RPG Sinirli Jey Haykırıyor

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,221
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
eb8546ddfd928d09c8e92ab6fa88c377fc5e9107.gifv

Kameramıza oldukça sinirli bir Jey Uso yansıyor. Ani bir hışımla locker room'a girip orada oturan maçtaki takım arkadaşı local athlets'e saldırıyor. İçeriye giren yetkililer Jey'i zor bela sakinleştirip dışarıya alıyorlar. Jey binayı terk ediyor.

1693172516031.png

Kameralarımız şimdi Jey'in evinde. Jey yalnız değil ve yanında Jimmy Uso var. İkili konuşmaya başlıyor ve Jey bağıra bağıra konuşuyor

Jey Uso: ÇILDIRIYORUM JIMMY. KAFAYI YEMİŞ VAZİYETTEYİM. BEN BUGÜN ÇOK ŞEY KAYBETTİM. SİNİRDEN DELİRİYORUM.
Jimmy Uso: Sakin ol adamım. Hesabını dürücez onların. Artık o adam benimde babam değil.
Jey Uso: Bugün maçı,kemer maçı hakkımı ve ''baba''mı kaybettim. O gerizekalı p.ç kurularına hile ile kaybettim. İçlerinden biri düzgün konuşamıyor bile. Ayrıca o nigga şerefsiz maça müdahele etmeseydi ortalığın anasını ağlatacaktım.
Jimmy Uso: Merak etme adamım onların hakkını vericez sen hiç meraklanma.

1693173129560.png

Jey Uso şirket binasının önünde ve önünde kocaman bir kalabalık var. Jey kalabalığa hitap etmeye başlıyor.

Jey Uso: Sevgili PGW evreni dün yaşadıklarımı gördünüz. Elimden birçok şey gitti ama ben hala sizin karşınızdayım. Bana bu haksızlığı yapan Superstars GM beni iyi dinlesin. Bak adamım beni sindirmeye çalışıyosun ve herkes bunun farkında. Kemer hakkımı resmen çaldın ve bunu komik bir sebeple geçiştirdin. Üçüncü bir kişi olmadan da mücadele edebileceğimi söyledim ve sen bunu yanlış anladın. Dün maçta kaybetmeme rağmen maçın en iyi performansını ben verdim. Şovun yıldızı da bendim bunu herkes biliyor. ''Baba''mı bile madara ettim ve onu evladından dayak yiyen biri yaptım. O beni dün yaptığı hareketle yaktı ve yıktı. Ama artık hiçbir şey umrumda değil. Önce Justin ve Health salaklarını, sonra ''baba'mı ve en sonda Booker T niggasını halledicem. İşlerimi halettikten sonraki hedefim Val Venis olacak. Ondan IC kemerini söküp alıcam. Ve eğer bu yolda bana ekstra engel olacak biri varsa her kim olursa olsun işini bitirecem. Ve siz PGW evreni siz benim en büyük destekçimsiniz. Siz olmadan ben bir hiçim. Bana bu yolda vereceğiniz destekle ben her zaman herşeyin en iyisini yapıcam.

Jey alanı terk ediyor ancak fanlar onu bırakmıyor. Jey taraftarların arasına girip beraberce JEY ON FIRE şarkısını söylüyorlar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: