RPG ''Baba'' Ve Oğul Hesaplaşması

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,221
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
1693052498438.png
Jey Uso'yu düşünceli bir şekilde otururken görüyoruz. O esnada telefonu çalar ve telefonla konuşmaya başlar. (Arayan kişi Jimmy Uso)

Jimmy Uso: Uce uzun zamandır görüşemiyoruz. Nasılsın?
Jey Uso: Kafam çok bozuk Jimmy. Şu sıralar kafam olup olmadık şeylere bozuluyor.
Jimmy Uso: Bu hale nasıl geldin uce? Kafanı bozan birisi varsa gidip icabına bakalım.
Jey Uso: İşte orası şüpheli dostum. Babamız yüzünden bu haldeyim. Şu sıralar bana üvey evlat muamelesi yapıyor. Benden çok iki p.ç'le ilgileniyor. (The Nexus)
Jimmy Uso: Demek ki babamın yüzünden böylesin. Elimden gelse sana destek olurum ama güreş işlerine tövbeliyim biliyosun.
Jey Uso: Yarın işler çözülecek uce. Ya ben ya da babam ve o iki p.ç bitecek. Yanıma bir kişi buldum. Aklı selim birisi daha bulursam bütün meseleyi halledicem.
Jimmy Uso: Arkandayım dostum. Atalarımız bize hep doğru olanı yapmamızı öğretti. Umarım babamızı doğru yola sokarsın. Görüşmek üzere adamım.
Jey Uso: Hiç şüphen olmasın dostum. Babamı o iki döl israfından kurtarıp doğru yola sokucam. Bana güvenebilirsin.

Jey telefonu kapatır ve uzanır. Aradan 5-10 dakika geçtikten sonra kapı çalınır ve Jey kapıyı açmaya gider. Kapıdaki isim....

@The Lunatic Fringe

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Bu isim Rikishi. Donuk bir ifadeyle Jey'in karşısında beliriyor.

Rikishi-net-worth.jpg

Rikishi:
Jimmy ile konuştuğunu duydum. Sizi kapının ardından dinliyordum. Bize ne oldu böyle oğlum? Hani biz bir aileydik? Seninle yarın gece bir maçım olabilir ama sen hala benim evladımsın. Benim kötü yolda olduğumu düşünüyorsun ama kötü yolda olan asıl sensin.

Jey yüzünü ovuşturarak biraz kendi etrafında yürüyor.

Rikishi:
Bak oğlum o Booker şerefsizine güvenme. Seni sağ kolu yapmaya çalışıyor. Seninle işi bittiğinde arkandan bıçaklayacak. Bunu ikimiz de biliyoruz ama inkar ediyorsun oğlum. Ben sana inanıyorum bir gün doğru yolu bulup bana katılacaksın. Ben seni hala çok sevi-

Jey daha fazla dinlemek istemeyip mekandan ayrılıyor. Rikishi arkasından bakarken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: