- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Müzik çalıyor ama ringe doğru gelen bir adam yok. Girişte bir görevlinin sürdüğü tekerlekli sandalye beliriyor. Yüzü kapalı bir adam var o sandalyede. Görevli girişe getiriyor ve o adamın yüzünü açıyor. Bu Cody Rhodes! Boynunda boyunluk var Cody'nin. Cody o gorevliden mikrofon rica ediyor ve konuşmaya başlıyor. Seyircilrr inanılmaz bir tezahürat atıyorlar Cody için.
Cody Rhodes: Size her zamanki gibi neşeli ve "merhaba, selam" diye seslenemeyecegim. Bad Blood'da olanlardan sonra da bunu yapmam kolay olmayacak. Ben orada durduruldum. Ve siz bunu izlediniz. Sadece izlediniz! Guresin katline göz yumdunuz! Ben o maça sizler için çıktım! PAYBACK için çıktım! Ve en önemlisi(yukarıyı işaret ediyor eli ile-yani babasını kastediyor-) onun için çıktım! Goldberg ile olan maçımın da bu amaçlarımdan bir farkı yoktu. Ama Chavo ile olan maçımda ortadaki hedef belliydi ortadaki hedef nihaiydi. PGW CHAMPIONSHIP IDI.
Cody Rhodes: Goldberg kendi hirsi için o kemerin bir ucube Meksika kartelinjn elinde savrulmasina göz yumdu. Sizlere ihanet etti. Şimdi sizden bir ricam var. Chavo kemeri aldığından beri MAYHEM reytinglerinin neredeyse PAYBACK ile eş değer olduğuna bakmanızı istiyorum. İnsanlar gerçek bir şampiyon istiyor. İnsanlar sovlarda gözükmeyen, ayda 1 2 kez size hitap eden, konuşan bir şampiyon istemiyor. İnsanlar MAYHEM'deki gibi brandinin en yüksek prestijli kemerin layığıyla korunmasını istiyor. İnsanlar mücadele istiyorlar. İnsanlar Daniels'ın maçlarını Chavo yüzünden ana kemer maciymis gibi izlemek istemiyorlar. "Worst Champ Ever" sloganıyla özdeşleşmiş bir şampiyon görmek istemiyorlar. Benim amacım buydu. Ben olmasam Chavo sovlara gelmeden Bad Blood'u boş geçecekti.
Cody Rhodes:Neden bos geçeceğini söyledim size. Çünkü şovlarinizda ana kemer şampiyonu yok. Sizi en prestijli kemerin şampiyonundan mahkum bıraktılar. Ve Austin buna göz yumdu. Austin Bad Blood'da olanlara göz yumdu. Ama ben burada oldugum surece o lanet sloganla anılan şampiyona göz yummayacagım. Rhodes'larin her zaman oldugu gibi guresin kurtarıcısı olduğu o günü size izletecegim.
#WEAREPAYBACK! diye bagiriyor Cody.
Cody Rhodes: Bu ruhu size yansıtmak için ben buradayım. Ve her zamanda bunun için burada olacağım. Ama sadece PAYBACK'te değil...
Yarın gerçekleşecek Mayhem: FreeStyle arenasında da olacağım. Gerçek bir şampiyon olan Will'i izlemek için orada olacagim. Chavo gibi sadece Angel ve Humberto'nun veya Goldberg'in şampiyonu olmak için değil bunu ileride o kemeri kaldırdığım an "tüm PGW'nun şampiyonu" olarak anılmak için yapacağım.
Cody mikrofonu yere bırakıyor ve arabasını zar zor çekerek arka alanın yolunu tutuyor. Ancak seyirciler WeArePayback ve WorstChampEver etiketlerini bağırıyorlar. Ve kameralar kapanıyor.
Son düzenleme: