- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 1,486
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
UUUUUU CHAVO
Bu hala PGW Şampiyonu Chavo Guerrero! Şarkı duyulur duyulmaz arenada şarkının ritmine uydurulmaya çalışılan "Worst Champion Ever" tezahüratlarını işitiyoruz, Chavo bu tezahüratlara sırıtarak karşılık verirken tezahüratlar yer yer yuhalamalara dönüşüyor. Chavo bir an olsun yüzünden eksiltmediği o "yavşak" gülüşünü ringe girene kadar bozmuyor. Ringe girerken ayaklarını yere sürtüyor.
Chavo Guerrero: Bunun bana bu kadar iyi geleceğini hiç tahmin edemezdim, beklentimin çok üstünde ilerliyorsunuz ve belki de ilk defa sizi s*kime takıyorum PGW ahalisi! Ben hala bu işin zirvesinde olduğumu biliyorum, sizler ise tarifsiz bir geri zekalılık ürünü olduğunuzu her defasında kanıtlayıp beni dibe... Evet en dibe doğru sürüklemek isterken her defasında bir basamak daha yukarıya çıkarıyorsunuz. Bunu cidden çok güzel şekilde başarıyorsunuz, ama bütün bunları istemeden yapıyorsunuz. Biraz daha bağırın! Worst Champion Ever CHAVO GUERRERO!
Chavo kahkahasını patlatıyor ve tezahüratlar sürmeye devam ediyor.
Chavo Guerrero: Sizi dinliyorum, evet dediğim gibi asla daha önce yapmadığım kadar çok dinliyorum. Koro performansınız mükemmel ama repertuarınız çok kısıtlı daha farklı şeyler yok mu ahraz or*spu çocukları sizi!
Worst Champion Ever kendisini çeşitli ve sinkaflı küfürlere bırakıyor.
Chavo Guerrero: Evet tam da istediğim bu, sabaha kadar bunu dinleyip keyiften dört köşe olabilirim. Tıpkı geçen hafta sonu sizlerin hasetten ve bozgundan dört köşe olduğunuz gibi. Ben Chavo Guerrero ve ben hala bu şirketin her ne kadar reddedilse bile bir numaralı şampiyonu ve dağın doruklarında güneşe doğru bakan ismiyim. O güneş ise Meksika'nın ya da El Paso Teksas'ın üzerinde doğan ve asla batmayacak olan güneş, sırf benim için doğan ve hep semaların en tepesinde konumlanacak olan güneş. O güneşe korkusuz ve gözleri acımadan bakan bana özenip, kendileri adına doğduğunu sananlar ise bu işten çok zararlı çıktılar. Kim mi? Hala kendi kişiliğini oturtamamış ve benliğini kırk yaşına merdiven dayadığı halde aramaya çalışan ama asla bulamayacak olan Cody Rhodes! O i*ne herif sadece güneşe odaklanıp gözlerinin acımasına sebep olmadı, tüm vücudu kaşındı ve kaşınan vücudunda oluşan yaralardan ne Goldberg p*çi ne de Chavito sorumlu. Bütün olanları kendisi istedi ve evet bunu başardı.
Kameraya yaklaşıyor.
Chavo Guerrero: Seninle gurur duyuyorum o*ospunun dölü, acaba mezarda kıvranıp ruhu çekilen babacığın da duyuyor mu? Hiç sanmıyorum, baban dahi olsa benim seninle duyduğum gururu kimse sana besleyemez. Değerimi bil sıfatsız p*zevenk. Yok hayır Brandi'yi pazarladığın için değil, kim ne yapsın o sarkık ve sıcaktan vıcık vıcık erimiş bayat acı çikolatayı? Ben kendini pazarlamandan ötürü bunu sana diyorum, kendini paha biçilmez sandın fakat senin kasana giren miktar birkaç papelden öte olmadı. Sen ticareti mesele kendinken bile bilmiyorsun kafasız budala! Biliyor musun sana bir haberim var, seninle hesabım bitti, kapandı sarı pipi! Tüm vücudunu bu ringde peşkeş çekerken sonucunda hiç tahmin etmediğin bir şeyi aldın, BAŞINI!
Yuhalamalar ve "O*ospu çocuğu Chavo" tezahüratları artıyor.
Chavo Guerrero: İşte bu! Benim de istediğim kan bu! Bu arenada haykırılmasını istediğim sözcükler bunlar! Başarılısınız en az tarihin en kötü şampiyonu olup neredeyse bir aydır bu şirketin resmi olarak tepesindeki adam kadar. Başarısız ve kötü olarak lanse ettiğiniz adam s*kik ve g*t deliğinden hallice yarım asrını doldururken hala bu noktada ise ağızlardan tükürük saçacağınıza, kafanızı, şapkanızı ve kepinizi önünüze alarak bir düşünün derim. Sizler bunu bile yapmıyorsunuz, başınızı önünüze alın derken bile hala "zaten başımız önümüzde seni hıyar herif" diyorsunuz. Siz gerçekten akıllanmaz, iflah olmaz bir topluluksunuz. Ama böyle olmanız benim işime geliyor, işimi sürdürürken eğlencenin dibine vuruyorum ve bu motivasyonla şampiyonluğumu sürdürüyorum. Goldberg ya da Kuzenler olmasaydı buralarda olamayacağımı düşünen eblehlere de seslenmek gerekirse, ben bu şirkete adım attığımda arkamda ya da sağımda, solumda veyahut yanımda kim vardı? Geçmişim de bir ölünün ve onun hala buram buram bok kokan evinde yaşayan ailesi dışında? Kimse! Chavo Guerrero size kendisini nefret ettirirken bunu tek başına başardı, Goldberg'in basmadığı maç ya da şov var mı? O kel kafalı ren geyiği boynuzlu herif, karısının yanına bir an olsun gitmeyerek o boynuzları hak ettiğini gösteriyor işte bundan daha ötesi ne olabilir? Çocuğu da kurstayken karısını mahallenin barzoları kaldırırken de eminim ondan ilham alarak "SIRADAKİ" diye sesleniyordur. Bana bakın! Sizi hanım ablanın en büyük ürünlerinin rahimlerinden çıkan saksağan herifler. Benimle başa çıkmak öyle üç beş kelime ile hakaret ederek, en kötüsü imajı yaratarak olmaz, olamaz. Chavo'nun Temmuz ayının başından bu yana getirdiği reytingi hesap dahi edemezsiniz ya da Chavo'nun bu reytinglerden bağımsız aldığı keyfi. Ben güreşmiyorum, ben burada para kazanmıyorum ve ben burada belli bir grubun sakso malzemesi değilim. Ben burada eğleniyorum ve sizler buna güreş ya da iş diyorsunuz. Bu işi yaparken de beni kullanıp, PR malzemesi yaptıran bir şirket görüyorum. Bu şirketin köleleri olarak da sözde değer verdiği seyirciler olarak ise sizler adıma çıkartılan ürünleri kapış kapış alıyorsunuz. Evet geçen hafta ne kadar az sattığı ile alakalı Twitter'da gırla makara dönerken, şimdi her üç kişiden birinde bu ürünler var. Beni sevmeyip, benim adıma çıkarılan ürünleri alarak platformun yüz kasa hesabını yeşile boyamaya devam ediyorsunuz. Bunu bir farkındalık ya da duyar olsun diye değil, sadece gerçeği söylemek istediğimden söyledim yoksa isterseniz aynı üründen 800 tane alıp, bir Salı ya da Cuma akşamı anneme bu koltuklara oturarak küfredebilirsiniz. ÇOKTA Y*RRAMDA OR*SPU EVLATLARI! Bakın s*kimde demiyorum, ÇOKTA Y*RRAMDA! Ben eğlenmeye devam edene dek bu ringlerde sizlerin karşısında olacağım, sosyal hayatımda ters giden bazı şeyler de olsa bu ringe çıktığımda bütün olanları unutuyorum ve bu bana inanılmaz bir geri dönüt olarak dönüyor. O sosyal hayatımda zemini sağlam olmayan şeyler yüzünden adı haykırdığınız Goldberg, Cody, Ospreay ya da Nigel gibi isimler kadar karşınıza çıkamadım, o kadar çok desteklediğiniz adamla karşı karşıya geldiniz ki küfür etmeye yer arıyordunuz ancak artık buradayım Tanrı'nın dahi s*ktir ettiği topluluk! Hadi istediğiniz kadar tükürük saçın, suratıma suratıma saçın. Ben de o tükürüklerin hesabını sizi daha çok kızdırarak keseyim. Güzel bir anlaşma oldu, Meksika'nın ara sokaklarında intikam için toplanan beş para etmez kahpe evlatlarının taktiklerinden biri değil bu, gerçek aklın ve profesyonel bir iş ahlaksızlığına sahip birisinin dürtüsü. Bu dürtüyü sürdürdüğüm her an karşıdaki kim olursa olsun ya da benim için ne söylenirse söylensin omuzlarınız bu ringin tabanından bir an olsun ayrı kalmayacak! "SIRADAKİ KİM?"
Chavo mikrofonu seyircilere doğru sert bir şekilde fırlatıp, kemerini havaya kaldırıyor. Yoğun yuhalama, onun eşlikçisi küfürler ve elbette yine yanlarında eksik kalmayan "Worst Champion Ever" sesleri ile ekran kararıyor.