PPV All In Spoiler | Stadium Stampede Match

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1

Blackpool Combat Club (Jon Moxley & Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta) & Santana & Ortiz
vs.
Best Friends (Chuck Taylor & Trent Baretta & Orange Cassidy) & Eddie Kingston & Pentagon JR.
Stadium Stampede Match

Maç her yerde ayrı ayrı farklı kavgalar, dövüşler, savaşlar, silahlar, kanlar ile akıp gidiyor. Manasız şiddet içeren güreş maçı sevenler için birebir maç oluyor. Maçımızın sonlarında elinde dikenli sandalye ile Kingston rampadan geliyor. Gözüne kestirdiği her rakibine bir tane çakıyor ardından ringe giriyor ilk önce Moxley'e Backfist To The Future! Ardından arkadan gelen Claudio'ya Backfist To The Future! Ardından köşede yerleşik duran dikenli masaya spear ile yapıştırıyor Moxley'i Kingston. Ardından bir anda ayakta sarsılan Claudio'ya ringe giren Orange Cassidy'den Orange Punch! Tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor! Orange Cassidy takımına galibiyeti getiriyor Stadium Stampede'de! Bu vahşet içeren maçın sonunda Best Friends ekibi omuz omuza rampanın başına çıkıyorlar ve galibiyeti kutluyorlar.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Asla Stadium Stampede maçı değildi ama Anything Goes olarak bakarsak inanılmaz keyifli bir maçtı. Ta ki maçın bitişine kadar… Ben Orange Cassidy kadar yıllar boyu kendini tekrar eden ve bu kadar baydıran bir güreşçi daha görmedim. 2015-19 arası Roman Reigns bile arada heelımsı tweenerımsı takılıp bir anlık da olsa soru işaretleri bırakabiliyordu kafada, bunda o da yok. Her maçında birebir aynı kurgu, aynı hareketler… Ama bu adama da kızmamak lazım, 5 yıldır aynı şeyi izlemekten bıkmamakla kalmayıp daha çok iyi tepki veren moron AEW seyircisine yazar Orange’ın overpushu. Yani bombayı atan değil bu bombayı attıranlar…….. diyoruz @Badger @Deathmatch Classic

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
536
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Asla Stadium Stampede maçı değildi ama Anything Goes olarak bakarsak inanılmaz keyifli bir maçtı. Ta ki maçın bitişine kadar… Ben Orange Cassidy kadar yıllar boyu kendini tekrar eden ve bu kadar baydıran bir güreşçi daha görmedim. 2015-19 arası Roman Reigns bile arada heelımsı tweenerımsı takılıp bir anlık da olsa soru işaretleri bırakabiliyordu kafada, bunda o da yok. Her maçında birebir aynı kurgu, aynı hareketler… Ama bu adama da kızmamak lazım, 5 yıldır aynı şeyi izlemekten bıkmamakla kalmayıp daha çok iyi tepki veren moron AEW seyircisine yazar Orange’ın overpushu. Yani bombayı atan değil bu bombayı attıranlar…….. diyoruz @Badger @Deathmatch Classic
Bu da AEW'nun hatası işte.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: