- Konular
- 156
- Beğeni sayısı
- 586
- PG Nakit
- 385
- Favori Güreşçi
- Steve Austin ve mOx
Dün arkadaş sohbetinden birinin Bielsa savunamaması sonucu burada da konusunu açmak istiyorum. Bu adamın neden övüldüğünü asla çözemiyorum. Genelde futbol romantiklerinin övdüğü söylenir ama Brezilya B ligi maçlarından Kore ligi maçlarına kadar bakan(eski prime zamanlar), güncel futbolculardan çoğunu beğenmeyen ve 240pli 2bin izlenen futbol videoları etrafında dönen biriyim. Bielsa'nın başarısızlıklarına rağmen övülmesi garip geliyor. Leeds'i birinci lige çıkarması büyük olmasına bir neden diyelim, Valerien İsmail de Watfordu 1. lige çıkarırsa bu yüzden büyük adam diyelim ya da Leicester'ı çıkaran hocaya(adını unuttum abı) en büyük diyelim. Teorik olarak iyi biri diyecek olursak, ki bu denebilir ama e abı Çağdaş Atan, Hikmet Karaman da kağıt üstünde güzel güzel anlatıyor. Onlara da tapalım madem. Arjantin milli takımının en iyi jenerasyonlarından birini rezil şekilde yönetmesi daha da gariptir. Crespolu Batistutalı Veronlu kadronun her turnuvada çeyrekten öteye gidememesi bile kötü olduğunu kanıtlayan bir özellik bence.
Velhasıl kelam, neden övülüyor, neden Pep'ten Mou'dan bile büyük bu adam?