING PELE KICK! Jomo havada süzülerek yere düşüyor. Lee de kendini Jomo'nun üstüne bırakıyor. Doğal olarak tuş doğuyor buradan. Hakem bir anlık duraksama ile sayıyor. 1....2....3

VENIS, JOMO'NUN AYAĞINI İPLERE KOYUYOR. Koyduğu gibi eğiliyor ve ringin kenarında oturarak kahkaha patlatıyor. Wes Lee ne olduğuna anlam veremiyor. Ne olduğunu anlamak için ringin kenarına eğiliyor. Kimseyi göremiyor. Jomo hala yerde yatıyor. Wes Lee ringin köşesine çıkıyor. Venis arkasını döndüğünde Wes Lee'nin çoktan atladığını görüyor. THE FINAL FLASH!

Jomo ayağını koyuyor. Lee'nin sırtı haşat oluyor. Jomo hemen onu köşeye çekiyor. Ayağa kalkıyor. END OF THE WORLD! Tuşa gidiyor. 1....2....

3!

Kazanan: John Morrison

jomo_5.PNG

John Morrison maçı kazanıyor. Venis, hakemin görmeyeceği şekilde Wes Lee'nin ayağını sıkıca tutuyor tuşu bozmaması için. Hakem maçı bitirdiğinin işaretini verir vermez Venis ringe giriyor. Ayağıyla itekleyerek Lee'yi ringin dışına atıyor. Morrison ayağa kalkıp Venisle tokalaşıyor. Venis, Morrison'un kolunu kaldırıyor. Morrison, Venis'in kolunu çabucak bırakıyor. Venis ringden iniyor. Jomo ringin köşesine çıkıyor. Tauntunu atıyor. Attıktan sonra diğer köşeye geçiyor. Kendine has hareketini orada yapıyor.

Val Venis: Işıklar.... asıl şov şimdi başlıyor.

Val Venis, iki kadını seyircilerin arasından alıyor. Bunlardan biri, giriş sırasında Venis'in havlusunu alan kadın. Venis, onları iki koluna alıp ringe giriyor. Morrison köşeden inince gördüklerine şaşırıyor. Arenanın ışıkları değişiyor. Ringe saykodelik rengarenk ışıklar veriliyor. Morrison, ışık verildiği anda kadının birini belinden tutup kendine çekiyor. Birbirlerine bir nefes uzaklıktalar. Kadının elinden tutuyor. Kadınla beraber dans hünerlerini sergiliyor. Beraber Brezilya funk hareketleri yapıyorlar. Kadın ile yaptığı dans bittikten sonra onu bir kenara çekiyor. Solo dans ediyor. Kendini müziğin akışına bırakıyor.

jomo_2.PNG
jomo.PNG

Jomo parmağını şıklatıyor. Tüm ışıklar mora dönüyor. VAL VENIS'İN ZAMANI! Havluyu kapan kadın Venis'in dibine geliyor. Yılan serdar gibi kıvırtarak yere kadar eğiliyor. Venis'in havlusunu yavaş yavaş çekiyor. Val Venis dansına başlayacağı sırada kadın Venis'in elini tutuyor. Venis'in dans ederken klasik olarak elleriyle vücudunu ellemesine izin vermiyor. Venis'in kendi vücudunu ellediği kısımları kadının kendisi kendi elleriyle yapıyor. Bunu yaparken aynı zamanda Venis'in boynunu öpüyor. Ek olarak diğer elini şortun içine SOKUYOR. Venis'in payına sadece hareket etmek kalıyor. İkili halinden oldukça MEMNUN!

venis_9.PNG

Bu sırada Wes Lee, spiker masası tarafında ayağa kalkıyor. Venis, Lee'yi fark ediyor. Ona dönüyor ve ŞORTUNUN FERMUARINI AÇIYOR.

venis_8.PNG

Wes Lee'ye BÜYÜK bir sürpriz. Wes Lee gözlerini pörtletiyor. Venis ve Jomo ringde yayın kurallarını ihmal edecek derecede hareketler sergilemeye devam ediyor.

wes_lee_4.jpg

CHAIR SHOT! Wes Lee sandalyeyle ringe dalıyor ve girdiği gibi Venis'in sırtında sandalye patlatıyor. Kadınlar çığlık atıyor. Morrison arkasını dönüyor ama nafile. Lee, sandalye ile karnına vuruyor. Morrison eğiliyor. Bu kez de sırtına sandalye yiyor. Lee, Morrison'a birkaç kez vurduktan sonra Venis'e yöneliyor. Venis tam ayağa kalkacakken suratına sandalyeyi koyuyor. Wes Lee, ikisini yere yığıyor. Kadınlara beni ara işareti yapıp ringden iniyor ve arka alana gidiyor. Kadınlar, Lee'ye arkasından baktıktan sonra Venis ve Jomo'ya dönüp onları kendilerine getirmeye çalışıyor.

kg21ZlzF_o.png

rikp.jpg

Arka alanda Rikishi'yi görüyoruz. Ekranda az önceki maçı izleyip bitirdiğini görüyoruz. Televizyondan kafasını çevirip odasına yürürken onu bölen isim muhabirimiz Bryon Saxton!

Bryon Saxton: SAXTON'dan merhaba Rikishi! Biraz demeç vermek ister misin? Çokça olay oldu. Superstars War sükse yaratan bir maç oldu ve sen o maçın yıldızıydın.

Rikishi: Merhaba Bryon. Aslında konuşacak çok bir şey yok. Burası mentor olmak için çok uygun bir yer çünkü birçok yıldıza tanık oluyorum. Örneğin az önce izlediğim maçta Wes Lee adındaki çocuk iyi işler başaracak izlenimi verdi. JoMo ve Venis bu şirketin demirbaş takımlarından ve bu çocuğun ikiliye karşı tek başına kafa tutması beni etkiledi. Bunun dışında sole survivor olan Justin Gabriel'in hak ettiği fırsatı bir gün alab...

Bryon Saxton: Özür dilerim Rikishi... Ama ben oğlundan bahsetmiştim. Jey'den.

Rikishi: Burada baba-oğul yok Bryon. Güreşçi-Mentor var. Ve kendi kanımdan, kendi canımdan, kendi dölümden biri olsa bu anlayış değişmez. Ve dahi, Jey'in neler hissettiğini biliyorum. Başka çocuklara mentorluk etmem, onlara yol göstermem onun zoruna gidiyor. Çünkü onun toprağını eken, suyunu veren benim. Onun tohumunu ben attım. Her ne kadar burada baba-oğul yok desek de bu gerçeği de kabul etmem lazım.

Bryon Saxton: Etkileyici bir konuşma... Peki bundan sonrasında ne olacak Rikishi?

Rikishi: Bundan sonrasında, burada yol gösterici olmaya devam edip wonderkid güreşçiler bulmaya çalışmaya devam edeceğim. Kimse oğlum diye torpilli olamaz Bryon. Jey'in mentorlüğümü hak etmesi için ilk önce o ringin kralı olduğunu göstermesi gerekiyor. Bunu yaptığında, benden desteğini alır.

jey.jpg

Bryon teşekkür manasında kafasını salladıktan sonra Rikishi oradan ayrılıyor. Bu sırada arka tarafta tüm bunları dinlemiş bir Jey Uso'yu görüyoruz. Bir planı varmışçasına kafasını sallıyor.

kg21ZlzF_o.png

jeff-hardy-courtesy-tnajpg.jpg

NO MORE WORDS! Jeff Hardy girişte gözüküyor. Ama her zamanki dinamik girişinin aksine, bu sefer daha monoton bir giriş yapıyor Hardy. Keyifsiz olduğu her halinden belli. Ringe girdiğinde köşeye çıkıp taunt yapmak yerine, direkt rakibini beklemeye başlıyor. Birkaç şovdur merak konusu olan "Yelekli" kim? Bunu Jeff biliyor ama biz bilmiyoruz. Biraz bekledikten sonra bir giriş müziği duyuyoruz.

1.JPG

Cameron Grimes uzun bir süre sonra, yeniden televizyonda! Girişte ceketini sağlamca tutup silkiyor. Bunun ardından da ağız dolusu bir kahkaha patlatıyor. Kameralar Hardy'e dönüyor bir saniyeliğine ama Hardy'den bir tepki gelmiyor. Grimes, şen şakrak bir şekilde ringe giriyor. Köşeye çıkıp tekrardan ceketini silkiyor. Ardından köşesine geçiyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra, zili çalıyor.

Cameron Grimes vs. Jeff Hardy

Cameron Grimes maçın başlangıcında, elini rakibine doğru uzatıyor. Hardy hareketsiz bir şekilde kalmayı tercih ediyor. Grimes elini uzatmaya devam ediyor. Seyircilerden, Hardy'e, rakibinin elini tutması için, baskı geliyor. Hardy istemsizce gelip rakibinin elini sıkıyor. Cameron Grimes'dan Small Package Roll-Up! 1... 2... Hardy hemen atıyor. İkisi de hızlıca ayağa kalkıyor. Grimes hızla koşuyor ve Lariat! Hardy hızlıca eğiliyor ve Grimes'ın beline sarılıyor. Kaldırmaya uğraşıyor ama Grimes hızlıca Hardy'nin ellerini tutup, belinden çözüyor. Hardy'e bir dirsek deniyor ama Hardy kolunu tutuyor. Hardy hızlıca rakibinin diğer kolunu da tutuyor ve Backslide! Hardy tuşa gidiyor. 1... 2... Grimes atıyor. Grimes yerde takla atıp kendini dizlerinin üstüne getiriyor. Ama Hardy çoktan ayakta. Rakibine Front Dropkick! Grimes yerde. Hardy hemen rakibinin ayaklarından tutuyor ve bacaklarını ayırıyor. Karnına doğru Leg Drop! Hardy rakibinin kalkması için bekliyor. Grimes ayağa kalkıyor. TWIST OF FATE!

Grimes son anda rakibini itiyor. Hardy şaşkın bir şekilde sarsılıyor. Arkasına döndüğü gibi, Grimes'dan bir yumruk geliyor Hardy'e. Hardy bir kere daha sarsılıyor. Grimes, rakibini yakalayıp, Body Slam yapıyor. İplerden de koşup, Senton Bomb yapıyor. Grimes resmen rakibinin üstüne yayılarak tuşa gidiyor. 1... Hardy, Crucifix'e çeviriyor. 1... 2... Grimes atmayı başarıyor. Grimes hızlıca kalkıyor ve iplerden sekiyor. Lariat! Ama Hardy bir kere daha engel oluyor. Rakibinden Lariat yemeden, karnına tekme atmayı başarıyor. Hardy ardından rakibini tutuyor ve DDT! Olmuyor, Grimes gücünü kullanarak, Suplex'e çeviriyor. Hardy yine yerde. Sırtını acı ile tutarak kalkıyor. Grimes iplerden tekrardan sekiyor ve bu sefer Lariat'ı vurmayı başarıyor. Grimes tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout! Hardy kendini kaldırmaya çalışıyor. Ama Grimes arkadan rakibini yakalıyor. Deadlift German Suplex! Resmen uçuruyor Hardy'i. Hızlıca ayağa kalkıyor ve bağırıyor Grimes. İnsanları gazlamaya çalışıyor. Cameron Grimes rakibini Suplex pozisyonuna alıyor. ORANGE CRUSH!!!

Hardy'den Hurricanrana! Hardy tuşa gidiyor. 1... 2... Kickout! İki isim de nefes nefese yerde kalıyor. Yerde birbirlerine doğru sürüklüyorlar kendilerini. Kafa kafaya çarpışıyorlar. Hardy'den Forearm Smash! Grimes aynı şekilde Forearm Smash ile karşılık veriyor. Hardy'den bir tane daha. Grimes da aynı şekilde karşılık geliyor. İkili hızlı hızlı Forearm'ları saydırıyorlar. Ayağa kalkıyorlar. Hardy sağlam bir tane geçiriyor. Grimes buna sinirleniyor ve Headbutt! Hardy dizlerinin üstüne düşüyor. Grimes iplerden sekiyor bu sefer. Ama Hardy'den Superkick! Ama Grimes yere düşmüyor ve Dropkick! İkisi de yere düşüyor. Grimes çenesini tutarak kalkıyor. Köşeye doğru geçiyor ve rakibinin kalkmasını bekliyor. Hardy ayağa kalkıyor. Grimes rakibinin üstüne koşuyor. CAVE IN! AMA HARDY RAKİBİNİN YOLUNDAN ÇEKİLİYOR!

GRIMES ARKASINI DÖNDÜĞÜ GİBİ TWIST OF FATE!!! HARDY HIZLICA KÖŞEYE ÇIKIYOR! YELEKLİ'NİN İŞİNİ BİTİRMEK İÇİN HAZIR!

e5tkliyi.jpg

SWANTON BOMB! HARDY TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

Kazanan: Jeff Hardy

jeff-no-surrender-2012.jpg

Hardy zorlanmış olsa da, Yelekli'ye karşı kazanmayı başarıyor. Yerdeki Grimes'a bir kere daha bakıyor. Ardından, onun yeleğine doğru bakıyor. Fakat ringden halen ayrılmış değil. Jeff halen onun yeleğine bakıyor.

hn.jpg

Jeff gözlerini Cameron Grimes'dan çekip girişe doğru bakıyor. Aprondan gözlerini ayırmıyor. Seyirciler onun bu tutumunu anlamsızca izliyor derken... Girişte beyaz bir araba görünüyor. Bu Jeff Hardy'nin Free-Style şovunda dışarıda yürürken karşılaştığı araba. Yelekli'nin arabası?

page.jpg

BU ADAM PAGE! Gözlerini ringe dikiyor. Jeff Hardy ile bakışıyorlar. Jeff bunu biliyormuşçasına bir yüz ifadesine sahip. O sırada Adam Page seyircilerin yoğun desteği eşliğinde ringe doğru yürüyor.

page2.jpg

Kameralar onun yeleğine dikkat çekerken Page yeleği çıkarıp fırlatıyor ve ringe doğru yürümeye devam ediyor. Ringin altına gözünü dikiyor ve oradan bir sandalye alıyor. Sandalyeyi aldıktan sonra bir süre ringin içindeki Jeff ve Cameron'ı süzüyor... Ve içeri giriyor!

page3.jpg

Page içeri girdikten sonra elindeki sandalyeyle etrafa bakıyor. Bu sırada Cameron Grimes yavaş yavaş kalkıyor. Page'e dışarıdan bir mikrofon geliyor.

Adam Page: Bu şirkete... İki "Yelekli" fazla gibi. Cameron.

Cameron çömelmiş halde iplerden destek alarak ayağa kalkmaya çalışıyor.

Adam Page: O yüzden senin adın... "Can Yeleği" olsun! Sonuçta benim buraya geleceğimi gizli tuttun ve görünüşümü birilerinin engellemesinden kurtardın.

ADAM PAGE, SANDALYEYİ CAMERON GRIMES'IN SIRTINA İNDİRİYOR! JEFF HİÇBİR TEPKİ VERMİYOR VE BİR KOLU İPLERDE DURURKEN İZLİYOR!

Adam Page: Gerçekten teşekkür ederim. Benim için... Benmişim gibi yaptın. Ve çok daha şaşalı bir debut yapmış oldum. Aslında amacım bu değildi. Seni biraz kendine getirmek istedim Jeff. Ait olduğun yere, bu ringe dönüp biraz stres atmanı. Ama Cameron senin için dişli bir rakip olamadı. Yine de elinden geleni yaptın. Sen büyük bir adamsın Cameron. Ama sana ihtiyacımız var. Yerde kal ve biraz kaderine razı gel. Şimdi senin üzerinde biraz çalışacağım.

BİR SANDALYE DARBESİ DAHA! ARDINDAN BİR TANE DAHA! PAGE DURMUYOR! SANDALYE DARBELERİNİ SERİ ŞEKİLDE VURURKEN EN SON DARBESİYLE SANDALYE ARTIK SANDALYE OLMAKTAN ÇIKIYOR!

Adam Page: Uh! Böylesi çok iyi geliyor. Biliyor musun Jeff, senin iyi hissetmeni sağlayacak şey tam olarak bu. Ama sen yanlış şeylere yöneliyorsun. Oh hayır! Ben bir Straight Edge değilim. Ben bir yıkım makinesiyim Jeff. Ve senden de öyle biri yaratacağım.

Ringin dışına çıkıyor ve oradan bir sandalye daha alıyor.

Adam Page: Bunu üstünde oturmak yerine farklı şekillerde kullandığında gerçekten iyi oluyorsun. Biraz dene derim. Mekan güzel. Atmosfer de öyle. Bizim için burada olan bir denek fare bile var! Daha ne istiyorsun? Cameron, senin üzerinde biraz da Jeff çalışacak!

jeff2.jpg

Sandalyeyi Jeff'e uzatıyor. Jeff onu nötr bir surat ifadesiyle süzerken seyircilerin buna net olarak karşı geldiğini görüyoruz. Çocuklar ve kadın seyirciler inanılmaz şekilde Page'i yuhalıyorlar.

Jeff bir süre sandalyeye baktıktan sonra Page'in elini havada bırakıyor ve kendini ringden dışarı atıyor. Ağır adımlarla arka alana yürüyor.

Adam Page: Sen bilirsin! Bu zevkten mahrum kaldığına çok pişman olacaksın. Ve emin ol, bu yaptığım şey birkaç altı bezli çocuğun çığırması ile istediğin bir kafes üstü Swanton'dan çok daha iyi. Bir gün beni anlayacaksın.

Jeff halen aldırmıyor. Page sırıtırken elindeki sandalyeyi yerde yatan Cameron'ın üstüne bırakıyor ve reklamlara gidiyoruz.

kg21ZlzF_o.png

Reklamlar bittikten sonra kameralarımız ringe açılıyor. Şovun finalindeyiz! Gecenin en büyük maçındayız! Main Event zamanı! Ringimiz bomboş, seyirciler yüksek beklentilerle şovun finalini bekliyorlar. Kameralarımız şimdi de boş spiker koltuğunu çekiyorlar. Burası Nigel'ın yeri... Karşımıza birkaç farklı seyirci girdikten sonra kameralar stage'e dönüyor. Nigel McGuinness ve siyah bir ??? görüntüsü mevcut. Nigel'ın rakibi hala soru işareti. Herkes bu rakibi merakla bekliyor. Fazla geçmeden bu maçın anonsu gerçekleştiriliyor anonsörler tarafından. Ardından ilk güreşçimiz geliyor! Kariyeri söz konusu olan adam buraya geliyor! O, buraya geliyor!

3.jpg

Nigel McGuinness geliyor! Stage'de etrafı süzüyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringe giriyor. Bir süre ringin etrafında dönerek atmosferi izliyor. Ringde gözlerini kapatıyor ve atmosferin attığı cheerları dinliyor. Sonrasında iplere dayanıp kendinden emin bir şekilde stage'de dönerek rakibini beklemeye başlıyor.

Adam-Cole-AEW-Entrance-1200x900.jpg

Rakibi Adam Cole! Stage'de beliriyor. Tauntunu atıp hızla ringe yürüyor. Ringe girmeden ringde durup onu süzen Nigel'ı işaret edip "Seni bitireceğim dostum. Son anlarının tadını çıkart." diyor. Nigel'da gel gel yapıyor. Ardından çelik merdivenleri yumruklayıp hızla çıkıp ringe giriyor. Ardından bir kez daha taunt atıyor.

İki güreşçimiz de burada olduğuna göre bu maç artık başlayabilir! Şovun ana olayı başlamak üzere! Hakem sırasıyla güreşçilerin yanına kontrol için giderken, maçın anonsu gerçekleştiriliyor. Hakem kontrollerini tamamladıktan sonra ringin ortasına çekiliyor ve iki güreşçiye de son bir bakış atıyor. Ardından elini kaldırıyor ve maçı başlatan işareti veriyor. Hemen zil sesini işitiyoruz, maç başlıyor!

Nigel McGuinness Bu Maçı Kazanamazsa Sonsuza Dek Spiker Olarak Kalır
Adam Cole vs. Nigel McGuinness

Maçın başlamasıyla birlikte, güreşçilerimiz temkinli bir şekilde birbirlerine yaklaşıyorlar. Nigel, Test of Strenght için elini havadan uzatıyor fakat Adam hızla Head Lock'a bağlıyor rakibini. Nigel kafasını rakibinin kolunun arasından hızla çıkartıp, rakibini sırtından ittirerek iplere gönderiyor. Adam Cole iplerden sekiyor ve Nigel'a Lariat yapıyor! Hayır, olmadı! Adam eğilerek bundan kurtuluyor ve karşısında kalan iplere doğru koşmaya devam ediyor. Adam iplerden sekiyor ve Nigel'dan bir Big Boot geliyor. Bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor Adam, iplerden geri döndüğünde ise rakibinden bir Flapjack geliyor. Adam bir eliyle karnını diğer eliyle ipleri tutarak ayağa kalkıyor. Nigel ayağa kalkan rakibini tüm kuvvetiyle köşeye gönderiyor. Gönderemiyor, Adam Cole onu gönderiyor! HAMMER THROW! Nigel sırtını sert bir biçimde köşeye çarptıktan sonra yere yığılıyor, acı içinde sırtını tutuyor. Adam'ın ise bu esnada dinlenme fırsatı bulduğunu görüyoruz.

Adam rakibinin bulunduğu tarafa gittikten sonra saçından tutarak kaldırıyor onu. Nigel'ı iplere doğru gönderiyor, Nigel iplerden sekiyor ve Adam'dan Dropkick. Nigel göğsünü tutarak ayağa kalkıyor ve bir Dropkick daha geliyor. Nigel bu sefer daha ağır bir şekilde ayağa kalkıyor ve Adam'dan rakibinin karnına bir tekme, Nigel eğiliyor. Adam'dan eğilen rakibine bir DDT geliyor! Hemen devamında bir tuş denemesi görüyoruz, 1... 2... Kickout geliyor 3 olmadan. Adam ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor ve onu iplere gönderiyor, Nigel iplere kollarını sararak duruyor. Adam direkt rakibinin üstüne koşuyor. Nigel, Back Body Drop yaparak rakibini ringin dışarısına atıyor! Hayır! Adam ipleri tutarak apron'da kalmayı başarıyor. Nigel arkasına döndüğünde bir Apron Enzuigiri geliyor! Nigel bu hareketin etkisiyle geriye savruluyor, bu esnada Adam'ın taunt yaptığını görüyoruz. O da ne? Nigel hiç beklenmedik şekilde harekete geçiyor ve rakibine Running Europen Uppercut yapıyor! Adam çok sert bir biçimde yere düşüyor! Nigel hızla oraya gittikten sonra yerdeki rakibini ayağa kaldırıyor ve onu bariyerlere doğru gönderiyor!

72b55bc4e9cc2edd-600x338.jpg

Nigel hızını alamıyor ve yerdeki rakibini kaldırdıktan sonra onu anonsörlerin bulunduğu taraftaki bariyerlere doğru gönderiyor bu sefer de. Adam bariyerlere şiddetlice çarpmakla kalmıyor, bariyerin arka tarafına -anonsörlerin üstüne- düşüyor. Nigel ciddiyetini koruyor maçın başından beri. Hakemin diskalifiye için sayışını sıfırlamak için ringe giriyor ve hemen çıkıyor. Adam'ı saçından tutarak bariyerlerin arka tarafından, kendisinin bulunduğu ön tarafına çekiyor. Şimdi de Adam'ı çelik basamaklara doğru gönderiyor, o da ne? Adam çelik basamağa toslamıyor, çelik basamağın üstüne çıkıyor! Arkasını dönüyor hızla, Nigel'ın oraya hareketlendiğini görüyor ve Crossbody yapıyor! Toparlanmaya çalışıyor sırtını tutarak. Nihayet ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor ve onu ringe sokuyor. Devamında da kendisi giriyor ringe. Adam'ın ringin köşesine geçtiğini ve taunt'unu yapmaya başladığını görüyoruz, ADAM COLE BAY BAY! Nigel iki dizininin üstüne geçiyor ayağa kalkma sürecinde. Adam ise koşmaya başlıyor ve planladığını gerçekleştiriyor. LAST SHOT! OLDU! 1... 2...

maxresdefault_7.jpg

BİTMEDİ! BİTMEDİ! ADAM COLE ÇILGINA DÖNMÜŞ DURUMDA! ŞİMDİ İSE KÖŞEYE GİDİYOR VE RİNGE DÖNÜK BİR ŞEKİLDEYKEN SECOND-ROPE'A ÇIKIYOR. NIGEL'IN EĞİLİR POZİSYONDA AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR VE NİHAYET NIGEL O POZİSYONA GEÇİYOR. ADAM COLE TAUNT'UNU YAPTIKTAN SONRA ATLAMAYA HAZIRLANIYOR! NIGEL HIZLA KOŞUYOR BEKLENEDİK ŞEKİLDE! ADAM'IN KARNINA HEADBUTT! ADAM KIPKIRMIZI OLUYOR VE ACI İÇİNDE KARNINI TUTARAK TOP-ROPE'TA OTURUYOR. NIGEL RAKİBİNİN AYAKLARINI İPLERİN ÜSTÜNDEN DİĞER TARAFA ATTIKTAN SONRA KOLUNU RAKİBİNİN BOYNUNA SARIYOR. BU ŞEKİLDE RAKİBİNİ İLERİ ÇEKİYOR, ADAM'IN AYAKLARI İPLERDE, ASILI DURUYOR ADETA. NIGEL HAREKETİNİ YAPIYOR! TOWER OF LONDON! TOWER OF LONDON! HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

577f1a9cf759c17a-600x338.jpg
hqdefault_1.jpg

3 OLMADI! 3 OLMADI! ÇILGINA DÖNMÜŞ DURUMDA! Nigel ayağa kalkıyor ağır ağır. Yerdeki rakibini ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor! Hayır! Adam bunu counter'ladı ve o rakibini köşeye gönderiyor. Vay canına! Nigel iki eliyle ipi tutarak baş aşağı duruyor kafasını top-rope'a koyarak. Bu inanılmaz! Adam oraya doğru koşuyor, Nigel'dan Headstand Kick! Adam yere düştükten sonra ters takla atarak ayağa kalkıyor. Nigel ayağa kalkan rakibinin karnına tekme attıktan sonra Divorce Court yapıyor! Ne? Nigel hareketini yapmadan önce Adam'dan Northern Light Suplex geliyor! Adam zar zor kaldırıyor rakibini! Hakem sayıyor, 1... 2... Kickout! İkili hızla ayağa kalkıyor, Nigel'dan direkt Clothesline! Olmadı, Adam bundan eğilerek kurtulduktan sonra arkasına geçtiği rakibine Backstabber yapıyor! Adam direkt ringin köşesine geçiyor rakibinin ayağa kalkmasını beklerken. NIGEL AYAĞA KALKIYOR VE SUPERKICK! SUPERKICK! NIGEL BU HAREKETİN ETKİSİYLE İPLERE KADAR SAVRULUYOR! NELER OLUYOR! İPLERİN ARASINDAN GERİ DÖNÜYOR VE JAWBREAKER LARIAT! JAWBREAKER LARIAT! İKİSİ DE YERDE! İKİ GÜREŞÇİMİZ DE YERDE!

Tazz: YETER! S*KTİR GİT! S*KTİR GİT!

OC.jpg

GOLDBERG GİRİŞTE! MAYHEM seyircisinden çok yoğun bir yuhalama var fakat Goldberg onların bu tepkisine aldırış etmeden sadece sırıtıyor. Goldberg'ün bu tepkisi seyircilerin yuhalamaları artıyor. Goldberg orta parmağını seyircilere doğru gösteriyor ve "Mayhem'in kocası burada" diye bağırıyor. Ardından bir anda ringe kenetleniyor. Nigel iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Goldberg adımlarını hızlandırıyor ve koşar adımlarla ringe doğru ilerliyor!

Fakat Nigel onu fark ediyor ve birkaç adım geriledikten sonra "bu sefer değil" diye bağırıyor. GİRİŞTE BİR HAREKETLİLİK VAR!

CEN.jpg

MAYHEM GÜREŞÇİLERİ GİRİŞTE! Bunlar Jeff Hardy, Yota, MJF ve... John Cena! Cena bile burada! Goldberg arkasını dönüyor ve şaşırmış bir ifadeyle girişteki dörtlüye doğru bakıyor. Ardından tekrardan arkasını dönüyor ve Nigel'a bakıyor! GOLDBERG BİR ANDA RİNGE GİRİYOR!

image.png

FAKAT GOLDBERG, NIGEL'A DOKUNAMADAN YOTA ÇEKİYOR ONU RİNGDEN! AZ ÖNCE GİRİŞTE GÖZÜKEN DÖRTLÜ RİNGİN DIŞINDA GOLDBERG'Ü TEKMELEMEYE BAŞLIYORLAR! O sırada Nigel arkasını dönüyor ve Adam Cole'dan SUPERKICK!

tetdfds.png

Goldberg karşılık vermeye çalışıyor fakat tekmelerden kurtulamıyor. Kameralar tekrardan ringe dönüyor ve Cole'un sıyrılan Nigel'a superkick ile vuramadığını görüyoruz. Cole döndüğü gibi Nigel clothesline ile yıkıyor onu. Ardından ayağa kalkıyor ve ringin içinden gülerek yerde yatan Goldberg'e bakıyor. O sırada Cena yerde yatan Goldberg'ü kaldırmaya çalışıyor fakat Goldberg bir anda yumruk geçiriyor! Cena yüzünü tutarken Yota ve MJF ikilisi hemen tekmelemeye başlıyorlar ardından Goldberg'ü kollarından tutup kaldırmaya çalışıyorlar. O sırada Cena geriliyor birkaç adım ve boynundan çıkardığı çelik zinciri eline doluyor. Cena yumruk yaptığı eline bakıyor ve Yota ve MJF'in tutmaya çalıştığı Goldberg'e bakıyor bir süre. ARDINDAN YUMRUĞUNU GOLDBERG'ÜN SURATINA SAVURUYOR!

FAKAT HAYIR! CENA YUMRUK GEÇİREMİYOR! GOLDBERG SIYRILIYOR VE MJF'E BİR DİRSEK GEÇİRİP KURTULUYOR! Cena'yı bariyerle fırlatıyor! Ardından Yota Tsuji üstüne doğru koşuyor FAKAT GOLDBERG SIYRILIYOR VE YOTA KAFA ÜSTÜ BARİYERLERE ÇAKILIYOR! MJF VE HARDY O SIRADA ONU SAVUNMASIZ YAKALAMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT DOUBLE SPEAR!

image.png

Kevin Kelly: TARİHİN GÖRÜP GÖREBİLECEĞİ EN BÜYÜK OROSPU EVLADI! MAYHEM GÜREŞÇİLERİ DERHAL KENDİLERİNE GELMELİLER!

Tazz: BU ADAM TANRI MI A*INA KOYAYIM?

OC2.jpg

GOLDBERG GİRİŞİN ÖNÜNDE GÖZÜKÜYOR YİNE! Nigel şok olmuş bir ifade ile ona bakıyor. Goldberg sırıtıyor ve kafasını sallamaya başlıyor! ARDINDAN RİNGE GİRİYOR! NIGEL SAVUNMASIZ!

image.png
slat.jpg

FAKAT BACAĞINA BİR DARBE ALIYOR! BU JUSTIN GABRIEL! ARKASINDA İSE HEATH SLATER VAR! BUNLAR NEREDE ÇIKTI? GOLDBERG YERE DÜŞÜYOR VE ELLERİ ÜSTÜNE DÜŞÜYOR... GABRIEL VE SLATER, GOLDBERG'İ NEREDEYSE YERE DÜŞÜRÜYORLAR!

CHAMP.jpg

STOMP! STOMP! BU WILL OSPREAY! ŞAMPİYON RİNGDE! ÇOK SERT BİR STOMP! GOLDBERG PERT OLUYOR! OSPREAY AYAĞA KALKIYOR VE "BURASI MAYHEM" DİYE HAYKIRIYOR!ŞAMPİYON BRAND'İNİ SAVUNMAK İÇİN BURADA! NIGEL ŞAŞKINLIKLA ONA BAKIYOR!

Justin Gabriel ve Heath Slater ikilisi hemen yerde yatan Goldberg'ü tekmelemeye başlıyorlar! O sırada Yota ve Cena'nın da ringe doğru geldiğini görüyoruz. Cena, Goldberg'ü kafasından tutuyor ve ringin kenarına fırlatıyor! Ardından durmuyor ve art arda çok sert yumruklar geçirmeye başlıyor! Cena az önce olanların acısını çıkarıyor resmen! MJF ve Hardy ikilisi de dahil oluyor. Mayhem güreşçileri Goldberg'e meydan dayağı atıyor resmen! O SIRADA OSPREAY CEBİNDEN BİR ŞEY ÇIKARIYOR!

image.png

BU BİR KELEPÇE! MAYHEM GÜREŞÇİLERİ BİR ANDA GOLDBERG'ÜN ÜSTÜNE ÇULLANIYORLAR! GOLDBERG KURTULMAK İÇİN KÜKRÜYOR RESMEN. GOLDBERG'Ü RİNGİN KENARINA SABİTLİYORLAR! Ospreay kelepçeyi ringin dışına çıkmış Gabriel'a fırlatıyor. Gabriel kenarda 3 kişinin tuttuğu Goldberg'ün ellerini tutuyor ve ringin kenarına kelepçeliyor! Goldberg kudurmuş bir şekilde bağırıyor ve kelepçeyi yerinden koparmaya çalışıyor. O sırada kenarda iplere tutunarak kalkmaya çalışan Adam Cole neye uğradığını şaşırmış bir şekilde karşısındaki MAYHEM güreşçilerine bakıyor...

erdfssdf.png

Cole hareketsiz bir şekilde duruyor ve ne yapacağını bilemez, "ben nereye düştüm" gibi bir ifadeyle kelepçeli Goldberg ve MAYHEM ekibine bakıyor. FAKAT NIGEL'DAN JAWBREAKER LARIAT! Nigel gururla MAYHEM ekibine bakıyor ardından emin olduktan sonra tuşa gidiyor! Hakem yaşanan tüm bu karmaşanın içinde maçı bitirmek için saymaya başlıyor: 1.......................................2..........................................

3!

Kazanan Ve Spiker & Güreşçi Kariyerine Devam Edecek Olan: Nigel McGuinness

image.png

Nigel ayağa kalkıyor ve elini bile havaya kaldırmadan Goldberg'e doğru dönüyor ardından ona acır bir ifade ile bakıyor. Goldberg hala kurtulmak için kelepçeyi zorlayıp bağırırken O SIRADA SEYİRCİLERİN ARASINDA HAREKETLENMELER VAR!

rerdsfd.png
27.jpg
eret.png

BUNLAR PAYBACK TAYFA! Humberto Garza, Jack Swagger, R Truth, Ezekiel Jackson ve PAYBACK'in yeni transferi Matt Riddle! Seyircilerin arasına karışmış bir vaziyetteler. Hızlıca ringe doğru koşuyorlar, seyirciler bu esnada avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ring ve çevresindekiler, bilhassa başta Nigel olmak üzere etrafına şaşkın bakışlarla bakıyorlar. Payback tarafında yer alan ve ringi kuşatmaya gelen ekip, aprona aynı anda çıkıyor.

AMA ARENADA ANİDEN BİR SES YANKILANIYOR!

skick.jpg

SUPERKICK! ADAM COLE NIGEL’A SUPERKICK’İ ÇAKIYOR! SESİ TÜM ARENAYI İNLETİYOR! COLE ADETA YERİNİ TAYİN EDERKEN YÜZÜNDE HAFİF BİR TEBESSÜM VAR!

brawl.jpg

BU ESNADA DA RİNGİN ÇEVRESİNİ SARAN EKİP BİRDEN RİNGİN İÇİNE DALIYOR. RİNG ANA BABA GÜNÜ! RİNG SAVAŞ ALANI!

Mayhem vs. Payback anlarına tanıklık ediyoruz, kimin kime saldırdığı ve ne yaptığı an itibariyle çok gözlemlenebilir değil. Ringdeki isimler büyük bir hırsla karşılıklı çarpışıyor! Justin Gabriel ve Heath Slater ikilisinin ring dışına atıldığını görüyoruz, Yota’da onları takip eden isim oluyor. Goldberg kenarda kendini paralayıp kurtulmak adına naralar atarken, Humberto ringde bir an olsun boş zaman bulup Slater ve Gabriel’e bakıp “Bu iş bitti” dercesine hareketler yapıyor. Riddle ve Swagger’da ringin dışına düşüyor bu sırada, ring dışında ayağa kalkmış Mayhem ekibi onları çembere alıyor. FAKAT GÖZLER DAKİKALAR SONRA BU KAVGANIN DIŞINDA BİR ŞEYE DÖNÜYOR! GİRİŞTE BİR İSİM GÖZÜKÜYOR!

cama.jpg

BU CAMACHO! O NE ALAKA? CAMACHO KARŞISINA ÇIKAN JACK SWAGGER'I BIG BOOT İLE YIKIYOR! ARENA ANLAMSIZ BAKIŞLARLA ONU İZLİYOR ŞUAN! O SIRADA CAMACHO'NUN ARKASINDAN BİR İSİM DAHA GÖZÜKÜYOR GİRİŞTEN GELEN!

uu.jpg

BU... BU CHAVO GUERRERO! WORSTEVER BURADA! TARİHİN EN KÖTÜSÜ, PGW ŞAMPİYONU MAYHEM ARENASINDA!

Kevin Kelly: Bu adam ne yapıyor?

imdf.png
edffg.png

Camacho karşısına gelen Riddle'ı de yıkıyor arkasından Chavo dahil oluyor! İkili Swagger ve Riddle ikilisine tekmeler savurmaya başlıyorlar. Mayhem ekibi bir an olsun çekiliyor, Chavo Guerrero ise Jack Swagger’a “Sarı kafalı idüğü belirsiz döl” diye bağırarak bariyerlere fırlatıyor. Ringdeki isimler olanlara anlam vermeye çalışırken dışarıdaki tüm isimler ringe tekrar girip kavgaya devam ediyorlar, Chavo ringde Zeke’yi gözüne kestirip ona saldırıyor, Camacho ise Riddle ile boğuşma halinde. Riddle, Camacho’yu sert bir şekilde ring dışına yeniden postalıyor. Riddle yerde yatan Camacho'ya "oğlum t*şşak mı geçiyorsun?" diye bağırıyor. Cole ise Zeke’yi köşeye sıkıştırmış Chavo’ya arkadan sertçe bir darbe vuruyor. Chavo sırtını tutarken arkasını dönüyor Cole'a fakat o sırada Camacho ringe dalıyor ve clothesline ile Cole'u yıkıyor! O sırada R Truth dahil oluyor ve Camacho'ya çok ani bir Corkscrew Scissors Kick! Fakat daha arkasını dönemeden LOW BLOW! CHAVO GUERRERO LOW BLOW İLE TRUTH'U YIKIYOR! GOLDBERG KENARDAN CHAVO'YA HAYATI BOYUNCA ETMEDİĞİ KADAR KÜFÜRLER EDİYOR!

Kevin Kelly: CHAVO, NEDEN? NEDEN BUNU YAPTI? CAMACHO İLE GOLDBERG'E GELECEK YARDIMI ÖNLEDİ!

Tazz: Anlamıyor musun Kevin bu adam bir o*ospu çocuğu! Hain p*ç! Hain p*ç güreştiği brand'i sattı! Düşmanın bile şereflisini tercih ederim!

ospi.jpg

Truth acı içinde ona bakarken Chavo sırıtıyor sadece. O sırada Chavo arkasını dönüyor ve arkasında Big Zeke beliriyor... Zeke çok sert bir clothesline ile Chavo'yu yıkıyor! Chavo ringin dışına kaçıyor hemen FAKAT OSPREAY! Will Ospreay’den Zeke'ye Hidden Blade! Zeke iki seksen yerde yatıyor, Ospreay ringde olan Payback tayfayı yanındaki birkaç kişinin de el atmasıyla ringin dışına gönderiyor. Ringde sadece Mayhem ekibi var! Ama o hariç!

Humberto Garza! Yaşanan tüm karmaşada ise birden Ospreay’i arkasından Clothesline ile yıkıyor. Sonra sendeleyip ring dışına doğru hızlıca hareketleniyor. Goldberg olanları sinirle kenarda takip ederken, Humberto ise birlikte adım attıkları Swagger, Zeke, Truth ve Riddle’ı ayağa zor bela kaldırıp arka alana doğru bünyeleri izin verdiği kadarıyla dikkatli ve seri bir şekilde ilerlemeye başlıyorlar. Önce ringe girip girmeme konusunda arada kalmış beşli ringe bakıyor fakat tüm Mayhem ekibinin toparlandığını ve hazır bir şekilde ringde onları beklediklerini görüyorlar. Payback ekibi ringe girmekten vazgeçip arkalarını dönüyorlar.

chavo.jpg
rer.png

O esnada Humberto kenara bakıyor ve yere yatıp, bariyerlere sırtını vermiş bir şekilde sırıtıp başını tutan Chavo ile göz göze geliyorlar. Humberto hayal kırıklığına uğramış bir ifade ile Chavo'ya bakıyor. Onun dibine giriyor fakat bir şey yapmadan yere tükürüp tüm Payback tayfa ile seyircilerin arasına karışıyor.

Mayhem ekibi başta Payback ekibinin peşinden gitmeye niyetlenseler de vazgeçip Goldberg’e doğru yöneliyorlar. Golberg’in çırpınışları etrafına toplanan Mayhem kadrosundan özellikle Slater ve Gabriel zor bela taunt atarken, MJF ve Ospreay ise etrafı kontrol ediyorlar. Chavo Guerrero yeni yeni ayağa kalkabilmiş bir şekilde dışarda önce giden Payback ekibine bakıyor. Akabinde ciddi bir tavır takınan Ospreay ile göz göze geliyor. Ospreay ve Nigel birbirlerine bakıyorlar.

Tüm MAYHEM ekibi kenarda zincirlenmiş Goldberg'ün başında seyircileri süzerken Chavo güleç bir suratla Mayhem ekibini alkışlıyor. Bu sırada MAYHEM güreşçilerinden biri kameramanlardan birini ringe çağırıyor ve bir fotoğraf çekmesini istiyor. Herkes kelepçelenmiş Goldberg'in yanına geliyor ve onu tutuyor.

gberg.jpg

Kevin Kelly: MAYHEM #8 hatırası.

Tazz: Amına koyayım... Bu tarihe kazınan efsane bir fotoğraf oldu. Sizi fena halde kıskanıyorum Kevin. Mayhem'in araları bozuk ama kanları değil.

chaaa.jpg

Chavo bu anı izleyip alkışlarken, son derece keyifli gözüküyor. Güreşçiler halen kelepçeli Goldberg'i alay konusu ederken bizler de ring içi şovun sonuna geliyor, büyük ekrana giriyoruz.

Ringdeki kaosun ardından kameralar dışarıda açılıyor.

patron.jpg
patron1.jpg

El Patron'un endişeli bir şekilde arenadan çıktığını görüyoruz. Tam arka çıkış kapısının önünde ise onu bekleyen limuzini var. Alberto limuzini görünce rahatlamak yerine iyice geriliyor ve arka koltuğa geçmeden önce sürücü koltuğunun oraya ilerliyor. Şimdi cama tıklatmaya başlıyor! En sonunda şoför koltuğundaki kişi camı indiriyor. Bu kişi Ricardo değil!

Alberto El Patron: Ricardo nerede?

Şoför: Limuzine binin Bay Rodriguez.

Alberto El Patron: Cállate y escúchame! Sana Ricardo nerede dedim!

Şoför koltuğundaki yaşlı adam Alberto'nun sorusuna halen cevap vermiyor ve camı kapatıyor. Alberto bunun üstüne arka koltuğa gidiyormuş gibi yapıyor ama bir anda ön cama yumruk atıyor!

patron4.png

Alberto El Patron: P*Ç KURUSU! BANA CEVAP VERECEKSİN.

Şoför bu hareketten sonra halen camını indirmemekte ısrarcı! Alberto bir darbe daha vuracakken limuzinin yanına araba yaklaşıyor!

mm1.png

İçerisinde maskeli bir adam var! Alberto şimdi ona doğru ilerleyecekken adamın elinde öylece duran silahı görüyor. Bir süre tereddüt etse de ona doğru ilerliyor. Bu sırada adam konuşuyor.

Maskeli Adam: Sakin ol patron... Ricardo'n turp gibi. Limuzinini aldığımız yolda bıraktık onu. Otostopla yanına gelmek için çabaladığına eminim. Bana soracak olursan endişelenmen gereken kişi o değil.

Son cümle Alberto'nun olduğu yerde durmasına vesile oluyor. Maskeli adam şimdi geriye doğru yaslanıyor ve yanındaki koltuktaki kişi görünüyor!

mm.jpg
bliss.jpg

BU ALEXA BLISS! AĞZI BANTLI, GÖZLERİ AĞLAMAKTAN KIPKIRMIZI OLMUŞ BİR ŞEKİLDE ÖYLECE DURUYOR. ALBERTO ŞOK İÇERİSİNDE KALIYOR. Maskeli adam ise donuk bakışlarla Alberto'ya bakmaya devam ediyor.

Maskeli Adam: Şoförün dediğini yap. Limuzine bin patron.

patron3.jpg

Alberto'nun öfkesi, yerini endişeye bırakıyor. Bir süre limuzine binmesi için ona gözleriyle yalvaran Alexa Bliss'e bakıyor. En sonunda elleri titreye titreye yumrukladığı limuzinine biniyor. Yaşlı şoför limuzini çalıştırıp yola çıkarken maskeli adamın da arabasıyla birlikte onların arkasından ilerlediğini görüyoruz. Bu şok kayıt eşliğinde Mayhem #8'in sonuna geliyoruz.

PGW MAYHEM #8
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: