Türkçe Rap Tartışma Konusu

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Maalesef susmadı. Günlerdir 50 tane tweet attı bide re-diss yayınlamış.

Bok gibi bi cevap geldi bu arada. Şu kısımdan sonra kapadık dissi.
Ekli dosyayı görüntüle 14533
bu sözün alakasini bende anlayamadim. rota'dan cok daha iyi bir cevap beklerdim. Joker'den de bi diss daha beklerdik ama gelmedi. Beklentimin çok altında bir kapisma oldu Rota sayesinde. Joker hanesine çok kolay bir galibiyet yazdı. Soprano muhtemelen daha çok zorlamıştır.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Joker,CRİNGE'de Rotanin icinden gecmis. Rota acil cevap vermezse rezaletle anilacak. @Beast Incarnate @Baylaz
Rota olaylar patladıktan sonra 50 kere tweet atarak zaten rezilliğini kanıtladı ya. Bide istediği kadar diss atsın (ki kalemi o kadar güçlü değil attığı re-dissin saçmalığını gördük mlsf) bu işin sonu bitmeyecek çünkü joker her re-diss sonrası yenisini yapacak. Rotanın yapabileceği en iyi şey 2 sene falan ortadan kaybolup konuyu unutturmak. Zaten rape muhtaç biri değil düzey bilmem kaç borsa brokerı abimiz. Çok parası var ama günde on posta twitterda joker fanlarına sallıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Seni çok seviyorum be adam, şu kafayı iyice bir toparla artık da bizi sanata doyur.

Joker,CRİNGE'de Rotanin icinden gecmis. Rota acil cevap vermezse rezaletle anilacak. @Beast Incarnate @Baylaz
Vallahi işi bitti gibi Rota'nın ya. 2012'deki performansını gösterse çok iyi işler çıkarırdı ama kafa pek oralarda değil gibi.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580

Seni çok seviyorum be adam, şu kafayı iyice bir toparla artık da bizi sanata doyur.

Vallahi işi bitti gibi Rota'nın ya. 2012'deki performansını gösterse çok iyi işler çıkarırdı ama kafa pek oralarda değil gibi.

x'den de salak salak yazilar yaziyor. cok pis bi kapisma bekliyordum ama olmadi. Rota ikinci disse daha saglam yanit vermeliydi. Bir umut hala bekliyoruz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi