RPG RPG: Yeni Bir Başlangıç

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Kameralar açıldığında AJ Lee ringde elinde bir mikrofonla beklemektedir.

resim_2023-07-05_165535275.png

AJ Lee, elinde bir mikrofonla ringin tam ortasında duruyor. Seyircilerle ufak bir bakışma sonrası AJ, konuşmaya giriyor.

"Değerli PGW seyircileri, buraya bir yıldızı size tanıtmak için geldim. Sektörlerde... Hatta her yerde bir numara olan biri. İzin verin ki size onu tanıtayım. Yuhalamalarınızla onu kötü göstermeye çalışmayın, çünkü o sizin yanınızda adeta bir altın külçesi gibi."

AJ, konuşmasını bitirdikten sonra seyircilerden bir kısmı tezahürat, bir kısmı da yuhalamalarda bulunurken AJ, konuşmasını sürdürüyor.

"Yuhalamalarınıza devam edin, PGW'in açılışına özel muhteşem bir yıldıza tanıklık edeceksiniz. Güçlü, yakışıklı ve yetenekli, yani PGW güreşçilerinin hiçbirinde olmayan özellikler. Değeri biçilemez bir süperstar. Şimdi... Onu sizlerin önünde buraya, onun ringine davet ediyorum. Yüksek bir sesle: KARŞINIZDA THE SHOWMAKER!"

AJ, konuşmasını sonlandırdıktan sonra mikrofonu bir eliyle tutmaya devam ederek değerli müttefiğini beklemeye devam ediyor.

Here to Show the World! Dolph Ziggler'ın giriş müziği duyuluyor ve bütün ışıklar stage'e doğru dönüyor. Dolph Ziggler tauntunu yavaşça yapıp ringe doğru yürümeye başlıyor ve ringe girdikten sonra AJ'den mikrofonu rica edip konuşmaya başlıyor.

resim_2023-07-05_165759923.png

"PGW seyircileri, ben Dolph Ziggler ve şovumu bütün dünyaya tanıtmak için buradayım. Güreş ve şov dünyasını birlikte harmanlayabilen en iyi güreşçiyim, ayrıca AJ Lee'nin benden bahsederken söylediği gibi; güçlü, yakışıklı, yetenekli, vesaire vesaire, tüm özelliklerimi sayarsam uzayıp gider. Kısaca anlayacağınız, öncelikle PGW olmak üzere güreş dünyasının en özel güreşçisiyim, sanki bütün özellikler benim üzerimde toplanmış gibi."

Seyircilerden yoğun şekilde boo geliyor. Ziggler, kendisini kabullenemediklerini söyleyen bir beden dili yapıyor seyircilere, tezahüratlar yatıştıktan sonra ise konuşmaya devam ediyor.

"Sevgili AJ, senin müttefikin olarak buradayım ve bu birliktelikten oldukça heyecanlıyım. Çünkü: Seninle birleşmek için anlaştığımız an, direkt olarak güreş dünyasına hakim olacağımızı anlamıştım. Geçmişimde çok zorlu dönemler geçirdim ve her seferinde düştüğüm şekilde kalkmasını bildim, kısacası mücadele etmek benim kanımda var, mücadele etmek kanında olan başka bir kişi ile de güçlerimizi birleştirdiğimiz zaman bu şirkette durdurulamaz olacağımız çok açık. Şunu unutmayın ki: Bizim için başarı bir seçenek olmayacak, bir zorunluluk olacak, bu şirkette her daim başarılar yakalayacağız. Yani Dolph Ziggler ve AJ Lee'yi unutmanız imkansız olacak ve aynı zamanda isimlerimiz bu şirkete altın harflerle yazılacak."

Seyircilerden yine boo gelmeye devam ediyor, Ziggler bu sefer sırıtmaya başlıyor ve seyirciler yatıştıktan sonra tekrar söze giriyor.

"Şirketin her daim sınırlarını zorlayıp rakiplerimizi kıskandıracağız, çünkü, her şovda parıldayan isim biz olacağız, bu bizim genimizde olan bir şey, bunu ne kadar isteseniz de asla durduramayacaksınız. Kısacası eninde sonunda insanların hatırlayacağı ve şovu çalan kişiler biz olacağız. PWG'nin sorgusuz sualsiz en iyi ve önce çıkan ikilisi kesin amaaaa, bunu kutlamadan önce ekibimize katılıp bize takviye olacak bir kişi daha var: BIG E LANGSTON!"

I Need Five! Big E Langston müziğinin duyulmasıyla birlikte stage'de görünüyor, ciddi bir duruşla biraz seyircilerin üzerinde gözünü diktikten sonra ringe giriyor.

resim_2023-07-05_170234003.png

Ziggler elindeki mikrofonu Big E'ye uzatıyor. Bundan memnun gözüken Big E mikrofonu kapıp doğrudan söze giriyor.

"Güç makinesiyim! Titanım! Dövüşmeye açım! Evet evet, tıpkı duyduğunuz gibi... Tıpkı duyduğunuz gibi bir makineyim. İnsanlar gibi düşünmüyor, insanlar gibi beslenmiyor ve en önemlisi insanlar gibi dövüşmüyorum. Tıpkı duyduğunuz gibi açım. Kıç tekmelemeye açım. Ama asıl önemli olanın duyduklarınız veya duyacaklarınız değil, görecekleriniz olduğunu söylememe gerek yok galiba..."

Big E'nin duraklamasının ardından Ziggler ve AJ Lee onu alkışlıyorlar. Seyircilerden gelen yuhalamalar artarken Big E tekrar söze giriyor.

"Elbette bu güç makinesinin ortaya çıkaracağı korkunç manzaları göreceksiniz. Ama onu boşverin. Asıl önemlisi inanmanın başarıya giden anahtar olduğunu göreceksiniz. İnanması gerekenler sizler değilsiniz, bizleriz. Bizler birbirimize inandıktan sonra ne sizlerin saçma yuhalamalarının bir etkisi olur, ne de rakiplerimizin acı dolu yakarışlarının!"

"Evet PGW evreni, gördüğünüz gibi şirketi ele geçirmek için buradayız; PGW'nun elinde olduğu en büyük yıldız Dolph Ziggler, PGW'nun en acımasız kadını AJ Lee ve PGW'nun en acımasız güreşçisi Big E Langston! Bu arenayı yerle bir edeceğiz, bunu yapacak kadar gücümüz var ve buna kimse engel olamayacak."

Seyircilerden boo gelmeye başlar.

"Zaten sizin gibi aptalların bizi anlamasını beklemiyorum, çünkü sizler bizi anlayamayacaksınız. Çünkü şu an biz bu arenada en iyisiyiz, en iyisi olmaya devam edeceğiz ve bu şirketteki herkes de bizim gölgemizin altında kalıp, ezilecek."

Seyircilerden gelen boolar daha çok sıklaşır.

"Bizi karşınıza almaya çalışmaya devam edin ama buna gerek yok. Çünkü ne olursa olsun, kim karşımızda olursa olsun, biz kazanmaya devam edeceğiz. Siz ne kadar istemeseniz de biz bu şirketin efendileri olacağız ve insanların aklına da öyle gireceğiz. Bir süre sonra hiçbir güreşçinin bizim klasımıza yaklaşamayacağını anlayınca ise adımızı ağzınıza almak için sıraya dizileceksiniz. Ancak, şunu unutmayın ki, sadece bizim adımız yıldızlar arasında sonsuza kadar ışıldayacak. Yani anlayacağınız, bu birliktelik herkesin kabusu olacak ve herkes bizden kaçmak için kendine delik arayacak. Eğer hala bizimle uğraşmaya cesaretiniz varsa sizi bekliyoruz, ama buraya gelirken buraya gelmenin sizin sonunuzu hazırlayacağını unutmadan gelin."

Seyircilerin booları tüm arenayı kaplayınca, Dolph Ziggler güldükten sonra tekrar ciddileşip söze giriyor.

"Bu tepkileri seviyorum, sizin nefretiniz beni daha güçlü kılıyor. Beni istediğiniz kadar boolayabilirsiniz, bu arenada kral benim ve beni daha güçlü kılıyor!"

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: