AEW Fyter Fest Spoiler | Kaotik Açılış, Mox vs. Fenix


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Terry Funk'ı anarak açıyoruz şovu.



Şovumuz açılışını yapar yapmaz Elite'in müziği yankılanıyor arenada! Trios maçı ile açıyoruz şovu. Ardından Robinson & Gunns da geliyor. Derken girişte Elite direkt ringe dalıp baskın atıyor! Ortalık karışıyor. Robinson bir ara hakeme bile yumruk vuruyor sandalyesini elinden aldığı için. Bu kaos kargaşada en son Omega kalıp ortalığı temizliyor. White saldırıyor sonra ona arkadan ve iplerden sekiyor ama Omega'dan V-Trigger! Omega bir daha iplere gidiyor şimdi ama dönüşte Lariat'ı yiyor! Konosuke Takeshita burada!





Heel ekip saldırısını sürdürürken FTR burada! Elite tayfanın imdadına yetişiyor! Ring dışındaki kaos arena dışına taşarken Omega ile Takeshita ringde birebir kalıyor. Take, Omega'ya peş peşe elbowlar vuruyor ama Omega'dan V-Trigger! Şimdi One Winged Angel geliyor derken Takeshita kurtuluyor ve güç bela atıyor kendini ringden. Omega bu segmenti ayakta kapatan isim oluyor, trios maçı ise yalandan iptal oluyor ortalığın karışmasıyla.



Şimdi görüntüler arka alanda. Renee, MJF ile bir röportaj veriyor. MJF, iyi bir konuşmacı olabilirse British Bulldog'un 2023 versiyonu olabileceğini söylüyor. İngiliz seyircisini övüyor MJF ve onlardan mümkün oldukları kadar yüksek ses çıkarmalarını istiyor. Sonrasında bir klip geliyor ekrana, bugüne kadar Cole ile MJF'in birbirleri arasındaki gerginliklerinin bir derlemesi. MJF bunlara rağmen hala bir arada olduklarını söylüyor. Cole, MJF'in arkadaşı değil kardeşiymiş. Kardeşler birbiriyle çekişirmiş.



Jon Moxley vs. Rey Fenix

Maçın son bölümünde iki isim de top rope'ta. Mox, Fenix'e Avalanche Death Rider vuruyor, 1---2-- Fenix atıyor??? Mox şok oluyor ama hemen Rear Naked Choke bağlıyor Fenix'e! Fenix bayılıyor ve hakem maçı bitiriyor!



Kazanan: Jon Moxley

Maçtan hemen sonra Claudio ile Yuta burada! Fenix'i haşlamaya devam edecekler derken Eddie ile Pentagon burada, ama onların önünü kesen biri var. Ortiz! Ve şimdi de Santana'nın müziği duyuluyor! Santana & Ortiz geri döndü! Dışarıyı temizliyorlar şimdi, bu esnada Best Friends de oraya damlıyor ama BCC kaçıyor oradan. Fenix'in durumu ise pek iyi değil, sağlık görevlileri çağrılıyor oraya şimdi ve Fenix sedyeyle götürülüyor. Face ekipte ise bir endişe havası hakim.





Reklamlardan dönüyoruz ve Fenix'in arka alanda ambulansa bindirilip hastaneye götürüldüğünü görüyoruz. Ambulans giderken Renee geliyor Eddie'nin yanına röportaj için. Eddie ise oldukça sinirli. Renee'ye sen şaka mısın ulan kocanın yaptığına bak yapıyor Renee'ye! Sonrasında yine Renee'ye eğer bunu düzeltmek istiyorsan ben All In'de halledeceğim diyor! Çok ofansif...

Gün içinde yapılan bir diğer röportaja gidiyor ekranlarımız. Renee'nin Sammy Guevara ile röportaj yaptığını görüyoruz. Renee tam sorusunu sorarken Matt Menard, Angelo Parker & Daniel Garcia üçlüsü geliyor oraya. Menard sinirli bir şekilde Jericho'nun geçen hafta teklifi kabul ettiğini ve Callis'in tam olarak düşündükleri gibi bi adam olduğunu söylüyor. Guevara ise Jericho'yu savunuyor, her zaman onun arkasında olacağını söylüyor. Parker ise Sammy'nin Jericho'nun yaptığı hataları yapmamasını sağladıklarından bahsediyor ve Jericho senin yanında olacak mı diye soruyor. Menard ile Parker gidiyorlar, Garcia ise Sammy'i şöyle bir süzüp sonrasında terk ediyor alanı.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: