RPG Freestyle Sex

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,107
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Küçük bir makyaj odasını andıran bir yerdeyiz. Kameraya arkası dönük harika bir kızıl fağuşenin, karşısındaki tuvale tanıdık bir şey çizdiğini görüyoruz: HAŞMETLİ BİR PENİS!

(Punk yerine penis olduğunu hayal edin. Bazılarınız için bu zor olmayacak zaten.)
MJF-fiancee-girlfriend-wife-Naomi-Rosenblum-ass-butt-booty-hot-sexy-CM-Punk-AEW-painting-art.jpg

Val Venis: Ah... Bu- Bu destansı bir parça! Eline ne kadar da yakışıyor!

Fağuşe kikirder. Yüzünün yarısını göründüğünde, MJF'in ressam kız arkadaşına benzerliği fark edilir.

Val Venis: Söylesene bana... İnsanın bindiği şeyi bu kadar gerçekçi çizebilmesi nasıl bir his?

Fağuşe: Yediği bir şeyi çizebilmesiyle aynı. Hihi!

Val Venis'in gözleri pörtlüyor. Ağzından salyaların aktığını görüyoruz. Her konuyu sekse getiren bir kadınla sohbet etmenin keyfini çıkartıyor.

Val Venis: Seni çılgın o**spu!

Gülüşürler. Fağuşe kız çizimi tamamlamaya devam eder. Baş kısımlarındaki detaylara odaklanmaktadır. Bir yandan da konuşur.

Fağuşe: Biliyor musun, aslında sana biraz kızgınım.

Val Venis: Ne!? Niye?

Fağuşe: Arkadaşlarınla beraber Jeff Hardy'e neler yaptığını biliyorum... O, sanatıyla örnek aldığım isimlerden biri. Yaptığınız şey neden bir kahramanlık hikayesiymiş gibi yankı buldu, anlayamadım.

Val Venis: Birincisi, biz kötü bir şey yapmadık. Yönetime bir mesaj vermemiz gerekiyordu. Gerekirse bir isyan... Bu bizim isyanımızdı. İkincisi... Tanrı aşkına, arkadaşların dediğin isimlerden biri senin nişanlın.

Fağuşe kız hayretle arkasını dönüp Venis'e bakıyor.

Fağuşe: Benimle, o kıza benzediğim için konuşuyorsun değil mi?

Val Venis: Ne fark eder?

Fağuşe: (Çizime dönerek) İyi hissettirmediği kesin.

Val Venis cevap vermiyor.

Val Venis: O herif bana yardım etti diye kemerimde hak iddia ediyor. Yok bir de domalayım s*k! Adı ne biliyor musun?.. MJF.

Fağuşe: O nasıl bir isim be?

Val Venis: Anası üçlü penetrasyon sonrası hamile kalınca oğluna o üç adamın da ismini vermiş. Performansını en beğendiğini başa eklediğine yemin edebilirim.

Fağuşe: Niye bu kadar öfke dolusun?

Val Venis: Annesine küfretmem, ondan nefret ettiğim anlamına gelmez taze patlamış kız zarı saçlı peripellam... Kıtalararası Şampiyonuyum. Rakipler her zaman olacaktır. Sırf onu istiyor diye insanlardan nefret edecek değilim. Sadece.... bu kadar salak olması ona olan yaklaşımımı değiştiriyor. Sonuçta Randy de bana yardım etti. Eee?.. Dünya giderek modernleşse de, insanlar giderek yumuşasa da bu sektörde orman kuralları geçerli. Zayıf görünürsen yüksündür ve seni canlı canlı gömecek kişiler de sırt sırta vererek savaştığın dostların olur.

Fağuşe: O gece en yakın arkadaşını neden ayağa kaldırdın o halde? Yenilgiden sonra.

Val Venis ilk defa fağuşenin gözlerine bu kadar uzun bakar.

Val Venis: Herkes 2. bir şansı hak eder. Ormanda bile.

Fağuşe portreyi çoktan bitirmiştir. Arkasını dönüp Venis'ten ilk yorumunu bekler.

Val Venis: Müsaade ederseniz bu harika eser karşısında ben de bir şeyler göstermek istiyorum.

Venis pantolonunun fermuarını erotik bir ritimle açarken fağuşenin gözleri dört açılıyor. Fermuar sonuna kadar açılınca arasından şu şekil bir şey çıkıyor...

rocko25.gif

BU! BU MJF'İN RESMİ!!!!

Fağuşe kız gülerek Val'a yaklaşır.

Fağuşe: Hahaha! Bu da kim?

Val Venis: DALGAYI GÖRÜNCE KOCİŞİNİ BİLE UNUTTUN ULAN KIZ FAĞUŞE! GOCAN DA BÖLE S*KEBİLİYO MU HA?!!!!!!!!!!!!

Kamera kapanır.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: