- Konular
- 1,806
- Beğeni sayısı
- 1,586
- PG Nakit
- 390
- RPG Karakteri
- Goldberg
- Favori Güreşçi
- Mark Henry
Her zaman aklımda kalacak bir anım var. 2015'te WWE ile seyahat ederken genç bir kız olarak işi almak için dua ediyordum. Ne kadar çok istediğimi göstermek için elimden geleni yapıyordum. Bu çabalarımı her zaman gören, takdir eden ve kutlayan tek kişi Windham'dı. Bağımsız bir güreşçinin yapabileceği en korkunç şeylerden biri, Smackdown başlamadan önce gelip ofisin ve "çocukların" (o gün ringin etrafında olan soyunma odasındaki herkes) önünde bir deneme maçı yapmaktır ve o gün, bunun için çabalıyordum, o ringde kıçımı yırtıyordum. Ve Windham bunu izlemek, beni alkışlamak, "Thea, Thea, Thea" diye tezahürat başlatmak için yaptığı işi bıraktı ve maçtan sonra bu alkışlar tüm grubu sardı. Daha sonra ofiste güreşçi seçme maçlarını izleyen insanların yanına gitti ve herkesin önünde "O kız bizimle olmalı" dedi.
Arkadaşları için kendini siper etti. Özverili ve ilham vericiydi. Boğazımdaki bu yumru hiç geçmeyecek. Seni çok özleyeceğiz. JoJo, senin ve ailenin neler yaşadığını hayal bile edemiyorum... Tüm dünyayı elinde tutan adam, onu her zaman sana ve o güzel çocuklara vermek istedi. Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum Jo. Çok çok üzgünüm.