Türkçe Rap Tartışma Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,563
Beğeni sayısı
6,183
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Bu adamın sahip olduğu saf yetenek Türkçe Rap için çok çok kıymetli ya. Anlattığı şey, bahsettiği ruh hali şu soundla asla alakalı değil mesela ama bu soundla o ruh halini o kadar iyi yansıtmış ki... Klipte yaptığı Şampanya göndermesi, Trapanasyon'a respecti ve yine aynı albümde söylediği sözlere yaptığı göndermeler... İncelikle işlenen bir şarkı her şeyiyle. Ceg'i Jagged olarak keşfettiğim zaman da içindeki bu eşsiz yeteneği belli ediyordu zaten, bugün her yaptığı işle müziğin gündemine oturacak kıvama gelmiş halini gördükçe evladımmış gibi seviniyorum. Albüm için gün saymaktan bitap düştük, bir an önce çıksa da paldır küldür tüketsek keşke.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
228
Beğeni sayısı
728
PG Nakit
605
Çok özletti ama değecek gibi kesinlikle, ilk iki singledan sonra iyice iple çekiyorum albümü.
Birde adamın kötü albümü yok. Hepsi aşırı kaliteli işler. Ağır siklet rap, Müzikte devrim, Alter ego, Delüzyon, Trapanasyon, DMT. Adam ergenliğinde bile kaliteliydi. Kesinlikle değecek beklediğimize.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,563
Beğeni sayısı
6,183
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Birde adamın kötü albümü yok. Hepsi aşırı kaliteli işler. Ağır siklet rap, Müzikte devrim, Alter ego, Delüzyon, Trapanasyon, DMT. Adam ergenliğinde bile kaliteliydi. Kesinlikle değecek beklediğimize.
Ben Ceg'i Alter Ego albümüyle keşfettim albüm çıktığı sene, sonra eski şarkılarına kadar indim. Trapanasyon ile beraber yaptığı yükselişi izlerken evladımı izler gibi izliyorum o yüzden. Ve gerçekten de boş albümü yok. Ama benim için ilk sırada Trapanasyon ikinci sırada Alter Ego gelir bilhassa manevi olarak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi