Jey Uso'yu düşünceli bir şekilde otururken görüyoruz. O esnada telefonu çalar ve telefonla konuşmaya başlar. (Arayan kişi Jimmy Uso)
Jimmy Uso: Uce uzun zamandır görüşemiyoruz. Nasılsın?
Jey Uso: Kafam çok bozuk Jimmy. Şu sıralar kafam olup olmadık şeylere bozuluyor.
Jimmy Uso: Bu hale nasıl geldin uce? Kafanı bozan birisi varsa gidip icabına bakalım.
Jey Uso: İşte orası şüpheli dostum. Babamız yüzünden bu haldeyim. Şu sıralar bana üvey evlat muamelesi yapıyor. Benden çok iki p.ç'le ilgileniyor. (The Nexus)
Jimmy Uso: Demek ki babamın yüzünden böylesin. Elimden gelse sana destek olurum ama güreş işlerine tövbeliyim biliyosun.
Jey Uso: Yarın işler çözülecek uce. Ya ben ya da babam ve o iki p.ç bitecek. Yanıma bir kişi buldum. Aklı selim birisi daha bulursam bütün meseleyi halledicem.
Jimmy Uso: Arkandayım dostum. Atalarımız bize hep doğru olanı yapmamızı öğretti. Umarım babamızı doğru yola sokarsın. Görüşmek üzere adamım.
Jey Uso: Hiç şüphen olmasın dostum. Babamı o iki döl israfından kurtarıp doğru yola sokucam. Bana güvenebilirsin.
Jey telefonu kapatır ve uzanır. Aradan 5-10 dakika geçtikten sonra kapı çalınır ve Jey kapıyı açmaya gider. Kapıdaki isim....
@The Lunatic Fringe