- Konular
- 213
- Beğeni sayısı
- 1,004
- PG Nakit
- 330
Tarih: 15 Şubat 2012
Şirket: Ring Of Honor
Olay: ROH Tag Team Şampiyonları Briscoe Kardeşler 2 Gün Sonra ROH Rise & Prove Şovunun Main Event'inde Team Ambition'a(Davey Richards & Kyle O'Reilly) karşı maça çıkacaklar.
Jay ve Mark Briscoe çiftliklerindeki bir ahırda kamyonetlerinin yanında duruyorlar. Mark çakısını keskinleştirirken Jay de tütün çiğnerken bira içiyor
Jay Briscoe: Bu Cuma gecesi Cincinatti, Ohio'da müthiş bir maçımız var. Kyle O'Reilly ve Davey Richards'a karşı kemerlerimizi ortaya koyuyoruz. Jiu-jitsu Takımı. MMA Takımı. Düşündüğün zaman çılgınca geliyor adamım. MMA dünyayı ele geçirdi. MMA şu anda devam eden en büyük şey.
Mark Briscoe: Boks'umuza ara veriyoruz adamım.
Jay Briscoe: Tabii lan! MMA her şeyi ele geçirdi. Ve MMA yapan insanlara büyük saygı duyuyorum. Ama beni kızdıran şey... 'Johnny Badass'ın üzerinde küçük Tapout tişörtüyle barda yürümesi, İki hafta boyunca spor salonuna gitti, böylece küçük kasları biraz ortaya çıktı. Ve kendini Tanrı'nın kadınlara bir hediyesi sanıyor! Bok gibi kokmuyormuş gibi etrafta dolaşıyor! Size garanti ederim ki, siz Tapout çocuklarından biri o boku Sandy Fork'a getirirse, buradan canlı çıkarsanız şanslısınız! Davey ve Kyle, sizin o tip insanlar olduğunuzu söylemiyorum. Ama Davey Richards elinde küçük kemeri ve dişliği ile dolaşıyor... Bu profesyonel güreş, evlat!
Mark Briscoe: Hey kardeşim, Terry Funk dişlik takmıyor
Jay Briscoe: Yok artık! Terry Funk lanet bir dişlik takmaz! Bruiser Brody dişlik takmaz! Küçük Jiu-jitsunu yapıp odaklanıyorsun falan. Odaklanmaktan bahsediyorum, boks torbasını tekmeliyorum odaklandım, maçım için. İşte biz burada farklıyız çocuklar. Farklı tipte insanlarız. Odaklanmak için zamanımız yok! [Alaycı bir tavırla] Odaklanmak. Lanet olsun, bir çiftlikte yaşıyoruz! Bu işi halletmeliyiz. Etrafta dolaşıp odaklanmaya vaktimiz yok. Öyle gibi m-- Aklımdan sağlıklı düşünceler geçiyor gibi mi görünüyor? Mantıklı düşünen biri gibi mi görünüyorum? [Mark'ı işaret ederek] Bu adam? Mantıklı düşünen biri olmadığına eminim. Kahretsin, Dr. Phil'in yanına gittik, altına sı-- [Bir silah sesi. Mark, bir saman yığınının üzerinde duran Jim Beam şişesine doğru pompalı ateşlemiştir] Ha'iktir evlat!
Mark Briscoe: Benim hatam, bitirdin sandım.
Jay Briscoe: Oh, Jim'imi öldürdün?
Mark Briscoe: Evet adamım! Sen konuşurken! Boşaltmama izin ver, benim hatam. [Mark pompalı tüfeğini boşaltır, çok sayıda mermi yere düşer.]
Jay Briscoe: Sanırım bir tane kaldı. [Mark tekrardan kontrol eder ve bir mermi daha düşürür sonra tüfeği kamyonetin arkasına koyar] Şimdi nerede kalmıştım... aaa s*ktir ne anlatıyordum... eee geçen sefer... evet evet! Geçen sefer Tapout çocuklarıyla barda kavga etmiştik... Kısaca bizi armbara almaya çalıştılar ve boku yediler. UFC hareke-- barda UFC hareketi denediler. Uzun lafın kısası, kafalarının arkasına bira kupası! Ve onların sevgilileri hile yaptığımızı söyledi. Anladın mı, tek bildiğim, onlar o*ospuları tarafından dışarıya götürüyorlardı, ve biz Yuengling içiyor ve o o*ospulara el sallıyorduk.
Mark Briscoe: Hey adamım, Davey ve Kyle hakkında konuştuğumuzu sanıyordum.
Jay Briscoe: ...Davey ve Kyle. Evet... Hee, evet! Davey ve Kyle. Şunu benim için tutsana. [Jay birasını Mark'a uzatırken çiğnediği tütünü tükürüyor.] Davey ve Kyle, evvvet efendim! Jiu-jitsu Takımı! MMA Takımı! Büyük maç bu cuma! [Jay bir ot yakar] Büyük maç, Cincinnati'de! Siz çocuklar koşu bandında birkaç tur daha atın, boks torbasına birkaç tekme daha atın falan ya da ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Ben burada oturup Brutal Bob'u tüttüreceğim, Mark da bira içecek. Ve bu Cuma gecesi, hepinizin kıçını tekmeleyeceğiz! Ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yo--