Yağmurlu yarış olması iyi oldu. Yoksa yine uykum gelecekti. Şartlar zorlasa da Red Bull için fark eden bir şey olmadı.
2016'dan bu yana (2020'de acayip kaotik yarışlar olduğu için Mercedes dominasyonu bu kadar etkilememişti) en one-sided sezonu izliyoruz. Herkes ne koşulda olursa olsun, Max nerede başlarsa başlasın en kötü 2. olacağını biliyor. Amerikan pazarı doyduktan sonra bu durum eleştiri görmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Genelde bu fikirlere katılmak istemezdim fakat ABD pazarının F1 ilgisinin kaybolma ihtimali var. FIA tarafı zıplama işini çok iyi yönetebilecekken çok kötü yönetmeyi başarıp (Toto'nun da çok büyük bir payı var) Red Bull'un önünü açmış oldu. Üzerine Ferrari de klasik bir şekilde her yönüyle üst üste iki yıl her yönü kuvvetli araba yapamama huyunu devam ettirince Red Bull rakipsiz kaldı.
Düşünüyorum ediyorum ama pek de çıkış yolu varmış gibi gözükmüyor. Belki 2017 gibi kapsamlı kural değişiklikleri olursa işler değişebilir. Halen net olarak iddia edebilirim ki 2017 yılında Alonso Ferrari'de olsa sezonun ilk yarısını patlatır (11 yarışta 8 birincilik, 3 ikincilik filan alırdı), sezonun ikinci yarısında yatarak şampiyon olurdu. Şimdi de öyle bir değişiklik lazım ki Adrian Newey'in kaçırabileceği bir dönem olsun.