Türkçe Rap Tartışma Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,212
Beğeni sayısı
4,528
PG Nakit
3,895
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Intro looptan çıkmıyor 2 gündür, yok spacetusu yok murat 131 hiç sarmadı bizi
Eğer fark etmediğim varsa bilmiyorum ama galiba ORB1 ürünü bir beat ilk defa dinledim, çok da hoşuma gitti. Bi de introyu sona koymasından mıdır nedir aurası çok farklı geldi bana albüm içinde dinlerken. Murat 131’i de hala dinlemedim bu arada, nedense çok zorlama yapmış gibi bi vibe verdi bana çünkü Şam baba, yakıştıramadım kendisine.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
800
PG Nakit
250
Eğer fark etmediğim varsa bilmiyorum ama galiba ORB1 ürünü bir beat ilk defa dinledim, çok da hoşuma gitti. Bi de introyu sona koymasından mıdır nedir aurası çok farklı geldi bana albüm içinde dinlerken. Murat 131’i de hala dinlemedim bu arada, nedense çok zorlama yapmış gibi bi vibe verdi bana çünkü Şam baba, yakıştıramadım kendisine.

Şamo diss mevzularına verdiği ehemmiyeti ep/albümlere verseydi dünyamız

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
54
Beğeni sayısı
768
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Millet story'de şarkı paylaşır, 2-3 tane kız dm'e damlar. Biz Sayedar, Şiirbaz, Çağrı Sinci, İndigo gibi adamları story atınca Enes Can Hakan kardeşim yazıyor. Bence o lavuklardan daha üst bir katmandayım, anlatabiliyo muyum? @Caliph

Sayedar, Çağrı Sinci, İndigo gibi adamları herkes sevmez.. 😎

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
677
PG Nakit
434
1 1
Motiveyi günahım kadar sevmem ama son albümündeki sound aşırı iyi. Rap müzik yapanlar anlar yaptığı şeyin ne kadar düşünülmüş, emek ve çaba gerektirdiğini. Şam’ın dümdüz beate söz yazıp okumasını twitterda yere göğe sığdıramıyorlar müzikten anlamayan bir avuç embesil olduklarını düşünüyorum. Dissleşmenin güzel olduğu sananlar umarım en kısa sürede mental hastalığınıza çare bulunur. Adam streamini beşe katlamış sana diss atmaya ihtiyacı mı var. Allah akıl fikir versin. Piyasa bu salaklar yüzünden gelişemiyor.

Kero

rehabilite
Konular
427
Beğeni sayısı
739
PG Nakit
125
Motiveyi günahım kadar sevmem ama son albümündeki sound aşırı iyi. Rap müzik yapanlar anlar yaptığı şeyin ne kadar düşünülmüş, emek ve çaba gerektirdiğini. Şam’ın dümdüz beate söz yazıp okumasını twitterda yere göğe sığdıramıyorlar müzikten anlamayan bir avuç embesil olduklarını düşünüyorum. Dissleşmenin güzel olduğu sananlar umarım en kısa sürede mental hastalığınıza çare bulunur. Adam streamini beşe katlamış sana diss atmaya ihtiyacı mı var. Allah akıl fikir versin. Piyasa bu salaklar yüzünden gelişemiyor.
Motiveyi günahım kadar bende sevmem. Ama bu yaptığı müzikten ötürü falan değil ki kendi tarzında yaptığı müziği gayet iyi yapıyor ki bu kadar seviliyor. spacetuşu adlı diss şarkısı da bence iyi ha bence Şam alır dissleşmede bilemiyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: