Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Hikaru Shida: Kenny Omega Joshi Güreşini Dünyaya Tanıtmada Yardımcı Oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 123453" data-attributes="member: 51"><p>Açık konuşmak gerekirse Kenny'nin ve AEW'nin çoğu katkısı Amerikalı neckbeardları Maki İtoh'nun OF'sinden haberdar etmek. </p><p></p><p>Amerika'da asıl Joshi Puro'nun tanıtılması 80-lerde Bull Nakano'dan 90lar sonundaki bir RAW şovuna Aja Kong'un rakip güreşçinin burnunu kırmasına kadar olan süreç.</p><p></p><p>Yakın tarihte bakarsak açıkçası Mone'nin daha çok katkısı bile olduğunu düşünüyorum. Twitter'da Mone sayesinde birçok Stardom ve Mayu fanı görsem de. Aewda Emi Sakura TV'de gözüktüğü zaman zaten joshi güreşi izleyen insanlar çoşuyor. İtoh ve Yuka draw olsa da pandemi zamanı kalıcı bir başarı elde ettiklerini düşünmüyorum. İtoh hala draw ama biliyorsunuz işte güreş kitlesini... onun dışında Shida tabiki böyle söyleyecek çünkü güreşin en büyük sahnelerinden birine Omega yardımı ile çıktı [USER=22]@Netuno[/USER] sakin ol kral o yüzden.</p><p></p><p>Yazarken aklıma geldi 2021deki Utami vs. Syuri muhtmelen daha çok ilgisini arttırdı insanların joshi puroya. Çünkü malum Uncle Dave sevseniz de sevmeseniz de güreşin en büyüğü</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 123453, member: 51"] Açık konuşmak gerekirse Kenny'nin ve AEW'nin çoğu katkısı Amerikalı neckbeardları Maki İtoh'nun OF'sinden haberdar etmek. Amerika'da asıl Joshi Puro'nun tanıtılması 80-lerde Bull Nakano'dan 90lar sonundaki bir RAW şovuna Aja Kong'un rakip güreşçinin burnunu kırmasına kadar olan süreç. Yakın tarihte bakarsak açıkçası Mone'nin daha çok katkısı bile olduğunu düşünüyorum. Twitter'da Mone sayesinde birçok Stardom ve Mayu fanı görsem de. Aewda Emi Sakura TV'de gözüktüğü zaman zaten joshi güreşi izleyen insanlar çoşuyor. İtoh ve Yuka draw olsa da pandemi zamanı kalıcı bir başarı elde ettiklerini düşünmüyorum. İtoh hala draw ama biliyorsunuz işte güreş kitlesini... onun dışında Shida tabiki böyle söyleyecek çünkü güreşin en büyük sahnelerinden birine Omega yardımı ile çıktı [USER=22]@Netuno[/USER] sakin ol kral o yüzden. Yazarken aklıma geldi 2021deki Utami vs. Syuri muhtmelen daha çok ilgisini arttırdı insanların joshi puroya. Çünkü malum Uncle Dave sevseniz de sevmeseniz de güreşin en büyüğü [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Hikaru Shida: Kenny Omega Joshi Güreşini Dünyaya Tanıtmada Yardımcı Oldu
Menü
Giriş yap