PPV AEW All In | Şova Puanınız?

Şova Puanınız?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

Oy: 1 25.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    4

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Genel olarak maçlar beni ring içi bakımından doyurmuş olsa da böyle büyük bir şovda atmosferin bir miktar becerilememesi can sıktı maalesef. 1 puan buradan, 1 puan Orange Cassidy rezilliğinden ve yarım puan da Acclaimed galibiyetinden kırıyorum. 7.5 üzerinden 8 çalışır.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Ben bir kaç maça dayanabildim, şova puan verebilecek kadar izlemedim ama atmosfer ve ambiyansa rezalet desem bile övgü kalır. Çok büyük fiyasko ya, öyle böyle değil.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ben bir kaç maça dayanabildim, şova puan verebilecek kadar izlemedim ama atmosfer ve ambiyansa rezalet desem bile övgü kalır. Çok büyük fiyasko ya, öyle böyle değil.
O stadyum yanmaya hazırdı ancak ana akım seyirciyi anlamayan Tony Khan, gerçek yıldızlara süre vermek yerine 5 kuruş etmeyecek adamlarla Wrestlemania ayarında şov yazmaya çalıştı kafasında. Evdeki hesap da çarşıya uymadı hali ile.

Ben 3 vererek yine bonkör davrandım.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
O stadyum yanmaya hazırdı ancak ana akım seyirciyi anlamayan Tony Khan, gerçek yıldızlara süre vermek yerine 5 kuruş etmeyecek adamlarla Wrestlemania ayarında şov yazmaya çalıştı kafasında. Evdeki hesap da çarşıya uymadı hali ile.

Ben 3 vererek yine bonkör davrandım.
Hoca bir İngiliz Müzikali edası vardı ya, böyle bir ortama bu kadar sessizlik anormal ya.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Hoca bir İngiliz Müzikali edası vardı ya, böyle bir ortama bu kadar sessizlik anormal ya.
Hem de ne anormal. 80 kişiden çıkacak ses değildi o ses.

İnsanların ilgisini çekecek isimler arasında maç çıkaramadıklarından bunlar yaşandı.

Punk döndüğünde “bu kavga bir şeye yarasın” diyip Elite vs CMFTR maçına açık olduğunu söylemişti. Bu maçı koysalardı arenayı susturamazdı kimse mesela. Ama onun yerine yaptıkları ortada.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: