WWE Edge'in İsteklerini Karşılamayı Reddetmiş, Ufukta AEW Olabilir

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Edge, WWE'de çalışmayı sürdürmek için ne gerektiğini sundu, ancak WWE onun talebini karşılamayı reddetti.

Bu durum WWE içinde Edge'in muhtemelen AEW'ye gideceğine ve o sırada AEW'nin ona ne sunabileceğini bildiğine dair bir inanca yol açtı.​

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
WWE'nin yaptığı bu hamle beni inanılmaz şaşırttı. AEW'a Edge'i kaptırma konusunda bu kadar isteksiz olmaları garip.
WWE'nin gözden çıkarması saçma ama baktığımızda 50 yaşına girecek 2 ay sonra. Ne kadar harika işler çıkarsa da bunu kabul etmek gerekiyor. Asla yoğun bir takvimde çalışmıyor ve sürekli ekranlardan kayboluyor. AEW'e giderse benzer şekilde part timer çalışacaktır. Christian ile hikaye ve sonrası ne olur kim bilir. Bu yüzden AEW'e gitmesini sorun etmiyorlar sanırım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
WWE'nin gözden çıkarması saçma ama baktığımızda 50 yaşına girecek 2 ay sonra. Ne kadar harika işler çıkarsa da bunu kabul etmek gerekiyor. Asla yoğun bir takvimde çalışmıyor ve sürekli ekranlardan kayboluyor. AEW'e giderse benzer şekilde part timer çalışacaktır. Christian ile hikaye ve sonrası ne olur kim bilir. Bu yüzden AEW'e gitmesini sorun etmiyorlar sanırım.
Edge'in WWE ile anlaşma niyetinin sadece güreşmek üzerine olduğunu düşünmüyorum, ben o yüzden şaşırdım ve garip buldum bu durumu.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,341
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Boşver abim ne kaybettiklerinin farkında değiller. Ben önceden Edge'i asla AEW'da görmek istemiyordum ama WWE'nin ona karşı olan son tavırlarını gördükten sonra umurumda değil. İyi ki bitti de gidiyor. soskur2006 nasıl yürüyen anti-AEW ise benim de sırf şu tavırlardan sonra anti-WWE olmama ramak kaldı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Face tarafın 3lüsü kim olur adında Permütasyon-Kombinasyon sorusu yazdırıyor şovlar, başka hiç bir şey değil...
Yok canım geçen şov bir çılgınlık yapıp Judgement Day'in ikilisi kim olur temalı FAKTÖRİYEL problemi çözdürdüler, haklarını teslim edelim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: