Bray Wyatt'ın Ölüm Sebebi Kalp Krizi

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Bu yılın başlarında Windham Rotunda'nın COVID olduğunu ve kalp sorunlarını şiddetlendirdiğini açıklamama izin verildi.

Geri dönüşü ve iyileşmesi yönünde pek çok olumlu ilerleme kaydedildi. Ne yazık ki bugün bir kalp krizi geçirdi ve vefat etti.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,104
Beğeni sayısı
4,476
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Daha yeni yeni kendime gelmiş bir durumdayım. Hala şokunu atlatabilmiş değilim, ne zaman atlatabilirim onu da bilmiyorum.

Bray Wyatt'ın yeri bende o kadar başkadır ki, güreşi bilinçli izlemeye başladığım dönemlerde hayranı olduğum ilk adamdır. Bendeki yeri de her zaman bakidir, ne zaman dönecek döndüğünde nasıl bir iş çıkaracak diye düşünürken birdenbire böyle bir haber önüme çıktı ve haberi duyduğumdan beri doğru düzgün konuşamıyorum bile. Daha çok gençti, WWE'ye geldiği ilk günden beri yaptıklarının sınırı dahi yoktu ve daha bu genç yaşında ilerleyen yıllarda kim bilir neler izletecekti bize. Gerçekten çok üzgünüm, kelimelerle tarif edemeyecek kadar. Benim için çok başkaydı, çok başka. Huzur içinde uyusun...

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
555
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Ulan çok kotu oldum sabah sabah ya. Bu yaşta cüsseyi yaptığı işi falan düşününce böyle bir sebep daha olası geliyor. Üstüne Covid geçirmiş olması da cabası...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,104
Beğeni sayısı
4,476
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Daha geçenlerde bu aşı muhabbetinden babamın arkadaşı kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Bize nasıl bir şey vurdular bilmiyorum ama 30-40'ı geçeceğimi düşünmüyorum.
Aşı ile alakası yok. Zaten kalp sorunları varken bu sene başında geçirdiği covid nedeniyle bu kalp sorunları iyiden iyiye artıyor. Şubat ayından sonra bu yüzden şovlardan birdenbire çekiliyor. Durumunun iyiye gittiği konuşuluyordu ama dün geçirdiği ani kalp krizi ile aramızdan ayrıldı.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Aşı ile alakası yok. Zaten kalp sorunları varken bu sene başında geçirdiği covid nedeniyle bu kalp sorunları iyiden iyiye artıyor. Şubat ayından sonra bu yüzden şovlardan birdenbire çekiliyor. Durumunun iyiye gittiği konuşuluyordu ama dün geçirdiği ani kalp krizi ile aramızdan ayrıldı.
Direkt COVID belası abi sorun. Çinlilere sövdüğümüz kadar var.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: