RPG RPG Tayfa, Chairman Soruyor..

Mayhem: Free-Style hangi gün olsun?

• Kullanılan toplam oy
    17

Chairman

Emekli Üye
Konular
74
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Pazar günü bizim saatimizle 8-9 gibi başlayacak olan All In şovu, Mayhem'in aynı gün 19.00'da başlayacak özel şovu ile çakışıyor. Dolayısıyla elbet izleyecek olanlar olacaktır. Ben Payback'deyim benim umrumda değil diyen varsa bu kafa yapısını değiştirmesini dilerim çünkü iki şovu da takip eden üstüne promo kesen oyuncularımızın üstüne düşmeye özen gösteriyoruz senaryolarda. Zaten bununla ilgili bir duyuru özel şovlardan sonra yapacağım.

Bu yayın günü ve saati konusunda sizlerin fikirlerini almayı seviyorum. O yüzden yine bir anket açıyorum. Ankette size uygun olan birden fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz. Üç opsiyonda da müsait olacaksanız üçünü de işaretleyiniz.

Bu arada şunu ekleyeyim Pazar günü 19.00 başlayıp bir tık akıcı yayın ile 21.00 gibi bitirebiliriz. Vur-çık hesabı. Bu da aklınızda bulunsun. Yani All In izleyecek varsa sadece birazını kaçırır. Ya da şovu takip edebildiği kadar edip All In'e kaçar, gibisinden.​

Son düzenleme:

Chairman

Emekli Üye
Konular
74
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Bu arada şunu ekleyeyim Pazar günü 19.00 başlayıp hızlı yayın ile 21.00 gibi bitirebiliriz. Vur-çık hesabı. Bu da aklınızda bulunsun. Yani All In izleyecek varsa sadece birazını kaçırır. Ya da şovu takip edebildiği kadar edip All In'e kaçar, gibisinden.​

Chairman

Emekli Üye
Konular
74
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Şov gününü aynı tutuyorum arkadaşlar. Bu Pazar günü yani. Yayın saatini ise 30 dakika erkene yani 18:30'a alıyorum ve akıcı bir yayın planlıyorum. Partlar arası bekleme işini biraz kısa tutacağız. Ankette olağanüstü bir değişim olmayacağına göre en iyi yol bu şekilde şimdilik.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: