- Konular
- 33
- Beğeni sayısı
- 441
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Jeff Hardy
- Favori Güreşçi
- Adam Cole
Jeff Hardy arabası ile sakin bir yere geçti. Benzinlik ile arasında çok bir mesafe yoktu. bagajdan bir sandalye çıkardı ve saatine baktı. Birini beklediği belliydi ve sabredecek gibi de gözükmüyordu.
"Artık bir şampiyon değilim, yaşadığım haksızlıktan sonra yönetim ekibinin kapısında biraz şikayet edip ardından en sevdiğim biradan bir kaç şişe içiyor olabilirdim. Bu gerçekten bana iyi gelir miydi?."
Neyin doğru olduğunu düşünmek için yeterli vakit olmayabiliyor. Bazı kararlar anında verilmelidir. İstemesen bile hayat seni o anda karar vermen için zorlar. Hata yapmamak için temkinli davranan bir insan olsan bile hayat sana hata yaptırmaya meyillidir. Kaçamazsın, doğruları ve yanlışları tartışarak da kurtulamazsın. Sadece kendini değerlendirdiğin zaman ileriyi görebilirsin. Tahminleriniz, arkanı kollaması için iyi anlaştığınız insanlar ve geçici hevesinizi uzun soluklu bir tehdit olarak görmüyorum. Tamam tepki göstermek istediğiniz bir durum olması güzel bir şey ama farkında olmadığınız bir şey var; ortada sadece bir kişinin vizyonunu görüyorum. Savunmak istediğiniz şeyin kendi görüşünüz olduğunu bana saatlerce anlatabileceğinizi biliyorum, bu sorun değil. İstediğiniz uzunlukta ve istediğiniz üslupta konuşup sesinizi duyurabilirsiniz. Ama bunun sonucunda ne olacağını düşünemiyor olmanıza üzülüyorum. Bir kişiyi elinizle yukarı taşıdıktan sonra o kişinin size elini uzatıp uzatmayacağını tahmin edemezsin.
Çevresine baktı, telaşla etrafı kolaçan etmeye çalışan bir genci gördü. Çocuk terliyordu ve bir an önce oradan gitmek istediği çok belliydi. Jeff, onun için sadece üzülebiliyordu. Geçmişini hatırlamak zor gelmiyordu artık. O çocuk için ne yapacağını düşünüyordu.
Mantık bazlı düşünmek bazen kazançlı bazen ise fırsatları göz ardı etmektir. Mantıklı olanın bu olduğunu düşünüp kariyerlerinizi birer gölge haline getirmiş olmanıza saygı duyuyorum. Evet sizleri hiçbir zaman anlamayacağım, şikayet ettiğiniz bir döngüye tepki gösterip şikayetçi olduğunuz benliğinizi oynamaya devam edecek olmanızı anlamayacağım. Sizleri aşağılamıyorum, az evvel dediğim gibi; parçası olmak istediğiniz şeye saygı duyuyorum. Sahip olduğum tecrübeme güvenerek, sizleri bir tehdit olarak görüyorum ancak sizler kısa vadeli bir heves planından ibaretsiniz. Sahip olunan hisse size hakları kazandırabilir ama güreş; mücadele edilerek kazanılan bir sanattır. Sizler için şirketin önemli isimleri ile beraber ringde dil dökmeye çalıştım, bunu sadece MAYHEM için yaptığımı sanmayın, çabalayarak gelip bana meydan okuyacak her güreşçi için hevesliydim. Anketin oluşmasının altında da bunlar vardı zaten, yeterince şans bulamamış herkes için bu unvan için yapılan mücadeleyi yüceltip, bir sonraki şampiyonlar için harika bir miras oluşturmak istemiştim. Bunun temellerini çok iyi attım ve bunun sayesinde harika bir ün kazandınız. Herkes sizleri konuştu ve herkes sizlerle ilgili tahminlerde bulundu. Artık gözler üzerinizdeydi ama size ulaşamadığınız tecrübelerimden de bahsetmeme izin verin. Gözler üzerinizdeyken aşağısı her zaman bulanık görünür. Sizleri ben ünlü ettim ve sizlerin ününü de ben bitireceğim.
"Güvende hissetmek için yatak odasında hiç kullanmayacağı maddeleri tutan bir adamdan, hayatını olgunluk ile ve manevi şeylerin değerini bilen bir insana dönüşmek için çok savaştım. Dönüşmüş olduğum temiz kişiliğin bile bazen ağır sonuçları olabiliyor."
Yolunuza farklı yollardan veya nasıl ilerleyeceğinizi bilmiyorum ama her karşılaşmada yaptığınız hamlenin sizi bir adım ileri götürmediğini anladığınız zaman ben tekrar kafesin tepesinden sonucunu düşünmediğim bir atlayışı gerçekleştirmiş olacağım.
Telefonu ile bir numaraya mesaj attı ve yaslanmaya devam etti.
Bazı insanlar sıkıcıdır evet, ben de sıkıcı olmaktan şikayet etmeyen bir insanım. İstediğim gibi yaşar ve istediğim gibi hareket edebilirim. Kendimi, olmak istediğim birisi gibi tanıtmam anlamsız. Ben artık bir şampiyon değilim evet, ama bu da bir son değil. Ben olmak istediğim kişiyim, tekrar tekrar ayağa kalkacağım. Hayatın bizden istediği de tam olarak budur.
Hiç açılmamış sigara paketine bakar ve tereddüt etmeden paketi parçalar.
Hiçbir düşüş beni geçmişe gönderecek kadar sert olamaz.
...
Bir araba gelir, arabadan çıkan kişi eşidir. Beklediği kişi geldiği için rahatlamış olan Jeff, bagajdan bir sandalye daha çıkarır. O sırada iki güvenlik görevlisinin telaşlı bir gencin yanında olduğunu görüyoruz.
Eşi ile beraber kahve içip dertleşirken kamera kapanır.