Kronolojik sirayla Floyd albumlerini dinlemeye devam ediyorum. Su ana kadar dinledigim dort albumden de mutlu ayrildim, yine de hala ayni janradaki "The Court of The King Crimson"in seviyesinin yakinindan gecen olmadi. Sirada grubun en unlu albumu Dark Side of The Moon var. Burdan itibaren beklentiyi yukseltiyorum.
Oyle gercekten, cok cok ozel bir album. Kac kez dinledim, hala ilk seferki keyfi aliyorum.Hoca King Crimson'ın o albümü başka bir seviye zaten onu geçen albümler gözümde Dark Side of The Moon ve The Wall'dur.
King Crimson'ın 2-3 albümü kaldı bir yerden sonra konserlerine de dalış yapacağım.Oyle gercekten, cok cok ozel bir album. Kac kez dinledim, hala ilk seferki keyfi aliyorum.
Ikinci album ilkine cok benzer gelince King Crimson dinleme olayini rafa kaldirmistim. Red albumunun bayagi begenildigini biliyorum, onu dinleyerek donme niyetim var reislere.King Crimson'ın 2-3 albümü kaldı bir yerden sonra konserlerine de dalış yapacağım.
Floyd'u her zaman daha çok severim aynı şekilde Camel'ı da. 3. sıraya koyarım King Crimson'ı.Ikinci album ilkine cok benzer gelince King Crimson dinleme olayini rafa kaldirmistim. Red albumunun bayagi begenildigini biliyorum, onu dinleyerek donme niyetim var reislere.
Progressive cok yok bende. Bir ara Camel, Yes gibi kapisina ugramadigim babalari da ziyaret edecegim.Floyd'u her zaman daha çok severim aynı şekilde Camel'ı da. 3. sıraya koyarım King Crimson'ı.